cat e de normal???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce mama denaturata, nu?
Cum sa judeci si sa etichetezi niste oameni pe care nu-i cunosti?
Nu crezi ca logic, normal si de bun simt ar fi sa aiba o discutie, nu sa jigneasca?
Cred ca cea mai buna abordare este cea in care te ghidezi dupa "ce tie nu-ti place altuia nu-i face".
Si cum presupun ca tie nu ti-ar conveni sa te eticheteze Nea Ilie ca fiind obsedata sexual daca iti vede copilul mangaindu-se, mai normal e sa i se spuna frumos, cu tact si bun simt.
Daca i se spune frumos baiatului de fata cu mama lui, nimeni nu se va simti jignit si copiii nu se vor speria de ce se intampla.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

multumesc mult pentru raspunsuri. ca intotdeauna sunteti langa mine cand am nevoie de ajutor

ca un update,
mama fetitei a evitat sa o intilneasca de cateva ori,dar pentru viitorul apropiat are urmatorul plan:
a hotarit sa isi invete fetitza sa spuna " NU", cand ceva o deranjeaza sau vede ca nu e bine.
iar cu ocazia acestor intilniri cu baiatul sa o urmareasca daca poate sa puna in practica.

o sa-i explice mamei baiatului ce o deranjeaza si de ce, apoi daca mama nu i-a masuri, sa ii faca ea cateva observatii direct baiatului.

daca nimic nu se rezolva o sa incheie prietenia.

inca o data multumiri si din partea prietenei mele- mamei fetitei, careia i-am transmis raspunsurile voastre (pro si contra).

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Parerea mea este ca totusi o abordare directa (delicata dar totusi direct) a mamei baietelului ar fi o idee mai buna decit evitarea intilnirilor. In acest fel vezi cum reactioneaza mamica respectiva vizavi de situatie si te convingi daca prietenia trebuie sacrificata.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput