FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

AAA, am uitat...mi-am mai facut un beta, ca nu mai aveam facut din ziua 12. Mi-a iesit 4235, ziua 20 dupa ET.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Eu, in ziua 20 de la ET, am avut 8400.

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

AAA, am uitat...mi-am mai facut un beta, ca nu mai aveam facut din ziua 12. Mi-a iesit 4235, ziua 20 dupa ET.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Eu, in ziua 20 de la ET, am avut 8400.

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Eu as fi la jumatate din cat ai avut tu,Corry, asta ar putea sa insemne ca e un singur embrionas in burtica,nu?
Nu conteaza cati sunt, sanatosi sa fie, dar incerc si eu sa aflu cat de cat ceva pe vreo cale.....
Oare Mirela, Anna cat au avut beta???

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Angelica, mama, ai scapat de licenta? Te-ai linistit? Eu maine trebuie sa ajung la dr, dimineata cat mai devreme m-a chemat, tu cand vii?

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna fetele!
Eu intru mai rar sa scriu, dar de citit va citesc seara de seara cand ajung acasa. Acum vreun an toceam si eu zilnic tastele p'aici.....dar am lasat-o mai moale din lipsa de timp!
Acu' ma bag si eu in seama :)) Sper sa nu se supere nimeni.....
Anastasia, maine dimineata pe la 7 si ceva voi fi si eu la usa domnului doctor.....ma pregatesc pentru un FIV pe natural. Asa ca daca vezi vreo blonda super-slaba care se uita insistent io's aia! :))
Abia astept sa ne cunoastem.....
Pupik dulce!

Gabi

Mergi la inceput

da, Hopefull (Gabi), si eu pe la 7:15- 7:30 trebuie sa ajung, am inteles ca sunt foarte multe programari pt maine, plus in spital cezariene, etc....nici nu o sa mai stie saracul doctor ca tocmai a avut pauza de noi, pacientele. Eu o sa fiu , cred, imbracata cu o rochitica albastru -inchis, 3 sferturi, am parul mediu ca lungime si e auriu-roscat. O sa ma uit si eu in toate partile pe acolo dupa tine, sa nu asteptam singurele pana intram

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Nasti te sun maine dim sa vad cum te simti, puiule, ca stau cu grija pt tine, prea le aduni pe toate de la inceput

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Neata la fete!
Gata am terminat cu licenta,am avut o perioada f stresanta ,dar gata ,am terminat.
ANASTASIA iubita mea ,la tine necazurile nu se mai opresciti tin pumni sa fie ok de data asta!
In legatura cu vizita mea la dr ........offffffff sincera sa fiu imi tot vine sa amin vizita ,mi-e frica de vesti proaste,o sa il sun azi pe Albu sa vedem daca ma poate primi maine .

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Neata la fete!
In legatura cu vizita mea la dr ........offffffff sincera sa fiu imi tot vine sa amin vizita ,mi-e frica de vesti proaste,o sa il sun azi pe Albu sa vedem daca ma poate primi maine .

Felicitari pentru licenta
Si legat de dus la medic, de ce gandesti negativ?! Bataita ...trebuie sa ai incredere si sa mergi sa-ti vezi bebeul.
Totul este bine, ai sa vezi si te vei linisti

Nu lasa pe maine ce poti face azi

Pupici la toate fetele si Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Gata, eu am rezolvat...ma duc la Silviu Predoi la amnio.

Are tz'shpe mii de amniocenteze la activ si o reputatie buna...acu' ramane de vazut...vineri e ziua cea mare :).

Sa aveti o zi cat mai buna burticilor si viitoarelor burtici :)

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Cory unde si cu cine nasti? Mai ai un pic.

21+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput