Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana.. pt bebe mic am vazut ca e indicat mat din 100 % bumbac, si sa fie putin elastic.. pt cei mai mari ceva material tesut..

O sa caut maine poimaine la textile sa vad de gasesc ceva ce as avea nevoie...

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Buna fetelor!
Am fost, asa cum v-am spus, la dr astazi insa inainte de a va povesti ce si cum cu bebita sa va zic ce am reusit eu sa fac zilele astea....o entorsa la glezna de toata frumusetea cu care ma chinui sa o mai suport (durerea) cred eu, inca cel putin 2 sapt. Efectiv m-am dezechilibrat si mi-a fugit glezna in toate partile, cred ca si de la burtouiul din fata, centrul de gr s-a schimbat
Astazi am implinit si noi 31 saptamani, de la cap la fundulet masuram 30 cm si avem 1 kg 700
Nenea dr-ul ne-a schimbat DPN-ul pe 3.09.2011, cred ca suntem in grafic Petru si-a schimbat pozitia, este "pe vine", adica cu capul in jos si piciorusele in sus . Ce sa va mai zic, mai am programare peste o luna, deci aproape de nastere, i-am zis ca eu tind spre cezariana insa....nici nu stiu fetelor, am asa o teama in mine, am impresia ca in spitalele din Buc nasterile normale, naturale, sunt vazute foarte nasol, in sensul ca tratamentul oferit de cadrele medicale lasa de dorit, si si raspunderea acestora daca apar complicatii, la cezariana parca parca sunt mai responsabili.

Sunt in 31 sapt cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput

Hellena felicitari ptr vestile bune
imi pare rau de entorsa, din exp mea iti zic ca teoretic nu trebuie sa tina durerea mai mult de o sapt, disconfort insa va fi mai mult.. da-te cu o crema antiinflamatoare si tine piciorul legat strans ( dar nu f tare) in fasa/ bandaj elastic..
Parerea mea e ca cezarienele sunt mai atent supravegheate si pt ca presupun mai multe riscuri post operatorii... zic si eu.. si poate si faptul ca la o ceza plicul e mai gros..

Fetele cele care vreti naturala cu epidurala.. trebuie cumparat kitul sa ti-i da spitalul..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!
Eu am fost in delegatie.
Oana wrapul este lung,te infasori practic in el,este facut dintr-un material cat mai nautural,usor elastic pe latime. Are cam 5 m lungime,si 70 cm latime . Distribuie greutatea pe ambii umeri si pe tot spatele,sustine foarte bine bebelusul ,in pozitie anatomica, recomandat de la nastere . Dezavantaj : trec 2-3 straturi de material pe copil,si se cam incinge vara,nu e cazul nostru ca noi nastem cand deja da un piculet de racoare. Slingul ( eu vorbesc de slingul cu inele) are lungime de 1.7 -2 m,si latime de 70-75 cm , usor elastic si el tot pe latime, din material cat mai natural . Este mai usor de folosit decat wrapul pentru ca nu te infasori atat ,copilul se pune alungit,ca si tinut in brate de la nastere pana cand nu mai vrea ( de obicei pe la 2-3 luni il poti pune si la verticala,cand isi tine capusorul bine) . Il poti purta in fata sau pe sold dupa ce il pui in pozitie verticala. Dezavantaj : nu distribuie greutatea uniform,asa ca se recomanda sa se schimbe umarul din cand in cand. Eu l-am purtat pe Paul in sling de pe la 3 luni pana la un an si 5 luni,cand nu am mai putut ca ma durea burtica. Daca nu e pus corect doare umarul sau spatele. Am vazut mamici foarte multumite de wrap,si am vazut si foarte multumite de sling,asa ca eu recomand sa fie incercate amandoua .Eu ca sa nu le cumpar degeaba,in loc de wrap am folosit doua esarfe luungi, cusute una de alta, si in loc de sling o alta esarfa , la un capat cu doua "bratari" facute de socrul meu. Dupa ce am vazut ca imi place slingul,am imbracat bratarile in material,si in loc de esarfa am folosit un material frumos , cusut pe margine.

