LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 8
racusor2010 spune:
BUna si de la noi
LA MULT ANI MATEI CUMINTEL SI FRUMUSEL !! LA MULTI ANI YANIS!! LA MULTE LUNITE MARA!!
am uitat sa va zic ca ieri, uitandu-ma in gurita flacaului meu, am mai vazut un dintisor sus, no 5 nu am reusit sa vad daca exista si no 6
si sa vedeti ce am patit ieri cu piticania...i-am dat sa pape cativa pufuleti, in ideea ca mananc eu...da; de unde, a poftit piticania la mancarea lu mami, asa ca a papat orez cu un pic de carnita si cu rosie apoi completare un borcanas de la organix (ca nu avea rost sa mai stric mancarea lui), plus niste soldatei cu branza si rosii! zici ca vine foametea!
Aelita jos palaria mami pentru tine!!! cum esti tu rabdatoare cu copiii tai frumosi si cum te descurci !! mamica de exceptie!!!
Alice felicitari pentru putica 90% si pentru bebe sanatos si nazdravan deja o sa aiba Mara cu cine alerga
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crissy77 spune:
Alice, ma bucur de vestile bune. Sa fie sanatos flacaul 90%.
bumble, stii ca eu te incurajez sa tii lucrurile in frau fara vreun tratament suplimentar. Eu i-as da si niste vit C (picaturi) pt gat. Doamne-ajuta sa scapati cu atat.
Eu am fost in piata dupa visine si m-am intors cu cirese amare. kataaaaaaaa, ziceai ca ma ajuti la scos samburii. Mi-a luat 30 min sa curat un pumn de cirese, mai am inca un lighean cu varf. Mainile mi-s move, ca in filmele de groaza. Unghiile la fel. Nu-mi spuneti sa-mi pun manusi ca e treaba delicata, nu le suport.
Ma intorc la munca de jos
paula_m spune:
Crissy, cand eram mica si ma punea bunica sa o ajut la scos samburii, tin minte ca imi dadea un ac de siguranta si cu ala mergea destul de repede. Incearca si tu, poate ai mai mult spor...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
stefania_97 spune:
La multi ani Yanis Matei si Matei Marius!!!
Alice felicitari pt sarcina, pentru putzulica si sa decurga totul cat mai bine
puiutz_mic spune:
Crissy esti de admirat! Si toate mamele care fac dulceturi in casa! Pe mine ma apuca groaza sa stau sa scot samburi, chiar si cu acul (mai nou mama ii scoate cu o tepusa de frigarui, e lunga si o tine mai bine in mana, cu acul e intr-adevar cam anevoios, chiar daca e de acela mare si gros).
Dar cred ca pe la anul o sa mai fac si eu vreo dulceata, in special de capsuni, ca nu ai de scos samburi
Racusor, felicitari pt dintocul cel nou!
Am uitat sa va spun ca si la noi a aparut dintele nr. 2! Fara prea multe fasoane, doar un pic mai plangacios decat de obicei, dar nu urlete Deci pana acum avem incisivii centrali de sus. Sa speram ca urmatorii vor fi cei de jos, ca daca continua sus o sa arate cam ciudat
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
crissy77 spune:
puiutz, este un instrument special de scos samburii. Dar ciresele amare sunt fff mici, un pic mai mari decat afinele, trec prin gaura instrumentului.
nu stiu cat castig ca le fac in casa, dar macar stiu ce mananc
paula
puiutz_mic spune:
Crissy, da stiu de acel aparat de scos samburii. a vrut si mama sa-si cumpere, dar cand a aflat ca e numai pentru cirese/visine de dimensiuni mari s-a lasat pagubasa. S-a intors la batul de frigaruie ...
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
bumblebee spune:
Fetele, hai cu confirmarea pt Marea intalneala!!
Plodul meu se comporta ok, acum alearga o minge. Am sa ies putin mai incolo sa-i cumpar Vit C. (Multam de idee Crissy).
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
adrianaBuc spune:
ALICE, felicitari pentru vestile bune! O sa aveti pereche. Ce fain!
Pupici la delfinasii sarbatoriti! Sa cresteti mari. Mara Madalina, Yanis Stefan si Matei Marius
BUMBLE, eu am confirmat 100%.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
9+
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena ah, am uitat sa va zic ce era mai important. 90% flacau mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+ |
supeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr....sa fie sanatos si voi la fel...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...