FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna!
Anastasia, eu la 7 jumate eram acolo.....si de nu mi-am lungit gatul.....poate-poate te vad.....dar nu te-am recunoscut! Eu eram in blugi, cu o ie alba cu niste flori pe ea, geanta si papuci rosii.....lasa ca ne-om intalni noi!
Ma intrebi daca incep procedura???? Pai eu maine, in ziua 9 am punctia!!!! Am folicul de aproape 19 mm si endo de 9 mm......ma asteptam sa-mi spuna ca o vom face saptamana viitoare, dar....nu e timp! Sunt coplesita de tot ce mi s-a intamplat......azi am plans si am ras de bucurie! Nu-mi venea sa cred ca Dumnezeu a facut o minune tocmai cu mine! In sfarsit, visul meu de 11 ani prinde contur!
Voi reveni cu detalii atunci cand ma voi linisti si-mi voi pune gandurile in ordine ca acum sunt cam "balamucita".....Va pupik pe toate! Doamne ajuta sa fie totul bine....si la mine si la voi!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hopefull

Buna!
Anastasia, eu la 7 jumate eram acolo.....si de nu mi-am lungit gatul.....poate-poate te vad.....dar nu te-am recunoscut! Eu eram in blugi, cu o ie alba cu niste flori pe ea, geanta si papuci rosii.....lasa ca ne-om intalni noi!
Ma intrebi daca incep procedura???? Pai eu maine, in ziua 9 am punctia!!!! Am folicul de aproape 19 mm si endo de 9 mm......ma asteptam sa-mi spuna ca o vom face saptamana viitoare, dar....nu e timp! Sunt coplesita de tot ce mi s-a intamplat......azi am plans si am ras de bucurie! Nu-mi venea sa cred ca Dumnezeu a facut o minune tocmai cu mine! In sfarsit, visul meu de 11 ani prinde contur!
Voi reveni cu detalii atunci cand ma voi linisti si-mi voi pune gandurile in ordine ca acum sunt cam "balamucita".....Va pupik pe toate! Doamne ajuta sa fie totul bine....si la mine si la voi!

Gabi

Inseamna ca tu erai, Gabitza!! Hai ca am patit si cu tine cum am patit si cu Angelica, prima tura Te cred ca esti foarte emotionata daca era planificat pt saptamana viitoare procedura si o faci maine, cu atat mai mare e euforia
Pai, atunci, Doamne, ajuta pt maine si apoi, la embriotransfer, sa fie lipicioasa gagalicea si sa vii cu beta mare peste 2 saptamani!!!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

hopefull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Hopefull, sa fie totul bine si sa ai un embrionas lipicios !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor, cum se face FIV pe ciclu natural? Se poate face si faca nu ai trompe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maripet sigur ca se poate face
hope felicitari draga mea! hai ca ma pun pe tinut pumnii!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Angelica, ai reusit sa iei legatura cu dr Albu? Esti bine?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Doamne ajuta sa fie un embrionas sanatos si lipicios
Dar tu faci ET doar cu un folicul? nu colectionezi mai multi si pe urma ii pui?Ca mie asa mi-a zis Albu ,ca strangem 3 embrioni si pe urma ii punem.
Ti-a dat vreun tratament ,ceva, de stimulare?

Citat:
citat din mesajul lui hopefull

Buna!

Gabi

Mergi la inceput

Corry, ce mai face fata si burtica? Ma gandeam la tine, cum mai rezisti cu caldurile astea groaznice? Cam pe cand ar trebui sa scoti flacaii nazdravani in lume?

Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Corry, ce mai face fata si burtica? Ma gandeam la tine, cum mai rezisti cu caldurile astea groaznice? Cam pe cand ar trebui sa scoti flacaii nazdravani in lume?

Parintele Arsenie Boca

5+

Mai mai, ce semnatura avem
Nu stiu cand nasc, stabilim saptamna viitoare, dar eu cred ca in 2-3 saptamani.
Sper sa fie mai repede ca ma doare spatele(fundul mai exact, de la un nerv sciatic)si am picioarele super umflate ...si nu mai am nici rabdare
Totul este pregatit, ii asteaptam

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput