Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
camady spune:
Neata si de la mine.Imi astept familia sa se trezeasca.Azi nu mergem la plaja ca trebuie sa ajungem la Cta la control.Doamne ajuta sa fie bine.
Seidana cred ca o sa-mi pui direct 3 kg sapt asta la cat am mancat si dormit.Mai vedem.
Eu fetelor la plaja nu ma expun deloc.Am vazut ca matza a fost curajoasa.Am costum intreg si stau numai sub umbrela............deloc, deloc la soare, de apa nu mai vb. Si asa cred c-o sa ma certe dr. ca ea nu e de acord cu statul la soare cat sunt insarcinata.
Racheel de asteptam cu vesti bune.O sa intru si eu sa va zic vestile.Am programare azi la ora 16.
Va pup.
31+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Camady... lasa sa ne confirmi.. poate nu e cantarul asa rau cum vrea sa para...
Nici eu nu ma expun la soare.... deloc...
Rachel... mergi la "prietena asta " a ta direct .. si zi-i azi la ora X vin dupa bani, ma pregatesc de nastere si am nevoie mare de bani... fii severa.. sau nici asa nu merge?
PS: eu nu as mai tine-o pe langa mine, oricum eu din principiu nu dau bani si nici nu iau cu imprumut , exceptie face familia
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
raluca050 spune:
Neata fetelor.
Multe salutari de pe bancile serviciului
.
Mai saptamana aceasta si gata, raman si eu in sfarsit acasa
.
De cand nu am mai intrat sa va scriu nu s-au schimbat foarte mult lucrurile: joi noapte am facut o migrena de toata frumusetea si a trebuit sa stau acasa cumintica mai mult in pat. Vineri am fost la d-na doctor si bebe e bine, la 31 sapt e cu capul in sus si are 1570 gr, destul de micut dar important este sa fie sanatos.
Felicitari fetelor care au fost la plaja si la baie, eu nu m-am incumentat pana acum de teama soarelui si a radiatiilor.
Casuta noastra se apropie de final, a iesit tare bine si sunt tare mandra de ea.
In rest sunt bine, nu ma doare nimic doar ca au inceput sa mi se mai umfle putin picioarele si raportez 11 kg acumulate pana acum.
Pupici si sa aveti o saptamana usoara.
31+
MatzaRebela spune:
camady nu e vb ca am fost curajoasa... dar nu am crezut ca ma prinde asa repede.. temperatura e muuult mai scazuta aici fata de bucuresti sau campina cum eram obisnuita...practic a fost ca si cum as fii mers pe strada in costum de baie pt 20-30 minute(ma intreb cum s-au facut cele care stateau la plaja cate o ora pe burta cate o ora pe spate)....asta e acum..
azi suntem unpicut mai bine dar am obs ca piciorusul meu s-a umflat iar de ieri.. desi n-am mai mancat sarat si am baut si apa multa (trecuse de la balaceala in apa si putin soare) si acum si laba piciorului e umflata nu numai glezna.. pfffffff eu renunt.. cred ca asa o sa ma chinui restul de sapt ramase(e bine ca nu ma doare unde e umflat doar ca e inestetic haha)... maine chiar o sa am 33 saptamani incheiate... inca putin hahahaha si eu n-am luat nimic nimic.. si bani tot cu 15 mil am ramas pus deoparte si nici altii sa pun nu am momentan....sa vedem ce mai facem luna asta..
pupici si mai revin;))
32+cu
Kate Rina
raluca050 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MatzaRebela camady nu e vb ca am fost curajoasa... dar nu am crezut ca ma prinde asa repede.. temperatura e muuult mai scazuta aici fata de bucuresti sau campina cum eram obisnuita...practic a fost ca si cum as fii mers pe strada in costum de baie pt 20-30 minute(ma intreb cum s-au facut cele care stateau la plaja cate o ora pe burta cate o ora pe spate)....asta e acum.. azi suntem unpicut mai bine dar am obs ca piciorusul meu s-a umflat iar de ieri.. desi n-am mai mancat sarat si am baut si apa multa (trecuse de la balaceala in apa si putin soare) si acum si laba piciorului e umflata nu numai glezna.. pfffffff eu renunt.. cred ca asa o sa ma chinui restul de sapt ramase(e bine ca nu ma doare unde e umflat doar ca e inestetic haha)... maine chiar o sa am 33 saptamani incheiate... inca putin hahahaha si eu n-am luat nimic nimic.. si bani tot cu 15 mil am ramas pus deoparte si nici altii sa pun nu am momentan....sa vedem ce mai facem luna asta.. pupici si mai revin;)) 32+cu Kate Rina |
Stai cumintica ca sa-ti treaca piciorul, eventual cu el in sus ca sa se desumfle.
E bine ca ai pus bani deoparte, eu nici macar atat nu am facut.Am conceput doar lista cu strictul necesar care trebuie cumparat pana la nastere
31+
racheel spune:
Seidana eu nu am avut nevoie de eu pana acum si nu i-am cerut niciodata inapoi.Ea m-a sunat acum o luna si ceva si mi-a zis ca mi da saptamana asta, si asa au trecut 5 saptamani.Dac nu ma suna sa-mi zica nu-mi faceam planuri cu ei.Si asa i-am zis si ei ca mai bine nu ma suna sa-mi zica ca eu nu-mi mai fcaeam planuri.

Rallu ma bucur ca ati terminat casuta voastra 
Camady, te asteptam cu vesti bune, bune
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
32+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Hayat_Kh spune:
Buna dimineata frumoasele mele!
Ma alatur si eu voua la o cafeluta, poate ma mai trezesc un pic. Azi noapte, cand in sfarsit eram si eu toropita de oboseala, nu m-au lasat tantarii....M-au torturat in fel si chip. 
Si culmea, ca aprindeam lumina si niciunul, frate. Nush de unde apareau.
:((((
Ieri, la intalnirea cu fetele a fost foarte frumos si relaxant.
Nici nu am observat cat de repede a trecut timpul. Toate burticutele e minunat sa le privesti cat de frumos stralucesc.
Vorbeam aici pe forum despre timiditate...
Welllll, cand ne-am vazut fata in fata, nu ne mai dadeam rand la povesti, totul a mers de la sine , de ziceai ca ne stim de cand lumea....Frumos.
Scumpele mele, ma bucur ca v-a placut cadoul meu, desi micut, dar din toata inima.Imi pare rau ca mi-a trecut prin cap asa tarziu si timpul nu mi-a mai permis sa va pun si shnururile la ei.![]()
Mea culpa.
Ieri,pana am stat afara nu am prea resismtit caldura insa, dupa ce am ajuns acasa si am dat jos toate hainele , am fost lac de apa. Simteam ca nu imi mai ajunge aerul sa il respir. AM trecut la un dus si am stat cu burta in sus la ventilat vreo ora, dupa care m-am apucat sa gatesc. Pe la 18:30 eram terminata. Am vrut sa intru si sa va dau vesti despre cum a fost, insa nu am mai avut putere. Si , oricum, sotul a avut treaba la calculator si eu aveam acces doar sa "va citesc"( vorba vine:)) ) . Stiti cum va citeam??? Doar paragrafele evidentiate de el si trecea la pagina urmatoare, pana la ultima si zicea:"gata, le-ai citit, acum trec inapoi la treaba" si radea pe infundate, ca eu faceam ca trenul. 

Mamaaaaaa 
. M-am uitat la pozicile de ieri. Multumim Andreea.
Ce va ziceam ca sunt o balenuta in devenire?? SI nu ma credeati? Ehh, uite dovada, ca Doamne multa mai is...
Asta m-a determinat, de fapt asa cum promisesem sa ma urc pe cantar. Declar inca 2 kg in plus, asadar, la 27 sapt +3kg.(ma adaugati si pe mine in listuta? acum, se poate vb si cu mine, ca nu mai sunt pui de aprozar..la 65 kg si 1,60m inaltime, nuuu???
)
Lali, in descrierea patutului nu scrie de etajare. Dar o sa ma sune de la firma sa imi spuna de disponibilitate si o sa ii intreb, daca mai functioneaza neuronul asta, ca repede se defecteaza si uita tot.
Racheel, esti curajoasa sau poate ai doar incredere in sursa. Mie , de obicei, imi plac salatele de sezon, de orice fel si in perioada asta in mod special salata de vinete sau conopida cu maioneza. As mancaaaa.....
27+ cu minune de 
ionelamaria spune:
Mneatza
Seidana , ca faine peripetii..... la noi astea fac deliciul plimbarilor.... mereu ne iese ceva asemanator. Doamne prin cate trecem cand plecam uneori si reusi mereu sa privim astea de parca ar fi sarea si piperul din poveste. Ba cred ca ne-am simti bine altfel.
Pe scurt: am trecut pe drum nepietruit meridionalii prin furtuna cu masina
, am facut explozie la roata in varful muntelui la 50 km de cel mai apropiat service( rezerva era si ea pe pana, avea sa descoperim asta dupa schimbarea rotii si eram cu bebe de 7luni in masina
) . Astea sunt mici mostre de "fericire" din zecile, poate sutele pe care le-am trait.
Oarecum m-am scos cu lucrusoarele pastrate( cum de le-am pastrat inca nu stiu
) dar parca ma mananca mainile sa-i iau si piticutului mic ceva... cate ceva.... ca parca ...
oanaiasi, e ok ca bebe sa sughita si nu ii deranjeaza deloc pe ei, nici acum si nici dupa nastere. Ba chiar e benefic
Despre orgasmicbirths, hm... e putin idealizat zic eu. Oricum, e foarte interesant.
