Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

MATZA imi pare rau ca te-ai ars asa. Eu innebunesc dupa plaja, dar acum n-as rezista. Sunt 38 de grade la umbra..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

LALI cauta pe net cosulet rachita bebe. Eu am gasit ceva dar cred ca tot din magazin cumpar.parca sunt mai ieftine.
Eu am facut ieri un smoothie cu frisca banane si cereale cu cioco. Azi limonada cu sirop de visine miere si gheata.. Mai incerc eu niste retete din cap :)

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ionela, bine ai revenit!! Inca o mamica de arcadia..si apropos de asta oare ce mai face Lore?!

May, ma bucur ca a fost frumos si nu v- ati topit. acum asteptam poze.

lali, care ar fi doferenta dintre wrap si sling...la purtat ma refer..

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ionela, bine ai revenit!! Inca o mamica de arcadia..si apropos de asta oare ce mai face Lore?!

Multam de urarea de bun revenit. De Lore ma intreb si eu, ca nici la mamici de Arcadia nu a mai scris de o vreme. Sper ca sunt bine si ea si bebe si doar profita de timpul imtreuna cu tati de Mara zilele astea.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza fetele..Doamne, obisnuita sa zic neatza,ca d eobicei intru dimineata,si acu ia uite cat e ceasu...
eu ma topesc pur si simplu de cald si inc asa, nu mai stiu c es afac,transpir continuu, nu stiu de dimi cu ce m-am inecat,si am tusit o juma de ora continuu,de mi-au dat si lacrimile si nu mai imi reveneam,si acum am asa o stare naspa...imi e ffff cald, am facut un ceai de menta, sa vedem Sei daca ma racoreste un pic, va pup fetele, o duminica placuta

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ola again.. noi am fost la gratar in munti.. a fost frumos si cu peripetii multe.. adica ne-am invartit un ceas sa gasi loc, ne punem aprindem gratarul.. vine ploaia eu fug in masina al meu mai sta putin, apare in masina ca vine torentiala de vara.. ok asteptam asteptam si se mai potoleste , fugim sa vedem cew face focul era stins.. a meu se chinuie sa il reaprinda, punem frigaruile pe foc insa constatam ca cerul e negru, ca focul ( carbunii) sunt insuficienti .. da amu na. incercam sa vedem ce iese.. stam ne rugam de foc.. tunete.. adunam masa si scaunu si zicem asta e , facem mancarea si mancam acasa... ok sa face carnita si al meu hai sa merem acasa.. eu nu hai sa punem masa .. punem masa incepe sa picure... eru hai baga repede sa nu vina ploaia ... terminam de mancat , ne ia somnul si fufga acasa.. la 5 km de locul unde am stat nu era pic de apa pe drum.. asta e .. ce sa zic ca acasa abia ce sunt cativa norisori si o toropeala... Sunt faine chestiile astea aventuroase...

May...
o sunt eu pe jade.. insa zic sa mai asteptam pana maine, ca doar azi e weekend si lumea mai pleaca, mai vine .... maine la 11 cel tarziu o sun eu....
Ma bucur ca v-ati simtit bine.. abia astept poze...

Lali
.. cred ca dupa ce o sa stau acasa cu piticel o sa ma apuc si eu de cusut goblen si facut cipca , ca imi place acasa da 1-2 saptamani.. in rest sa ma duc sa vin, a fac sa dreg...

Ionela clar ca nu o decizie in detrimentul celeilalte ne face mai bune.. nici macar acele mamici care dau copilului stelele de pe cer nu sunt mai bune decat cele care iau haine si jucarii de la second.. sentimentele sunt cele care ne fac oameni... Pai na tu te-ai scos ca ai lucrusoare de la bebe no 1...

Oana.. diferenta majora intre sling si wrap consta in modul de distribuire a greutatii asupra mamei...

?Zubi la ce etaj stai.. la noi la parter e raiul pe pamant in zilele toride

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Didiana mmmmmmm ce papi tu acolo.. poti incerca frisca lighida cu piersici sau caise in blender, putina miere si gheata sfaramata... asta a fost un frape de la mc.. si eu cerusem shake

Mergi la inceput

Sei, misto aventura!!

voi cum simtito sughitul la bebei...ca eu cateodata ma sperii...parca sughita prea des si mult.iar burta tresare uneori...se si vede cateodata miscarea regulata...oare sunt paranoia?

Am citit ceva tare azi: orgasmicbirths.com ...daca va puteti imagina..

Mergi la inceput

Oana bebi mea sughita zilnic, uneori de mai multe ori pe zi.. burta tresare intotdeauna fie ca sughita incet sau mai tare.. sughitul e oarecum o miscare ( lovitura) ritmica si dureaza minim 10-15 min... am zis dr dar a zis ca nu e nici o pb ...facea misto de mine insa ca fetita mea are defectul ca sughita, in rest e perfecta
acum cand sughita o simt la fund , ca si cum ma loveste ritmic in O ... probabil pt ca e intoarsa.. aseara asa de tare sughita ca dupa veo 20 min s-a enervat , si au inceput niste miscari , zici ca aveam o bila de bowling , ziceam amandoi ca poate se chinuie sa se reintoarca cu capul sus.. a fost ceva unic.. deplasari tectonice

AM DEscoperit lungimile wrapului si ma bate gandul sa il confectionez eu.. dim sunt 4.6 m /0.7 m...

Mergi la inceput

Da sei, asa face si a mea. azi sughota rau de tot si s-a enervat, exact cum ziceai si tu. stiu oricum ca sughitul e semn de sanatate i ca sist digestiv functioneaza bine.

pt wrap ce fel de material trebuie?

Mergi la inceput