FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sa va povestesc ceva interesant de" dr "mea :a stresat-o chiar pe Romanitza Iovan la inceputul sarcinii spunandu-i ca-s probleme... apoi a nascut femeia linistita, cum stie toata lumea: are un baietel superb. Aha: da era amanta lui Iovan, sotului ei, asta se stia...

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Sa va povestesc ceva interesant de" dr "mea :a stresat-o chiar pe Romanitza Iovan la inceputul sarcinii spunandu-i ca-s probleme... apoi a nascut femeia linistita, cum stie toata lumea: are un baietel superb. Aha: da era amanta lui Iovan, sotului ei, asta se stia...

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
SUNT INSARCINATA!+6

Scuza-ma, Angelica, pt gest, dar prima reactie pe care o am cand aud de individa asta este: .
Ti-am spus, am vazut-o si azi cum defila pe acolo, cu mina aia a ei specifica, de domnisoara de pension, pe cand saracul dr Albu era tot numai o fuga, paciente claie peste gramada, operatii de facut in spital si tot avea pentru toata lumea o vorba buna, un salut, nu mai spun de rabdarea de a consulta si de a lamuri omul...
Nu exista comparatie!
Eu un singur caz am mai intalnit ca ea, la o doctorita de la Giulesti care, in 2006, cand am inceput noi sa facem investigatii, de ce nu raman gravida, mi-a spus si mie si lu' barbatu-miu in fata ca am cancer ovarian, extins si pe uter, ca pe langa tumorile specifice, am uterul fibromatos si sa ma gandesc mai bine cand ma opereaza sa-mi scoata tot, sa-mi dispara gandul la facut copii.....cand eu eram o "bombonica" pe atunci, chiar nu aveam alta problema decat chistul pe care mi l-a rezolvat dr Albu odata cu punctia, pe ovarul drept....dar ATAT! Ovulatie lunar, ciclu aproximativ regulat, fara pic de dureri, etc Eram si mult mai mica, aveam 24 de ani ! Si nebuna aia ma trimitea la cutit, sa ma nenorocesc pe viata.

Apoi cand am aflat peste inca 1 an si ceva ca la sot era marea problema si nu la mine, i-am transmis si m-a facut nebuna si superficiala...Noroc ca am avut nervii tari amandoi si ne-am sustinut unul pe altul , ca vreo 2 luni am crezut ca o mananc de vie pe respectiva.

I-am povestit si dl dr Albu patania si a ramas pe ganduri, dar nu s-a mirat saracul...cred ca aude si el des cazuri similare..
..........................

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Sincer, eu sunt ffffff revoltata impotriva acestor asa numiti doctori. Nu merita sa profeseze.
Eu una i-as trimite la sapa
Va dati seama cati oameni pot nenoroci si chiar o si fac. Si la noi malpraxisul nu functioneaza deloc iar la TV numai despre asemenea cazuri se vorbeste in ultima vreme - eu i-as impusca!!!!

Dupa ce dam o caruta de bani sa vezi ca habar n-au despre ce vorbesc... E REVOLTATOR.
si mai sunt si la privat, unde, vezi Doamne, avem pretentii sa fim tratati de medici competenti, ca de, platim

Sunt ofuscata de incompetenta sistemului sanitar din Romania, suntem vai de mama noastra

In rest...pe voi fetele va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, anastasia si qiao merci mult..inseamna ca am ales bine

anna, eu am luat 5 kg pana acum si am numai un shtrumfulete :). La 2, eu cred ca ai luat f bine in greutate, adica rezonabil.

in ceea ce priveste simptomele, eu mi-am cam revenit, nu mai sunt asa de terminata in trimestrul 1, sunt mai vioaie, mi-au mai disparut si poftele alea...nu mai mananc de parca e sfarsitul lumii . Mai am un vag discomfort in zona uterului, momente in care parca ma si inteapa un pic, cam atat. Asta mic cred ca misca, insa nu ma prind eu...parca simt uneori asa ca o fluturare, dar or fi gaze...cine stie...

la intorcere din Bulgaria a fost cam nasol, ca ne-a dus gps-ul pe niste coclauri, se hurduca masina de nu era adevarat...am cam stat cu grija...insa cred ca va fi ok. Strabunicile noastre mergeau cu caruta si legau la vie pana nasteau...nu-mi inchipui ca in zilele noastre ar fi asa mari probleme din cauza unui drum mai prost...acum nici sa exageram..

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

apropo, eu nu i-am spus lui dr albu ce schimbare isteata am facut :)

daca spuneti ca-i capiat de cap zilele astea, mai bine las omul in pace. Nu cred ca ar avea ceva impotriva doctuorului ales de mine...

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor care ati mai facut FET, spuneti-mi si mie in ce costa tratamentul de dinainte ca am sunat-o pe Lucia Vaduva si mi-a spus ca nu poate sa-mi dea schema de tratament pana nu ma hotarasc sigur, dar eu as vrea sa stiu cat de cat ce ma asteapta. Am mai intrebat-o cam ce sanse are un FET fata de FIV initial si nu mi-a raspuns. Ajutati-ma va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

gata anastasia, linisteste-te, nu ai de ce sa mai faci beta, eu am facut numai in z12 si 14 parca si atat
si la eco am fost cuminte le 6 saptamani cum mi-a spus si am mai facut una de capul meu la 7 sapt ca nu-mi venea sa cred ca am reusit,
iar apoi am mai facut la 12 sapt si ma mai duc acum la 17.5 pt eco trim II, adica cele obligatorii, cele de pe fisa pe care mi-a dat-o Albu

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor ce ma sfatuiti sa fac :i-am trimis un mesaj lui Albu de dimineata si l-am intrebat cind sa vin ,nu mi-a raspuns ,acum o ora i-am mai trimis un mesaj nimic...........am incercat sa sun ..........mi-a dat refuz ..........ce sa fac?

SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Fetelor ce ma sfatuiti sa fac :i-am trimis un mesaj lui Albu de dimineata si l-am intrebat cind sa vin ,nu mi-a raspuns ,acum o ora i-am mai trimis un mesaj nimic...........am incercat sa sun ..........mi-a dat refuz ..........ce sa fac?

SUNT INSARCINATA!+6

Angelica
, oare sa fie inca in operatii? Ca el raspunde la sms sau suna daca poate.
Da, Anna, o sa incerc sa ma calmez si sa astept ziua de joi... Trebuie sa sun si la Medlife Unirea, ca anulez cealalta programare de maine la dr V ca, si dc ma duc, nu poate vedea mai mult decat a vazut Albu azi si ma duc degeaba.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Hopefull, ai mai fost azi la dr? O singura fetita am vazut ca se apropia de descrierea ta, dar nu prea eram convinsa...
Ce ai facut? Incepi procedura de Fiv pe natural?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput