FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sunt ok Anastasia,am vb cu DR ma chemat azi si din pacate nu am putut ajunge a intervenit ceva neprevazut........asa ca maine sunt la el ,ne asteapta am niste emotiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
eu sunt la mare ...dupa atata munca si stau lipita de laptop sa aflu vesti despre tine Angelica, iubita... cu Anastasia m-am mai linistit. Eu sunt in perioada fertila asa ca lucram de zor. Va pup mult si sper sa fiti bine toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

HOPE BRAVO ,FELICITARI ,SA DEA DUMNEZEU ,SA FI POSESOAREA CELOR 2 LINIUTE MULT ASTEPTATE!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Buna!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru sustinere!
FIV pe natural inseamna FIV fara nici un fel de stimulare. Eu fac doar cu unul, pentru ca menopauza ma pandeste de dupa colt si nu stiu daca as apuca sa strang mai multi embrioni, iar daca vrea Dumnezeu reusesc si cu unul, n-am nevoie de o intreaga echipa de fotbal!! :)))
Eu am decis sa fac FIV pe natural pentru ca am AMH atat de mic (0,11!!!!) incat nu raspund la stimulare de nici un fel, ba, ca sa fie "treaba buna" mai am si endometrioza grad III! FIV-ul asta al meu e "cel mai pe natural" FIV facut vreodata! Nici macar Pregnil nu am apucat sa fac! Luni m-am dus sa vad daca am folicul si mi s-a spus ca e ceva, dar s-ar putea sa fie chist ca e prea mare - avea 17 mm si ceva in ziua 6 de CM. Miercuri, in ziua 8, am aterizat de urgenta la Albu sa vedem care-i treaba: era intr-adevar folicul si avea deja aproape 19 mm, iar dupa ce mi-a facut si LH-ul m-a anuntat ca joi dimineata voi face punctia! A fost totul "pe repede inainte" asa cum de altfel se desfasoara toata viata mea! :)) E in stilul meu!
Deci, azi am avut punctia, am avut un ovocit baban, a reusit nenea dr. sa-l "prinda" si fara "control medicamentos", iar acum astept sa ma sune doamna Lucia maine dimineata sa-mi spuna cat de frumos creste embrionasul meu!
Cam atat deocamdata....voi reveni maine seara cu vesti bune!
Va pupik si va doresc o seara buna!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi dai emotii mari hopefull

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor,
eu sunt la mare ...dupa atata munca si stau lipita de laptop sa aflu vesti despre tine Angelica, iubita... cu Anastasia m-am mai linistit. Eu sunt in perioada fertila asa ca lucram de zor. Va pup mult si sper sa fiti bine toate

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Pestic, bravo ca esti harnica, "harnicia" aceasta e recomandata in concediu cu varf si indesat! Si, cine stie, da Domnul si ne face fata o surpriza frumoasa dupa vacanta

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Fetelor, semnatura de gravida se poate face si din Profil, ca sa fie practic permanenta si doar sa schimb saptamanile sau trebuie la fiecare mesaj scris sa adaug la finalul mesajului, poza cu graviduta in rosu? Ca in profil, la semnatura, nu gasesc "Smilies", tabloul cu emoticonuri...ca tot uit si trebuie sa editez toate mesajele pe care le scriu...

5+

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor,

Pestic, bravo ca esti harnica, "harnicia" aceasta e recomandata in concediu cu varf si indesat! Si, cine stie, da Domnul si ne face fata o surpriza frumoasa dupa vacanta

Parintele Arsenie Boca

5+

Anastasia sa te auda Dumnezeu!Sper ca esti mai bine!
hopefull multa bafta ... sunt cu ochii pe tine pt ca sunt f interesata de FIV-ul pe natural (nici eu nu am raspuns prea bine la stimulare desi am AMH-ul 2.5 ...).
Angelica abia astept sa ne spui ca totul e ok
va pup pe toate

Mergi la inceput

Hopefull, tu ai facut FIV cu ICSI sau la tine sotul e cu , smecheri adica si sanatosi?

Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

N-am mai intrat de muuult, dar va citesc in fiecare zi :)

Am vorbit acum cu hope si are un embrionas frumusel...maine la 12 are embriotransferul.

Va pupic

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput