S-a ingrasat prea mult !!!

S-a ingrasat prea mult !!! | Autor: Ralukutzza

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 2 ani si 6 luni, 92 de cm si 15 kg.Nu pare grasa is nici indesata, uneori chiar i se vad coastele problema mea este insa aceea ca a juns la aceste 15 kg in timp prea scurt...adica ea mereu a fost slaba si acum mi se pare ca e luat prea mult..
La un an a avut 9,700 kg si 78 de cm, la doi ani 11,800 kg si 89 de cm si acum la 2 ani si 6 luni are 92 de cm si 15,000 kg.
Mereu pe graficele de crestere a fost pe curba de 50% atat la inaltine cat si la greutate insa acum cu greutatea a inceput sa se duca pe curba de 75% pe unele grafice si chiar 97% pe altele.
I-am facut analizele acum 2 luni si au iestit toate ff bine, de mancat nu mananca paine decat cate un covrigel sambata dimineata cand mergem la piata si trecem pe la covrigarie, pufuleti, chipsuri, bomboane nimic de genul asta, nici macar sucuri din comert, mananca in schimb multe lactate, fructe mediu, si ciorbite si mancare gatita placerea ei dar la fel cantitati mici.
Pediatra ei mi-a spus sa o mai las in pace si ii mai facem analize la toamna insa eu nu pot, totusi teri kg in 6 luni mi se pare fff mult.
Va rog sunt fff ingrijorata, orice sfat m-ar ajuta.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Raluca,dupa parerea mea nu trebuie sa iti faci probleme mai ales daca analizele i-au iesit foarte bine.asta e tot ce conteaza!,ca este sanatoasa!fiecare copil are ritmul sau de crestere,iar faptul ca a luat in greutate,nu inseamna ca va ajunge la obezitate,sau ca este ceva in neregula (iti spun asta din propria experienta de la nepotelul meu de 3 ani)
Daca acum a mai luat in greutate nu este nicio problema,mai tarziu poate sa revina la greutatea normala.depinde de organism.
Parerea mea este sa stai linistita si sa repeti analizele in toamna.

multa sanatate tie si fetitei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Atata timp cat mananca sanatos, dulciuri rezonabil, rar prajeli, eu nu mi-as face griji. In general, copilasii iau in greutate in lunile mai reci si cresc in lungime in lunile mai calde

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nici eu nu mi-as face mari griji.
Nu ai precizat insa daca e o fetita activa sau nu.
Ana, are varsta apropiata si mananca cat noi, dar ca e Duracell si nu sta locului o clipa.

Incearca sa o inscrii la diferite activitati,. sa faca multa miscare, iesiri multe in parc mai acum pe timpul verii.

O vara frumoasa sa aveti!

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput