Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
Lali_mete spune:
Numexxxx.S 23,S 24,S 25,S 26,S 27,S 28,S 29,S 30,S 31,S 32,S 33,S34,S 35,S 36,S 37,S 38,S 39,S40,
Natalia----.-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,7.50,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Caty2583-.-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,11.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Athosik----.-----,-----,-----,-----,-----,-----,10.5,-----,11.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Theea-----.-----,-----,-----,-----,-----,-----,16.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Loredanar-.-----,-----,-----,-----,-----,-----,12.0,-----,-----,12.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Racheel---.-----,-----,-----,-----,-----,15.0,15.0,15.0,16.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Raluca050.-----,-----,-----,-----,-----,9.00,10.0,-----,11.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Zubi------.-----,-----,-----,-----,-----,12.0,-----,-----,13.5,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Seidana--.-----,-----,-----,-----,-----,12.0,11.3,12.5,12.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Lali_mete.-----,-----,-----,-----,-----,12.0,14.0,16.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Marryan--.-----,-----,-----,-----,-----,11.0,-----,12.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Camady--.-----,-----,-----,-----,-----,10.0,10.5,10.5,10.5,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Andra----.-----,-----,-----,-----,-----,-----,7.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Nana_mik.-----,-----,-----,-----,-----,13.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Bujo-----.-----,-----,-----,-----,-----,8.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Lai-------.-----,-----,-----,-----,-----,5.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Andra_t--.-----,-----,-----,-----,12.0,10.5,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Jade_Jadr.-----,-----,-----,4.50,5.5,6.00,6.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Stefy13-.-----,-----,-----,-----,8.00,9.00,9.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Hlnutza23.-----,-----,-----,8.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Alex2011.-----,-----,-----,7.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Iris_K----.-----,-----,11.0,-----,11.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Michella-.-----,-----,8.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Mikka----.-----,-----,8.00,-----,11.5,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Oana_Ias.-----,-----,7.5,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Annare---.-----,-----,10.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Inutsa---.-----,-----,-----,-----,0.70,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Alayna----.-----,-----,8.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
May-------.-----,-----,2.00,2.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Elly_b----.8.00,-----,-----,8.50,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Diddiana-.9.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Maria_scu.8.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Ancaroro-.12.0,13.0,-----,14.0,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Nane.7.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Dbunny6.5,6.50,7.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Oana_S---.-----,8.00,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,-----,
Proba de microfon
.
Lali_mete spune:
In 20 de minute am facut-o
, a fost mai greu pana am gasit un tipar. La trei nume a fost nevoie sa tai nitel , nu am papat literele,sper sa se inteleaga despre cine este vorba,si Nane si Dbuny
dar saptamana 22 nu a mai avut loc,astfel incat sa nu latesc pagina.
Daca este bine, o putem posta,daca e mai bine cum a scris Seidana la inceput
o lasam pe aia. Mie imi place sa ma bag la modificari ( mai ales de astea care necesita anumite formule
)
Pentru Raisa
Lali
de Paul ( 01.10.2009) si
31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
mikka11 spune:
sei tu mai cumperi multe?
Daca iti iei sutiene pentru alaptat de acum, le iei cu un nr mai mari, nu?
lali e frumoasa listuta
m-am cantarit si eu acum, am 13 kg in plus si azi am facut 29 saptamani.
sei, eu vreau sa ma uit pe cartile alea, le pui pe grup, te rog?
29+ cu
Maria-Alexandra
Hayat_Kh spune:
Buna fetele scumpetele!
Imi bag si eu azi nasucul pe aici , sa fac prezenta,nu de alta, dar poate o sa imi simtiti lipsa daca nu
desi am scris un mesajjj luuunnggg si cand sa-i dau send, mi-a mers mana pe mouse-ul asta cu touch si mi-a sters totttt

. Acum sper sa pot face un rezumat la tot ce am vrut sa va spun:(.
Nush care vorbea de dureri si umflaturi de picioare. Si ale mele sunt ca butucul.Am niste glezne de elefant acum.:))) Am observat ca asta se intampla mai des in zilele cu temperaturi ridicate,gen canicula
, chiar daca beau suficiente lichide. Sotul mi-a luat de la farmacie o crema racoritoare si revigoranta pentru picioare si gambe de la Sanosan(special pentru gravidutze) si seara imi maseaza picioarele cu ea, pana dimineata sunt din nou gazela. 
May, ce fainnnnn
. Inseamna ca de maine o sa zburzi si nu o sa te mai auzim alarmandu-te...sauuu...??? 
Nanna, eu astazi m-am incumetat sa fac comanda la patut. Am optat pentru unul pliant, are si masuta de infasat si pe langa am mai luat o salteluta de 8 cm in plus, desi patutul vine cu salteluta lui. Am indraznit sa mai adaug in cos si un set de perie cu pieptene pentru bebel si pentru mamica un set protector pentru mameloane, din silicon, pentru ca nu mi-s formate chair cum trebuie si ma tem de ranile si durerile pe care o sa mi le produca nazdravanul la supt, eu fiind un painfreak:)))). Luna viitoare cu ajutorul lui DD o sa comandam caruciorul, un 2 in 1(landou+sport), care o sa fie adaptabil pana pe la vreo 3 ani. Toate acestea de la un magazin online.
Seidana , mie orice imi este util legat de copii, orice informatie.Asa ca nu ma deranjeaza o carte din care sa ma autoinstruiesc.

