1 an de la nastere....mamicile slabesc (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Littlelight spune:
Salutare!
Nu-i nimeni pe-aici ? Eu raportez constiincioasa 78kg (marturisesc ca m-a ajutat si o noapte grea - pitica e bolnavioara, a avut ceva febra, tuse si muci, deci n-am prea dormit).
M-a blegit de tot vremea asta . Hai, faceti-va aparitia sa ne "lingem ranile" reciproc.
Littlelight spune:
Saru' mana, Magda, asemenea si voua. Eram pregatita pentru asa ceva, doar intrase in colectivitate si n-avea cum sa scape .
Sper sa treaca repede, ca martea viitoare avem prima serbare din viata (din pacate fara parinti, din fericire cu poze si filmare).
Littlelight spune:
Am intarziat cu raspunsul (putin voit recunosc ), pentru ca saptamana trecuta era cu +1kg (adeca 79), iar saptamana asta e dezastru (79,7kg). Era si normal, doar de la Mos Nicolae tot primeste fii-mea dulciuri, pe care clar ca le haleste ma-sa .
Propun sa nu ne ciufulim si sa revenim cu forte proaspete dupa Anul Nou.
La multi ani si Sarbatori fericite tuturor, sanatate si tot ce-i mai bun!
magdaz_ina spune:
la noi la fel, +1 (65 kg) saptamana trecuta. Nici maine nu va fi mai roz dar ramanem pe baricade !
_
Rares
Littlelight spune:
'neata si "La multi ani!",
La mine, jale mareeeeee . Am bifat 81kg dupa sarbatori, dar gata. S-a terminat cu tot, adica cu dulciurile, ca astea mi-au dat batai mari de cap (torturi, prajiturele, ciocolatele, bombonele). Promit sa nu ma mai ating de ce mai e prin frigider.
Seara nu mai pap nimic si ma reapuc de miscare mai multa. Trebuie sa vin cu vesti bune saptamana viitoare.
Va pup si spor la treaba.
magdaz_ina spune:
66.
Littlelight, ce facem ? Deschidem capitol nou: "doi ani de la nastere...mamicile slabesc" sau ne mutam la alt grup, cum ar fi cel nou creat: "cel putin 10 kg jos" ?
Ca de renuntat, nu renuntam, asa-i ?
_
Rares