Cum protejezi imunitatea copilului in primul an ?
Raspunsuri - Pagina 8
Anda08 spune:
Maine este ultima zi (16 septembrie) in care mai puteti trimite datele personale !
Mai asteptam datele castigatorilor: alina06st, veyrona
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
deoarece cei doi castigatori nu au mai trimis datele cerute, premiul 1 revine primei membre care a trimis datele personale, iar al doilea premiu a fost tras la sorti, deci:
Premiul 1: alirin99
Premiul 2: Alex@Sara, antoemma - de la care astept pe PM cat mai curand datele personale (nume/prenume, adresa cod postal, nr teelfon)
FELICITARI !
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Alex@Sara spune:
.Multumesc din suflet..chiar nu ma asteptam.Am ramas placut surprinsa cand am citit PM-ul
Am trimis datele.Multumesc inca o data
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
10% reducere la ghiozdane,trolere si penare-superbe . ...
antoemma spune:
Multumesc mult! Chiar e o surpriza! Trimit imediat datele.
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
danutzasibiu spune:
felicitari,fetelor!se pare ca noi de data asta nu am avut noroc...desi toate raspunsurile au fost cam la fel...deh,asa e cu tragerile astea la sorti...multa sanatate bebelusilor!
Alex@Sara spune:
Am primit si noi premiul.Multumim mult .VA mai trece putin timp pana bebele care va beneficia de el o sa il poata folosi,dar e bun si mai tarziu,mai ales pt el,deoarece parintii se descurca ff greu si bebe are si glaucom congenital la ambii ochisori asa s-a nascut
Multumim inca o data si la cat mai multe asemenea concursuri
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
10% reducere la ghiozdane,trolere si penare-superbe . ...
alirin99 spune:
Am primit premiul! Multumim! Felicitari si celorlalti! Abia asteptam sa participam si la celelalte concursuri!!!!
antoemma spune:
Si eu am primit premiul. O sa se bucure fetita mea de el chiar de azi!
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
oanap85 spune:
am primit si noi premiul,va multumim f mult
parerile voastre conteaza pentru noi...
multumim ca ne sunteti alaturi
David (25.10.2006)
...Paul (15.05.2009)
..Anastasia ..(25.02.2011)