FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Lorelei eu zic ca era mult prea devreme pentru testul de urina, pentru ca el iese pozitiv mai tarziu, nu in a 6-a, a 7-a zi, probabil ca atunci s-a pozitivizat din cauza tratamentului, ovitrelle sau ce ai facut. Eu am facut test de urina in ziua 23 de la transfer si a iesit slab pozitiv, e drept ca s-a prins doar unul.
Dar beta nu e totusi si ea prea devreme, mie mi-a zis beta la 12 zile. Nu am mai facut-o, am asteptat sa vedem ce se intampla. Deci nu dispera, stiu cazuri in care iesea negativ in z a zecea si pozitiv in a 14-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Am sunat la clinica,asistenta s-a bucurat cand i-am spus ca au iesit 2 teste pozitive.A zis ca daca nu au fost de acelasi fel testele facute sa ignor pana la rezultatul BETA.Acum astept pana maine.Eu va multumesc din suflet,dar sa stiti ca azi iar am avut dureri ca la CM,s-au oprit deja.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

SimonneL,eu facut FET nu FIV simplu.Mie mi-a spus dr I ca pot face BETA sau test de sarcina.Asta e,trebuia sa ma mai dau cu capul de pereti in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-chiar ma miram ca ai gasit tu clinica in bv sa iti dea beta in aceeasi zi!unde ai facut?daca ai facut la bioclinica trebuia sa ceri sa iti trimita rezultatul pe mail-asa il primesti mai repede!insa..si eu iti zic sa nu te stresezi!sunt multe cauzele in care e posibil sa nu iasa un al treilea test pozitiv..nu te speria..poate s-au prins 2 si unul s-a dus..si de asta beta nu mai e asa mare si nu se pozitiveaza inca pipi test..sunt o multime de alte cauze-insa tu crede in sansa ta!
cat despre durerile ca de cm-toate le-am avut!si uite ca s-a lasat cu ochisori!hai nu mai fi suparata-ptr ca trebuie sa fii cat mai relaxata ca sa se simta bebe bine acolo in culcus!
fata si te astept cu vesti bune!curaj!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

uratica,am facut la Centrul Medical Unirea analiza.Asa mi-au spus si cand am sunat initial si dupa ce am facut-o,dupa care mi-au dat niste date sa le introdus ca sa-mi scot eu analiza si nu am reusit.Asa ca i-am sunat si mi-au spus f dezinvolt ca analiza nu va fi gata azi caci trebuie sa o trimita la Bucuresti!Dar f sigur iti pot spune ca se face in aceeasi zi,la Unirea in Buc se stie in aceeasi zi rezultatul,ca am sunat si am verificat si mi-au zis ca in toata reteaua lor e asa.Asta e,trebuie sa mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-eu cand mi-am facut mi-au zis din start ca nu se face in aceeasi zi..tu zici de clinica de pe vulturului,nu?
offf,nu stiu ce sa zic-insa nu e bine stresul asta in care stai acum!ai mare grija de tine si de burtica..incearca sa stai in patut cu burtica cat mai relaxata.hai fetita-curaj!nu iti pierde speranta!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

uratica,eu zic de Regina Maria,acolo am facut.Pe Vulturului dureaza 2 zile,eu acolo am si card si le pot face gratuit,dar am preferat sa am rezultatul cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

lore, incearca sa suni la laborator la Bucuresti. Spune-le ca iti trebuie urgent analiza, ca in functie de ea trebuie da incepi in seara asta un tratament..bla..bla..
Daca nici ei nu ti-o pot da ,eu zic sa renunti, sa astepti pana maine si sa stai linistita, ca superi bebeii.

Testul l-ai facut in pp de dimineata? Daca nu l-ai facut dimineata si ai mai baut si ceva lichide sa stii ca poate influienta testul.

Ma duc si eu sa iau rezultatul la testul Papa, sper sa fie gata si sa fie bine.

Mergi la inceput

popif,am sunat azi dimineata la Buc.Nu mai are sens.Cica voi fi contactata in 48 h pt ca asa e procedura la ei.Pana atunci oricum vine rezultatul!Sper sa fie bun.Acum chiar am emotii,caci pana sambata nu am avut asa mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Ufff !!!! lorelei prin ce treci , e groaznica asteptarea asta, incearca sa te linistesti, maine Dumnezeu are un DA MARE PENTRU TINE ai sa vezi

Mergi la inceput