Sper ca fetele care nu au intrat cu vesti sunt bine,si doar au fugit ca seidana pe la paduri,sper eu fara ploi.
May sa va fie de bine intalneala, si sa poarte printesa ta sanatoasa botoseii .

Oana si eu sughitul il simt ritmic,cu o tresarire a burtii . Stiu ca e normal asa ca nu ma alarmez. M-am obisnuit si cu sughit,si cu miscari puternice, cu suturi in coastele din dreapta ...
Eu va las, ma bag la un dusulet cu Paul,si apoi la patuc,ca azi am facut iar cativa km pe jos .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Salutare burtici dragi,

Foarte placuta intalnirea, chiar daca eu am fost codasul, am ajuns mult mai tarziu fata de ora stabilita.
Burticile frumoase foc, tare vorbarete si simpatice.

Hayat foarte frumosi botoseii pe care i-am primit cadou, mare surpriza. Multumim! Pentru mine a fost primul cadou pe care l-am primit pentru bebelul meu dulce.

Am pus poze pe grup, folder-ul se numeste:intalnire Bucuresti 10 july

Schimbare de semnatura astazi.

Jade - te rog sa ne dai un semn!

bine ai venit in grupul celor mai faine burtci Ionela!

foarte faine aventurile Seidana (si inca ceva prezent! - cu scuzele de rigoare)

Hellena felicitari pentru vestile bune de la dr.

Va doresc ca saptamana ce urmeaza sa fie una linistita, racoroasa si cu momente cat mai frumoase alaturi de burticile noastre!

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

OANA eu am vazut ceva filmulete cu nasterea orgasmica, dar eu nu as putea..mi se pare putin..nu gasesc cuvantul..ferice de cele ce o pot face..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata burtici!

Lali, si eu de care imi iau? sling sau wrap? sar' na pt detalii ...cred totusi ca slingul ar fi mai ok ca nu incinge...eu as muri vara pe caldura infasurata in 4.5m de material. o sa maai gandesc ce iau.

azi ma duc sa imi caut pat...de cand ne-am mutat dormim pe jos pe saltea...nici ni stiu de unde sa incep si unde sa termin cu magazinele.

ma duc sa imi fac o cafeluta decofeinizata cu care va servesc si pe voi!!!

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata gravidutelor

Mi-a fost dor de voi

Merg sa recuperez din urma

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Neatza...
ultima sapt de lucru

Oana .. uite mai multe detalii despre www.wrap.ro/html/comparatie-sling.html" target="_blank"> wrap sling , stiu ce grea e decizia.. eu am zis ca pe timp de iarna as folosi wrap si prin casa, iar la vara daca pitica se mai lasa purtata in brate imi iau/ fac sling.. insa vom vedea..

Ma duc la munca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am revenit

Nanne, LenaCbine ati venit sarcina usoara in continuare

Hayat eu in perioadaa sta poftesc la salata de vinete, iar maioneza o fac sii cu un ou crud.Eu nu pot sa-mi pofta-n cui.

iris felicitari pentru bebelusa si vestile bune

Fetele ati fost la o ieseala?Ma bucur ca v-ati simtit bine.Merg sa vad pozicile

Raportez 18 KG am 77.Burta mi-a explodat, bebelusa loveste rau cred ca isi face loc

SUnt si suparata.Anul trecut in iulie i-am dat la o prietena 200 euro si mi-a zis ca mi-i da in august.Vad ca a venit august 2011 si nu mi-a dat niciun ban.Ma amana ca saptamana asta, saptamana asta.Si eu imi fcusem planul sa cumpar hainutele bebelusei.Asta este.

In rest mor de cald...ca si voi bineinteles si am, programare la doctor la ora 14

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput