Exista filtre de aer de folosit in masina?

Exista filtre de aer de folosit in masina? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Exista filtre de aer de folosit in masina?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Nu inteleg la ce referi. Exista la masina doua filtre de aer: unul de aer pentru motor si unul de polen pentru habitaclu. Nu stiu daca se pot monta filtre suplimentare daca la asta te-ai referit.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca n-ai o masina foarte veche, precis ai un filtru de polen...desi, dupa cum intrebi, nu l-ai schimbat demult, iar daca nu-l schimbi se infunda (asa am patit eu) si nu mai baga neam aer aeroterma in interior...deci, daca aer baga dar nici n-ai schimbat vreun filtru, s-ar putea sa-ti lipseasca de tot.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus daca avea filtru de polen neschimbat se intreba de muuult timp daca are un sobolan mort prin masina.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, la mine n-a mirosit
Parca deodata nu mai intra aer in masina Nu chiar deloc...dar cu vit. a 4-a a ventilatorului abea intra un firisor (jumate din treapta 1). Dar zgomot se auzea, ventilatorul mergea. AC-ioc, iarna se aburea ca naiba... Am dedus eu, cu "cunostiintele" mele ca s-a deplasat vreun canal de aer de la locul lui, orice altceva decat sa ma gandesc la filtru. La service mi-au spus din start ca-i filtrul, dar nu i-am crezut, eram in termen cu reviziile...cand l-au scos si l-am vazut...jale!
Dar nu putea nimic...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Cu siguranta esti un norocos. Mirosul vine in general de la bacteriile care se dezvolta in sistemul de aer conditionat, umed prin excelenta. Trebuie atentie sporita la acest fapt pentru ca este mediul ideal pentru o bacterie periculoasa, legionela cred ca ii spune. Dezvolta o afectiune pulmonara, legioneloza, periculoasa in special pentru copii. Asa ca mare atentie la filtrul de polen si la curatarea periodica a sistemului de ventilatie. Tot astept sa vad ce a vrut sa spuna sirimie dar cred ca e la un strand sau la munte de nu mai da nici un semn.

P.S. Esti sigura ca nu ai vreo problema la compresor? Mi se pare atipic sa nu vina aer aproape deloc chiar si cu filtrul colmatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Eu recunosc ca habar nu am si am sa deleg problema cuiva care se pricepe

Mergi la inceput