Helenna , bravo ca bebe e bine. Imi pare rau de entorsa. Sper sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copilul tau legata de nastere. Nu stiu ce sa spun despre atentia medicilor ca eu am nascut numai natural
, dar am fost bine tratata si asa
Sei la iasi epidurala fie o are medicul ( si o cumperi de la el) fie o aduci tu. Spitalul o asigura pentru cele care nasc prin ceza ca la ele e obligatorie. Tu vrei anestezie?
Despre Sling/Wrap : Eu am deja sling si abia astept sa-l folosesc iar. Cu toate astea , cred ca voi cumpara un wrap pentru primele luni ale lui bebe cand e si iarna, sa il port comod sub geaca mea![]()
racheel, de calduri ma plang si eu
. Despre banuti vad ca ti-au spus fetele cam ce voiam si eu sa spun. pana sa-l am pe Mihnea si eu eram mai larga la mana, acum ma gandesc de 2 ori: tot ce arunc pe fereastra e cantarit in"cate jucarii, hainute... etc puteam sa-i iau lui
si-mi mai trece din darnicie
Camady, bafta la control
MatzaRebela, imi pare rau ca ai arsuri de la soare , mai ales pe burtica. Speram sa treaca repede. Eu fac arsuri si daca ma gandesc la soare
, asa o piele sensibila am... asa ca... nu stiu cum rezista 1-2 ore unii la soare. A, sa mai spun ca si daca ma inrosesc tot alba raman dupa ce trec arsurile??!!
Imi pare rau ca se umfla picioarele, sper sa reusesti sa scapi usor
Noi suntem ok, crestem si ne sufocam de cald
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
24+ cu
Hayat_Kh spune:
Seidana , frumoasa aventura. De pus in albumul cu amintiri al familiei. Eu, la ce calduri sunt acum, cred ca ramaneam in ploaie si plecam acasa abia dupa ce simteam ca m-am racorit suficient.![]()
Bafta fetelor care merg astazi la medic.
Jade, pe unde te-ai ascuns? Ne lipsesti.

27+ cu minune de 
Dbunny spune:
Va pupez si eu asa mai din umbra, va citesc zilnic, dar lenea-i mareee
Seidana, lali sunt ok ambele liste, si va multumim pt timpul dedicat
Felicitari celor care au venit cu rezultate de la eco, la cat mai multi bebei grasani si sanatosi
hayat pui de aprozar¿
hai sa-ti fac eu o mamaliguta cu smantanica/carnaciori sa vezi ce repede pui, yo-s experta-n asta![]()
Tocmai ieri am primit niste botosei facuti ´de casa´ de la o amica, dar mi se par prea grosi, marimea new born...a promis ca in sept ma invata sa-i crosetez si eu si fac marimi mai mari...
Vineri am inceput clasele de pregatire prenatale, din ce-am retinut va spun:
La plaja, daca va udati slipul, nu puteti sta cu el ud, il schimbati, caci cu umezeala intre picioare apar infectiile, la cate scurgeri avem...
Daca aveti scurgeri lichide, fuga la medic. Cum deosebesti scurgerile periculoase¿(posibile pierderi de likid amniotic) Scurgerile normale sunt grosute, likidul amniotic e likid de tot, Transpiratia se aseaza pe marginile chilotului, likidul amniotic si scurgerille pe mijlocul chilotului
a cam bagat sperietii in noi moasa aia...
contractiile: inceand de la sapt 2o e normal sa avem 5-8 contractii pe zi. Cand tre s-o iei spre spital¿ daca ajungi la 2o/zi.
picioare si maini umflate(edeme): sunt f periculoase deoarece sunt asociate cu tensiunea, iar tensiunea mare cu placenta care nu hraneste bb..deci, imediat luata tensiunea. Acu dupa o zi de stat in picioare, pe caldurile astea e normal sa se umfle picioarele dupa 32 s...nu va speriati, problema e cand sunt asa umflate fara sa fi stat in picioare, la caldura, stres, etc. si nu coboara a 2-a zi umflatura gleznelor...
Ne-au invatat ceva exercitii de respiratii si relaxare...si cam atat, mai am vreo 4 sedinte inca...
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Eu fetelor la plaja nu ma expun deloc.Am vazut ca matza a fost curajoasa.Am costum intreg si stau numai sub umbrela............deloc, deloc la soare, de apa nu mai vb. Si asa cred c-o sa ma certe dr. ca ea nu e de acord cu statul la soare cat sunt insarcinata. |
Eu ma expun linistita, insa dupa ora 5 si cu crema factor 3o sau 5o.
Aseara am primit un dovleac mare, am facut o crema cu smantana, dar azi ce mai fac din atata dovleac¿ comit niste chiftelute cu dovleac si parmezan si ce mai¿¿
Succes celor care au azi control
25+Dbunny si
Daniel (23.11.2006)I never said it would be easy, I only said it would be worth it...