Legat de listuta cu kg , sunt de acord cu ea si in ce priveste designul, le las pe cele care se pricep sa dea cu parerea. Stiu ca pe mine nici nu are rost sa ma adaugati pe acolo cu doar 1 kg la aproape 7 luni. Luni o sa ma cantaresc din nou sa vedem daca am mai "crescut"...
La capitolul hainute bebe, sunt asigurata.
Surioara mea a dat sfoara in tara si ieri mi-a aratat pe web vreo 6-7 body-uri pentru BB,o hainuta de iarna si nu mai stiu ce, pe care mi le face cadou o prietena de acolo(Germ) si imi zicea ca si cumnatica de acolo o sa imi pregateasca vreo 2 cutii cu lucrusoare de la baietelul ei care are deja 1 anisor si un pic. 
Iar de la cumnatica de aici, o sa primesc paturici, scutece de finet, lenjerie pentru patut si mi-a mai enumerat ea ceva la telefon, dar nu mai tin minte.
Asa ca, cu toata teama mea de a cumpara ceva , m-am ales cu o multime de lucrusoare, mie ramanandu-mi sa mai iau ce e necesar pentru spital pt mine si BB, cremute si alte chestii.
Nu mai stiu cui as fi vrut sa mai raspund, poate o sa revin mai tarziu. 
27+ cu minune de 
oanaiasi spune:
Sei, eu zic ca nu m am ingrasat de la vitamine. kilogramele pe care le am in plussunt de la cat mananc...si crede-ma, mananc mult!!! Am si mese la care bag jumatate de paine fara efort.mananc portii destul de mari...si nu mai vorbesc de dulce. am avut vre 2 luno cat am fost la munca in care am mancat zilnic covrigi umpluti cu ciocolata..deci![]()
acuma-s chiar nesimtita ca ma plang de kg cand stiu cat mananc si ca nu prea ma abtin de la nimic.vitaminele n au niciotreaba...eu mananc de plictiseala nu ca mi ar fi foame sau am o pofta de mancare nebuna...
lali, imi place listuta! puteti pune pe care o vreti! Multumim pt efort, fetele!
Oana
28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
Hayat_Kh spune:
Ah , am uitat.![]()
Legat de Elevit, eu iau deja de 7 luni si dupa cum ati observat nu mi-a afectat la greutate.Si nu am nici probleme de tranzit, apetit sau altceva..
La prezenta ar trebui sa o adaugam si pe Alayna, ca nu a mai dat semne de viata de ceva vreme.
27+ cu minune de 
didianana spune:
SEI tampoanele sunt f simplu de confectionat.Iei o bucata de tifon, in care invelesti o bucata de vata (din aia care de desface frumos pe felii).Trebuie invelit bine sa nu cumva sa poata iesi vata din tifon, sa se lipeasca. Si bucata de vata sa fie destul de mare sa absoarba bine. Dupa ce il faci o data stii sa faci apoi linistita.
Totusi eu nu inteleg de ce nu e voie cu tampon normal.Nici pe mine nu m-au lasat decat cu vata si tifon.
Eu am luat cu George Elevit pana la 7 luni si am pus 17 kg.Dar am luat de la inceput si m-am ingrasat abia din luna a 5-a, si mai tare dupa ce le-am schimbat.Sunt sigura ca nu are nimic de-a face cu vitaminele.Eu chiar m-am contrazis cu vara mea, care e dr, dar nu a luat nici o vitamina in timpul sarcinii ca sa nu se ingrase.Vara trecuta am baut vitamine efervescente, si aveam 50 de kg, alteori poate chiar mai putin, si n-am pus nici un kg in plus din cauza lor
27+ si mamica fericita de
3+ anisori
seidana spune:
LAli e f ok listuta... insa vezi ca sunt putin denaturate sapt cu g.. adik nu merg in linie, de poti sa le ordonezi
, si zic sa mai taiem putin putin din sapt din urma ca sa intre toate in pagina ..
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Kora_B spune:
Fetelor, eu maine nu mai ajung la intalnire
am ajuns aseara la spital cu dureri si contractii. M-au retinut acolo si m-au pus pe perfuzii.
Maine si luni tb sa ma duc iar sa ma puna pe perfuzii, doar stationari de zi, ca sa nu mai platesc si noptile de cazare, doar stationarea si tratamentul.
Uf! Eram ingrozita pana sa-mi spuna ca bebe e bine, ca tot drumul pana la spital mi-au trecut prin minte numai ganduri negre
Mai ales ca la Medlife doar din saptamana 33 primesc ptr nasteri premature, nu mai inainte, deja ma gandeam cu groaza unde ma duc???
Am incercat sa intru de pe telefonul mobil sa va mai citesc sa imi mai alung grijile, si sa vad cine mai e online sa ma tina de vorba, dar nu stiu de ce nu reusea tel sa acceseze site-ul. Tb sa-l pun pe sot sa umble la setari.
27+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de
2 ani +
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikka11 sei tu mai cumperi multe? lali e frumoasa listuta ![]() m-am cantarit si eu acum, am 13 kg in plus si azi am facut 29 saptamani. sei, eu vreau sa ma uit pe cartile alea, le pui pe grup, te rog? 29+ cu Maria-Alexandra |
MAi ar trenui sa ma opresc.. da zau cand am vazut reducerile am intrat in transa...
Si da sutienul cred ca trebuie sa il iau mai mare.. sa vad mai intai cum arata si abia poi o sa vad ce si cum...
O sa pun si cartile pe grup.. dupa ce termin papa
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !