Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Kora te pupam si pe tine si pe BB sa mai stea acolo inca macar 10 saptamani.Si eu sunt tot cu teama asta,sa nu nasc inainte de 34 saptamani, sa pot naste la particular.
SEI cu George nu m-au lasat decat cu vata.Acum insa au zis ca nu am voie cu nimik la mine decat cu lenjerie si buletin(asta daca nu il uit in momentele alea).Sunt curioasa ce or sa imi dea, dar probabil ca tot vata, fiindca altfel sigur m-ar fi pus sa le duc eu.

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

helloouuu
merci, merci, de acum sper sa nu mai am motive de paranoia.

kora, imi pare rau ca ai prob si nu vii.

theea, nu prea m-am obisnuit inca. mi se pare f cald

maine eu la 11 sunt la intalnire. nu ma lasati singura, da?

ma duc sa fac un dus. acum m-am intors de afara.
caldura mare...

28+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. am pus listuta .. dupa ce a modificat-o cu liniute si puncte ca sa o vad alineat perfect . cand o pun pe prima pagina erau total dezaliniate , asa ca ca am pus varianta ta nemodificata

Propun insa cand modificam kg intr-o sapt sa punem X.xx la cele care nu declara ca sa avem o evidenta a celor mai mari burtici...desi e cam greu de urmarit...

Lali ceva idei pt a urmai evolutia si calendaristic? adica in sapt 1-07.07 eu am 32 sapt si n13 kg?

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Sei, azi am fost mega lenesa. N-am gatit nimic. Chiar ii spuneam sotului ca ma mir ca nu pute lenea dupa mine:))))))))). Am de gand sa gatesc maine, dupa ce ma intorc de la intalnire.Doar n-oi lasa-o pe May singurica, nu?. Vreau sa fac o ciorba de cartofi cu tarhon, dereasa cu ou si smantana si "zama de paparada" la felul doi, bineinteles de intins.

Site-ul l-am mai scris , dar fara probleme il mai scriu inca o data. Eu sunt incantata de el si preturile mi se par pentru toate buzunarele, mai cu pretentii sau fara.

w w w. w o n d e r b a b y. r o

Scoateti spatiile cand accesati . Sa nu zica lumea ca fac reclama.

Kora , . Va pup si pe tine si pe bebe , sa va faceti bine repede si odihneste-te mamico cat mai mult. Parca tu ziceai de impachetatul si organizatul lucrurilor pentru mutat, ca tre sa le supervizezi. Mmmm.....bataitza.....,Lasa-i pe ceilalti sa faca si tu dai ordine de pe margine. Se poate si asa, nu crezi??? . Pacat ca nu iti vedem burtica live maine, dar sa speram ca o sa mai avem vreo sansa altadata...

Nanna, eu am luat o saltea in plus pentru ca din cate am observat eu, Seidana ma poate contrazice, patul pliant nu are trepte de inaltime si vroiam sa reduc un pic din adancimea patutului(60cm) , sa ajung mai repede la bebitza.

Si ma gandeam sa fac cateva modificari la noi in dormitor, de aranjare a mobilei, noi avand doar 2 camere ,din care una este o sufragerie cam micuta, nu am unde sa ii fac copilului camera si asa ca in dormitorul generos , o sa aiba coltisorul lui de "Rai" langa mami si tati. Peretii sunt albi si ma gandeam ca macar peretele de pe partea cu patutul sa il vopsesc intr-o culoare(inca nu stiu care) si sa lipesc un culoar de stick-ere cu Winnie the Pooh.(ursuletul meu preferat).Poate ma ajutati voi cu culoarea peretelui. Patutul va fi verde.

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Hayat... lasa sa mai fie si zile cu "pita unsa".. eu am facut ghiveci/mancare de legume si pui ultra mega bestiala...
Patutul pliant are trepte de inaltime, adica existe patuturi care au o chestie de pus la inaltime ( se prinde de margini), se poate achizitiona si separat, eu nu am insa ca si tine mai am o saltelura de 8-10 cm...

Mamici cu experienta..
crema Petrini e cam acelai lucru cu Bepanthene.. nu? nu inteleg de ce priet mea le-a specifficat pe amandoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

pupici de l noi;)), azi am fost la plaja(ce plaja ca am stat 80% din timp sub umbrela si 20% pe colac prin apa hehehe dar asa m-a prins soarele pe picioare si ma ustura d enu mai pot pffffffffff sotul e tot rosu ca un rac:)))) si nici macar nu a stat la plaja :))) el mai mult prin apa:))) deh am fost la aqua park avea prin ce sa se dea(recunosc ca m-am dat si eu cu colacu pe una din alea mai micute;)) a fost mistooooooooo mai vroiam dar nah mi-era teama sa nu fac exces, cat am stat in apa m-a plimbat el cu colacu pe acolo ziceai ca am barca cu motor:))))... noua nu ne mai trebuie mare(10 zile de mers la aqua parc(cand te uiti in jur vezi multi cu paduri misto de tot heheh, apa curata si cu putin clor fata de altele, atmosfera ok si e la 3 minute de noi de mers pe jos:))))(tare nu?:)

uhhh si acum leneveala mareee nu am chef de nik:)) abia descurcase ieri bucataria si azi am avut grija sa o aduc in starea in care era:)))) dar nici ca o curat acum.. maine vad cum fac:))

Pupiciiiiiii

32+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Lali am gasit solutia pt a urmari si calendaristic.. o combinatie intre listuta ta si a mea.,.. te superi de adaptez listuta ta?

Mergi la inceput

E acelasi lucru? Eu Bepanthene am folosit la George, e fff buna.Totusi tind sa cred ca folosita mereu il sensibilizeaza, fiindca George mult timp a avut nevoie de ea.AA si Neaparat sa fie unguent.Sa stiti ca nu e deloc acelasi lucru cu crema.Oricum nici pa prospectul de la crema nu scrie nimic de funduletul bebelusilor, doar la unguent.

Mergi la inceput

MATZA si noi am gasit alternativa la mare, mergem in Ungaria la Aquaparc Ca e la 30 minute de noi.

Mergi la inceput

Mai fetelor spuneti-mi si mie niste retete de smoothies sau cocktail-uri virgine ca nu mai stiu ce sa beau pe caldurile astea..Imediat o sa ma pun sa fac o limonada cu multa gheata sfaramata..

Mergi la inceput