Ce sentimente au copiii fata de mame

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Interesant ar fi sa discutam cum se manifesta cand sunt suparati pe noi.

vivi

"Esti o rea, reao! Esti cea mai rea mama din lume! Eu nu stiu ce copil ar vrea o mama rea ca tine!"

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Hai sa-ti redau conversatia mea cu Victoria (zilnica):
Mami: I love you!
Victoria: I love you more!
M: I love you more!
V: I love myself more!
M: Good for you!

E ceva ascuns in spatele acestor vorbe (dpdv psihologic) sau o spune ca rad de fiecare data? NU sunt ingrijorata, eu chiar nu as avea nici o problema cu ea sa se iubeasca mai mult pe ea insasi.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

E un dialog foarte frumos Desiree Fiica ta isi permite sa fie sincera cu tine stiind ca nu va avea nimic de pierdut. Si fiica ta se raporteaza foarte sanatos si la ea si la tine.
Fiindca asa este sanatos, sa se iubeasca cel mai mult pe ea si apoi pe tine. Nici vorba sa ai motive de suparare din asta, din contra, e un motiv de mandrie materna.

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Multumesc, Roxana.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Cand ii place de mine: "Te iubesc cat un milion si una de galaxii" (asta in conditiile in care i-am spus ca il iubesc cat un milion de galaxii ), "Tu esti printesa fermecata", "Esti cea mai frumoasa tanti din lume"

Cand nu-i place de mine: "Nu te mai iubesc, nu vreau sa te mai vad niciodata, esti cea mai rea mama!"

... cam asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Acu' vreo 2 saptamani mi-am cumparat bicicleta. Dupa o indelungata pauza m-am suit in sa.
M-am clatinat, am intrat in balarii si am cam cazut.

Stateam si radeam.

Copila s-a ascuns in tufisuri... de rusine. Ii auzeam doar vocea:
"Esti penibila, femeie serioasa pe bicicleta! Daca te-a vazut vreun prieten de-al meu nu am sa te iert o viata intreaga. Esti consemnata la domiciliu toata vara! ASa sa stii. Si vorbesc serios. Aiurito, ma faci de rusine!"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

:)) Viviana, !! Mi-i si imaginez pe ai mei cativa ani mai incolo luandu-ma in balon...

Fii-mea,cand sunt contra actiunilor ei personale,imi spune ca pleaca de la mine.Nu ne-a auzit pe noi niciodata cu asa vorba,e initiativa personala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Acu' vreo 2 saptamani mi-am cumparat bicicleta. Dupa o indelungata pauza m-am suit in sa.
M-am clatinat, am intrat in balarii si am cam cazut.

Stateam si radeam.

Copila s-a ascuns in tufisuri... de rusine. Ii auzeam doar vocea:
"Esti penibila, femeie serioasa pe bicicleta! Daca te-a vazut vreun prieten de-al meu nu am sa te iert o viata intreaga. Esti consemnata la domiciliu toata vara! ASa sa stii. Si vorbesc serios. Aiurito, ma faci de rusine!"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

fetita mea il iubeste fff mult pe tati
si eu intreb pe" cine iubesti mai mult?"
si ea zice "pe tati"
so eu zic"si pe mn cine ma iubeste?"
ea "pai..tati te iubeste"
si eu"di tu pe tati "
ea Daaa
deci suntem intre un cerc vicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ieri mi-a mai facut o declaratie de iubire

"Nu mai esti prietena mea, te iubesc in continuare dar dupa ce nu mai sunt suparat pe tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Frumos subiect....
Intre primele cuvinte pronuntate,fetita mea a zis "t`bec"intai apoi ti besc"cu sh,apoi "te iubec mamica mea,vleu gulita"adica te iubesc mamica mea vreau o gurita(pupic)....ma strange in brate cat poate ea si zice"mamica mea ubec mult,da bomboana'.......
Insa face tot posibilul si sta numai in bratele mele,ma pune sa-i cant ,se alinta si vrea sa pupe tot,pe mine si obiectele din jur",Iar cand il vede pe tati ne pune sa ne sarutam si ea straluceste de fericire si ne tine pe amandoi de gat,parca ne uneste.Apoi la fel de vesela,cere ceva.....de cele mai multe ori sa ne jucam toti .
Copiii sunt minuni si binecuvantari de la Cel de Sus,trebuie tratati ca si diamantele....sau poate diamantele sunt doar carbon,iar copiii sunt de nepretuit.Sa vad cand o creste ce perle o sa scoata.....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muso spune:

Cred ca raspunsul il avem la indemana, putem vedea cat de mult ne iubim noi insine proprii parinti.
Am sa ma dau exemplu chiar pe mine: In copilarie am fost chinuit sa zic asa, mama mea avand pretentii deosebite si imi urzea un vitor numai de ea stiut, astfel ca in clasa I-a cand invatam sa scriu, ptr ca nu scriam exact pe rand si-l mai calcam imi tot rupea foile la caiet si iar scriam, si-mi luam palme iar lacrimile sioriau pe caiet si eu scriam...; am fost batut cu furtunul de la masnina de spalat,cu facaletul si cu orice nimerea, eram pedepsit ptr nimicuri sa nu ies afara, si pe langa astea dracuieli cat cuprinde si niste vorbe socante din gura ei:''mai bine te nasteam mort'', mai bine mureai cand erai mic, ''nu esti in stare de nimic'', ''n-ai sa faci nimic in viata'', si multe multe altele, toate astea m-au marcat si le-am pastrat la cutiuta dupa cum se vede. Cand am devenit mare n-a stiut decat sa-mi spuna cat m-am chinuit cu tine sa te cresc si esti un nemernic; mi-a scos ochii si mi-i scoate inca ptr fiecare leut pe care mi l-a dat si ptr sacrificiile facute de ea ptr mine; in anul 2000 m-a convins ca e bine sa-mi investesc banii la fni, eu find tanar si neavand habar ce si cum, am acceptat sa pun 50 mil lei(erau banii pe care ii strangeam cu sotia sa ne luam casa si ne mai trebuiau 10mil) asa ca am ramas si fara bani si fara casa.
Am scris toate aceste lucruri ptr a va face o idee cam ce tratament am avut si cu toate acestea ii spun mama si o iubesc inca si o sarut, cam asta e iubirea unui copil fata de mama, cu toate ca am momente cand o urasc.

Pe baietelul meu il las sa deseneze pe pereti (cu toate ca ii zugravesc in fiecare an sau si de doua ori), sa faca cam ce vrea el si ce simte, ma mai si supara actiunile lui, insistenta si incapatanarea de care da dovada, dar e copil si-l inteleg sau macar incerc; cand vin acasa fuge la usa si-mi sare'n brate si-mi zice ''saluut tati'', si-i privesc ochii mari si verzi si vad in ei toata dragostea lui; la fel se comporta si cu mama lui, de fapt de ea e si mai atasat.

Pereti pictati

Mergi la inceput