Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

May, felicitari ca scapi de Clexane super veste!

tu ai facut cumva analiza numita D-dimeri? Daca da, ce valoare ti-a iesit? Eu astept rezultatul la analiza asta si in fc de valoarea iesita imi zice dr sa intru sau nu pe Clexane. Poate scap si eu...

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatza.
m-am intors de la Uschi.
am scapat de clexane

mi-a scos aspenterul.
mi-a bagat elevit de 3 ori pe sapt.
astea nu-s vitamine?
ca iau si femibion.
si mi-a mai dat niste pastilute de la plafar pt colesterol.
mi-a zis ca se ajunge si la 600 in sarcina, asa ca la 300 sunt bine

a fost f draguta, i-am dus niste trandafiri frumosi.
m-a chemat cu eco la 34 de sapt.
sa vedem daca oi mai fi in stare sa vin la Bucuresti atunci :D
si mai tre sa-i trimit rezultatul la homocistena care nu mi-a venit inca. sper sa fie ok.

schimbare de semnatura

28+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hayat.. ce fain ca primesti atatea.. nu ne dai si noua site-ul.. sa vad ce tre sa ma cumpar.., un kg.. .. ce ai gatit azi?

OAna.. si eu mananc pana nu mai pot sufla.. zici ca is turbata ...

Didana
.. la noi la Cluj ne lasa si cu tampoane adik asa mi-a zis prietena mea , insa e recomandata vata pt ca e 100 % bumbac si nu sinteticale..

Kora .. imi pare tare rau.. da ce s-a intamplat? ce au zis dr?

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Lali, ma treci si pe mine la lista cu kg?
Stiu ca am doar o saptamana, dar daca e nevoie zic si mai din urma ca mi-am tinut evidenta

Mergi la inceput

Nu se stie de la ce. Ca analizele au iesit bune, nu am vreo infectie ceva care sa fi declansat asta. O fi de la stres sau m-oi fi agitat prea mult. Sau caldura asta...

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Kora .. imi pare tare rau.. da ce s-a intamplat? ce au zis dr?

Mergi la inceput

La prima sarcina am luat Elevit, dar nu m-am ingrasat prea mult. Si atunci am avut perioada de varsaturi si am slabit vreo 5-6kg, iar inainte de nastere aveam cu vreo 12kg in plus fatsa de greutatea de debut.
Stiu ca se zice ca de la Elevit te poti ingrasa, dar la mine nu a avut efectul asta.

Acum iar Femibion2. Nici de data asta nu m-am ingrasat prea mult...inca... dar mai am inca vreo 2 luni si 3 saptamani, deci e timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana mie mi le arata aliniate, si coloanele foarte putin serpuite,cu o virgula sa zic, numai la Dbunny si la Nane am bagat langa nume greutatea de la 22 de saptamani. Si nici nu se lateste pagina. Daca mai bagam si saptamana 22 se lateste si ne cearta moderatorii. La tine cum arata lista?
Cartile ar fi interesant sa le vedem . Sa ma uit si eu la "dovlecei" pe mail,poate mai avem si acolo ceva carti.

Tampoanele de vata se fac simplu. Eu am luat vata pachet mare , si fasa sterila de vre-o 12 cm latime, am rupt vata in fasii lungi cam de 15 cam, fasa sterila taiata la fel,de 15 cm , si am invelit vata in fasa. Fasa poate fi nitel mai lunga decat vata ,sa nu iasa vata prin capete. La Paul,dupa prima zi cand am murdarit tot [voma] ,am pus absorbant de noapte pe chilot,si intre absorbant si dansa tamponul de vata. Am inteles ca nu e voie doar cu absorbante pentru ca absorb numai partea foarte lichida,ori lohiile sunt vascoase,si raman intre absorbant si dansa,iar la cele cu epiziotomie este risc mai mare de infectie.Plus ca unii dr-i vor sa vada lohiile,sa nu fie prea inchise la culoare,sau cu cheaguri de sange,ori sa aiba miros ciudat. Scuze de detaliile gretoase.

Si eu sunt de parere ca nu vitaminele ingrasa ,pentru ca eu nu am luat nici o vitamina,pana acum cateva zile cand am inceput sa iau magneziu efervescent ,la recomandarea dr-itei de familie,si am luat destule kg. 16 pana la 30 de saptamani.

