cat e de normal???
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
Ce mama denaturata, nu?
Cum sa judeci si sa etichetezi niste oameni pe care nu-i cunosti?
Nu crezi ca logic, normal si de bun simt ar fi sa aiba o discutie, nu sa jigneasca?
Cred ca cea mai buna abordare este cea in care te ghidezi dupa "ce tie nu-ti place altuia nu-i face".
Si cum presupun ca tie nu ti-ar conveni sa te eticheteze Nea Ilie ca fiind obsedata sexual daca iti vede copilul mangaindu-se, mai normal e sa i se spuna frumos, cu tact si bun simt.
Daca i se spune frumos baiatului de fata cu mama lui, nimeni nu se va simti jignit si copiii nu se vor speria de ce se intampla.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
michelle-usa spune:
multumesc mult pentru raspunsuri. ca intotdeauna sunteti langa mine cand am nevoie de ajutor
ca un update,
mama fetitei a evitat sa o intilneasca de cateva ori,dar pentru viitorul apropiat are urmatorul plan:
a hotarit sa isi invete fetitza sa spuna " NU", cand ceva o deranjeaza sau vede ca nu e bine.
iar cu ocazia acestor intilniri cu baiatul sa o urmareasca daca poate sa puna in practica.
o sa-i explice mamei baiatului ce o deranjeaza si de ce, apoi daca mama nu i-a masuri, sa ii faca ea cateva observatii direct baiatului.
daca nimic nu se rezolva o sa incheie prietenia.
inca o data multumiri si din partea prietenei mele- mamei fetitei, careia i-am transmis raspunsurile voastre (pro si contra).
michelle
ocebine spune:
Parerea mea este ca totusi o abordare directa (delicata dar totusi direct) a mamei baietelului ar fi o idee mai buna decit evitarea intilnirilor. In acest fel vezi cum reactioneaza mamica respectiva vizavi de situatie si te convingi daca prietenia trebuie sacrificata.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."