Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
Salutare!
Se pare ca marim grupul de baietei...inca nu e 100% sigur, dar mi-e tare drag sa vad caruciorul ala colorat la semnatura si nu mai am rabdare inca 2 sapt. ![]()
Un gand bun pentru Lia
Ce frumos ca va intalniti! Mada cu fetele de la strumfi nu te vezi?
mami de Matei
28 iulie 2007 si
14+ cu
Gabriel
mariucas spune:
Abramburika,
eu sunt bine, multumesc. Am fost cateva zile in vacanta. Astept eco de vineri.
Am facut TT, am risc scazut - 1:3402. Astept consultatia la Prof. Marinescu, sper sa considere bune rezultatele de la TT.
Inca mai am contractii, m-am cam obisnuit cu ele, astept sa simt bebelina miscand ca nu s-a intamplat inca.
Va urez sanatate tuturor!
Mariuca, 18+
arleza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucas Abramburika, eu sunt bine, multumesc. Am fost cateva zile in vacanta. Astept eco de vineri. Am facut TT, am risc scazut - 1:3402. Astept consultatia la Prof. Marinescu, sper sa considere bune rezultatele de la TT. Inca mai am contractii, m-am cam obisnuit cu ele, astept sa simt bebelina miscand ca nu s-a intamplat inca. Va urez sanatate tuturor! Mariuca, 18+ |
Spune-mi si mie cum faci de nu te ingrijorezi cand ai contractii,ca eu ma panichez si daca ma doare nitel burta?Si nu iei nimic pt contractii,sau nici la tine nu functioneaza nimic?
gravi 21+ cu
Sara Elena
arleza spune:
BRAMBU ce tare,a functionat ca ai strigat catalogul,dar mai sunt destule care nu au raspuns la apel.Poate raspund si ele pana la urma,sau daca nu macar din septembrie sa intre si ele mai des ca o sa stea acasa,ca facem 7 luni.Atunci abia astept sa umplem 2,3 capitole pe zi.![]()
gravi 21+ cu
Sara Elena
arleza spune:
Ce fericita sunt ca a plouat si s-a mai racorit.O sa pot si eu dormi bine in noaptea asta.
gravi 21+ cu
Sara Elena
miereamara spune:
Fetelor, dati-mi si mie user nameul si parola la gmail si picassa. Am incercat sa intru azi si imi punea tot felul de intrebari de siguranta, cred ca din cauza ca mi-au schimbat computerul la servici...
Arleza noi aici stam cu aerul conditionat 9 luni din 12, merge in continuu, altfel am muri![]()
Maica-mea a inebunit cand a auzit, cica o sa raceasca copilul
, dar l-am folosit de cand s-a nascut si nu a avut nimic (avem din ala centralizat, in fiecare camera).
Eu il recomand, nu as putea sa sufar de cald, cand eram gravida cu A. il setam la 18 grade
, acum nu mai pot pt ca baiatul meu nu suporta sa doarma invelit si de obicei doarme in chiloti si tricou...eu mor de cald la 22 de grade..
M-am hotarat, deocamdata nu mai iau nici un patut
, o sa iau un cosulet din asta si dupa vreo 2-3 luni cand ne elucidam care cum dormim, o sa cumparam si patut.
http://www.walmart.com/ip/Delta-Travel-Bassinet-with-Storage/13331146
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
mariucas spune:
Arleza, nu iau nimic pentru contractii, am NoSpa insa nu-mi place sa iau medicamente. La inceput ma speriam tare, acum respir adanc, ma asez pe canapea si astept sa treaca, apoi imi vad de treaba.
Eu am obtinut sarcina prin FIV, dupa 8 ani de investigatii, tratamente, operatii, inseminari. Ma gandesc ca Doamne-Doamne o sa ma ajute sa duc sarcina la capat cu bine (nu sunt habotnica!) dupa atatea lacrimi, asa ca sunt destul de calma.
abramburika spune:
Neata!! Si-o
.
La noi tot cald ... ff cald ...
simo - sa iti traiasca flacaul!! Te coloram imediat si in lista.
irina - si mie mai imi cere cateodata raspunsul la intrebarea secreta (pe care nu il stiu ca nu eu am creat userul). Dar mai e o varianta, sub intrebare ... acolo stii raspunsul (il intuiesti) si merge asa. Eu asa am facut. O fi de la ei, intamplator mai baga filtre de-astea de protectie. Oriucum, userul si parola sunt aceleasi pana acum nu au fost schimbate.
mariucas - sarcina usoara in continuare, imi place cum privesti lucrurile. O sa fie bine!!
Au pus vad avatare (avataruri???), mi se pare asa ciudat sa o vad pe tanti asta blu in dreptul numelui, hahahhaaaa.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
alinuknuknuk spune:
'neatza si multam pt coffe brambule
arleza la fel ca mariucas nici eu nu ma panichez tare cand am contractii, ca pana la urma ele sunt normale, doar probabil ca difera intensitatea de la femeie la femeie. La mine nu pot spune ca sunt foooarte puternice. Mai puternice sunt durerile de ligamente
. SI cu no spa, parca trec toate.
Abia astept sa va vad burticile pe picassa, sper in seara asta daca vine sotul meu cu PCul..ca eu pe cel de acasa l-am facut cadou cumnatului meu. La serviciu din pacate nu am acces la picassa
.
Pup fete si o zi racoroasa va doresc!
Apropo ieri nu a plouat in tot bucurestiul
, la mine nu a ajuns nici un strop si stau in Crangasi langa parc
.
19+
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Simo felicitari pentru bebelin! Sa creasca mare si frumos ca Matei! Intentionez sa ma vad si cu fetele de la strumfi dar astept sa vad mai clar cand plecam din Bucuresti si care e programul in mare..![]()
Azi am eco dar nu ma 12 cum "stiam eu" ci la 17.30 cum e scris in toate agendele si calendarele disponibile din casa
... Acum numar orele...
Si mie mi se pare ciudata tanti in albastru ...sper ca o sa putem sa le mai personalizam ca nu ma reprezinta deloc 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
16+