May ma bucur tare ca vestile sunt bune. Nu mai gasesti motive de paranoia acum,nu?

Didi cateodata mai au idei preconcepute si cei care sunt dr-i de profesie . Am si eu un prieten care la fel,are niste idei de imi vine sa il bat .

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. nu coloanele in jos..saptamanile de sus.. lasa-ma ca sunt zapacita, adica obosita inca azi nu am stat 20 min jos .. adica coloanele nu se sincronizeaza cu saptamanile.. bine vad? oricum asta e pb minora...

Am nervi ca am spalat haine colorate de bebe.. si din ceva mi-a iesit culoaea si la o vesta si o bluza si inca ceva mi-i s-a patat captuseala in interior... si am pus pe haine colorate .. morrrr de ciuda si nervi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Seidana, dar stiu ca ai cumparat, nu gluma! Ma gandeam ca din august sa ma apuc si eu de cumparaturi. Deocamdata am primit si eu un scaun auto f fain si vreo 3 pungi de hainute + pompa de muls.
Cred ca voi lua si eu tot patut plaint cu masa de infasat atasata, sa ne spui site-ul de pe care ai comandat tu, Hay, eu am gasit unul cu f multe articole si reduceri, imi place sa il rasculesc, dar trebuie sa urmaresc acelasi produs pe mai multe site-uri sa vedem daca nu sunt la preturi mai bune. Mie imi place acesta: www.babycorner.ro.
Eu la prima sarcina l-am intebat pe medic prin luna a 5 - 6 a daca nu imi da sa iau si eu vitamite ( tocmai intrase pe piata Elevit-ul) si s-a uitat la mine din cap pana in picioare si mi-a raspuns hotarat: NU! - luasem deja vreo 20 de kg . Pana am nascut am luat 30 ( cred ca defapt 35, dar psihicul meu inca refuza sa accepte asta). Acum sper sa nu depasesc 20, desi la inceputul sarcinii eram hotarat sa nu iau mai mujlt de 15, dar e ceva mai presus de mine

Acum ma duc sa ma pregatesc pentru nunta, sa aveti o seara racoroasa si ne vedem maine la terasa ( daca ma trezesc)

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

29 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Va scriu de la mare.........impropriu zis ca n-am ajuns decat vreo 2 ore pana acum.E f. cald si mi-e frica sa stau prea mult.Insa, mananc si dorm toata ziua.Cred ca saptamana viitoare voi raporta 3 kg plus.
Seara facem plimbari...........e f. relaxant.
Hayat sa ne trimiti site-ul de unde ai comandat patutul si salteaua.
La capitolul saltea am si eu neclaritati.Nu stiu daca sa comand saltea si ptr. partea ridicata, unde exista o saltea dar care nu ma multumeste.
Fetele care aveti patut pliant poate ma lamuriti si pe mine.
Va pup si aveti grija de voi.

31+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salutare am sosit si eu sa fac prezenta

May ma bucur de rezultatele bune de acu tre sa te bucuri ca nu mai e mult si iti tii bebelina in brate.Cum te-ai adaptat la vremea de acasa?

Kora imi pare rau ca a-ti ajuns la spital,sper ca totul sa fie doar o alarma falsa ,multa sanatate

Eu nu am luat nici o vitamina nici sarcina asta nici cu fata .La fata am pus maxim 13 kg toata sarcina iar acum am 18 kg luate la 33 de sapt.

Cu nasterea ce sa zic e cum simti tu atunci.La fata la un moment dat am vrut epidurala dar mi-a trecut repede.Mi-a fost mai frica sa nu raman cu dureri de spate.

Sapt trecuta am botezat un baietel tare cuminte care nu a plans deloc .Am sa pun poze dar mai tarziu cand daca ma lasa galusca care tocmai s-a trezit.

Am avut vreo 2 zile dureri de burta dar vad ca m-au lasat fara vreo pastila .Am simtit bebele tare jos ma gandeam ca vrea sa vina mai repede dar s-a razgandit sper

Ma duc sa hranesc fata ca nu mai are stare

Un weekend placut pupici

19+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput