Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata
ce de lume noua, noroc ca va mai trage brambu de urechi cu absentele
eu imi savurez cafeaua si ii astept pe cei de la ariston sa-mi aduca masina de spalat vase ohhh daaaaa....nush ce a fost in capul meu de nu m-am urnit pana acum sa fac aceasta schimbare. cred ca perspectiva cu 2 pitici m-a speriat suficient sa fac ceva in privinta asta.
si mai stau asa un pic sa mi se limpezeasca creierasul ca am fost singura cu piticul si aseara si de dimineata, pitic cu febra si iritat, mi-a mancat ficatii pana la scos bunica-su in parc
mada pana una alta vad ca noi doua ne intalnimbafta la eco, sa te intorci cu vesti bune si cu o poza cu putza (daca asta va doriti)
simo felicitari pentru carucior!
mariucabine ai venit in club. si io am contractii si realmente nu-s legate de vreo activitate anume, le am si in somn. evident ca daca obosesc, sunt stresata, am emotii, atunci se declanseaza mai tare, dar nu e ca dispar daca stau in pat. f rar e una mai nasoala( dar tot nedureroasa).si eu incerc sa le iau ca pe ceva firesc. incrancenarea (mea si a medicilor) in a le "rezolva", de la prima sarcina, a avut exact rezultate contrare.
nu mai stiu ce vroiam sa va zic...aaa...ca ma bucur si eu de racorica, stau acum cu geamul deschis , pana nu ajunge soarele la fereastra mea, dar ma straduiesc sa nu uit ca atat am asteptat soarele asta, toata primavara
roxana sa va fie de bine vacanta
dana tu ai ajuns la tutunaru cu eco?
carola ce ai facut cu tratamentele? ti-a dat/schimbat ceva?
ma bucur tare sa aud ca lia e din ce in ce mai bine, abia o asteptam "acasa" pe forum
fetelor eu ma pregatesc pentru un "date" cu barbata-miu de 4 zile singuri...nici nu mai stiu cum e atatea zile. plecam la o nunta in N tarii si pe pitic nu-l putem lua. e saracul asa de suparat, dar ma-sa e asa de fericita. cred oricum ca va singura plecare fara copil/copiii pe anul asta, asa ca sper sa profitam la maxim

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata,
Am dormit si eu bine in noaptea ce-a trecut,multumesc cerului pt ploaie.
MIRE,eu racesc de la aerul conditionat,si nu pot sa-mi bag(ca nici nu am)deocamdata,dar sper sa se mai racoreasca sa pot sa rezist.
MARIUCAS si ALINUK pai la mine nu trec contractiile asa fara nimic si doar daca stau nitel intinsa,eu de asta ma sperii ca pe mine ma tin cate 2 zile,si in astea 2 zile cat le am nu stiu ce sa mai iau ca sa treaca,dar orice as lua,din pacate nu trece cu nimic(din medicamentele permise).

MADA,bafta la eco azi si sa vii cu un carucior colorat asa cum tu iti doresti.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

NA ca acum m-am gandit la alt nume pt f"fiemea" ANASTASIA.Va place?Ca lu' barbata-miu nu ii place.Azi de dimi pe la 5:30 m-am trezit sa merg la pipi si nu ma mai lua somnul si ce ma gandesc eu:"ba cred ca nu imi mai place asa de mult numele de SARA pt bebelina si stau si ma gandesc la alte nume,si dau intr-un "colt"de numele de ANASTASIA.Il intreb pe sot,adica mai intai il trezesc si il intreb ce parere are si el zice,adica nici macar nu zice din prima,da din cap ca nu,si eu indignata ca el nu apreciaza "efortul " meu de a gasi un nume pt bebe nostru ma supar,dar apoi nu mai stiu ca am adormit si la trezire el nu mai era langa mine;oricum imi trecuse supararea.
Acum stau sa ma gandesc daca chiar o sa o cheme SARA sau nu.Si sunt intr-o dilema ffffffffffffff mare.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Pana una alta si eu ma pregatesc de eco azi,ma duc la ora 16 cu al meu sot,ca poate acum o intelege si el ceva din ecografia asta.El e cel mai entuziasmat,ca medicul la care mergem azi cand vii cu partenerul sta si le explica si lor mai pe intelesul lor si le arata mai bine pe monitor.Medicul cu care nasc nu prea are timp sa stea sa le explice sotilor(eu inteleg)si el iesea de fiecare data suparat ca nu intelesese nimic si imi zicea ca el a vazut doar niste umbre.

O sa intru mai pe seara sa va povestesc reactia sotului.
Va pup si ne mai citim.

gravi 21+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Gata m'am personalizat !
Si am schimbat si semnatura...ce repede trece timpul....
Ralu te cred ca te bucuri de un respiro din cand in cand! Sa va priasca iesirea in cuplu ! Cu caruciorul nici eu nu mai stiu ce culoare vreau a fie...sa fie culoarea aia sanatoasa si apoi ce'o vrea el numai sa fie ca ma omoara suspansul !

Arleza bafta la eco!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mada - ce frumos ai zis, culoarea aia sanatoasa!! Sa fie cum va doriti!
Cum mai e Emily cu gradi?

Revin ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

neata fetele

BRAMBU multumim de cafea

RALU nu am ajuns la tutu cu ecografia cred ca sapt viitoare ma duc...analizele pe care le-am facut mi le-a dat doctora de familie dar o sa i le arat si lui tutu...oricum cred ca am o usoara anemie...tu cand mergi la tutu?

bafta multa fetelor care azi merg la eco...fetelor sa veniti cu vesti super bune

haideti ssa va povestesc ce mi s-a intamplat aseara....stateam in pat intinsa asa pe spate cu burta in sus si vb cu barbatimiu...cand ma uit la burta erea toata plata si in stanga ditamai guguloiul...deci am tras noi concluzia ca fata vroia sa se joace cu noi...sa ne arate ce stie si ea sa faca...asa fetita mica si jucausa

va pupi

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ralu, mi-a marit doza de innohep. Ce bine de tine ca pleci...Drum usor si distractie frumoasa. Mergeti cu masina?

arleza,mie mi se pare mai frumos Sara Elena.

eu merg azi la a 2 a morfologie. Sunt curioasa care vor fi diferentele.

Mad, frumos avatarul tau .

Vesti de la Lia nu mai avem?

22+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

mada - ce frumos ai zis, culoarea aia sanatoasa!! Sa fie cum va doriti!
Cum mai e Emily cu gradi?

Revin ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Azi cred ca a fost f bine pt ca a lasat'o J si cu el plange niciodata ... chiar nu'i venea sa creada cand i'am spus ca am lasat'o plangand ieri...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetele si de la mine.
Nu prea am ami avut timp de intrat, am f mult de lucru la serviciu dar am incercat sa va urmaresc.
Incerc si eu sa vin la intalnire daca stabiliti exact cand.

Brambu, nu cred ca am sa fac amniocenteza pt ca deja sunt in saptamana 19. Am inteles ca la noi se face pana in saptamana 22 si afara doar pana la 18. Am refacut niste analize si astept rezultatul.
Ne rugam sa fie totul bine si bebelina noastra sa fie sanatoasa. De jucat in burtica se joaca de zor.

18+

Mergi la inceput