LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 LA MULTI ANI MATEI!! LA MULTI ANI YANIS!! Sa aveti parte de o copilarie minunata, multa sanatate, bucurii si impliniri!! ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
La multi ani si din partea noastra !!!sa fiti sanatosi si norocosi !!!
bamboletta spune:
Salutare
Bumblebee- multa sanatate lui V...sa nu mai faca febra
Cris2010- am mai facut moldamin cand aveam 10-12ani stiu ca doare na acum nu o sa doara mai rau ca nasterea ma consolez si eu...il fac pt ca am facut de 2 ori angina intr-un timp f scurt
Crispo- ce frumos e la pensiune cand va intoarceti?azi sau maine ?
vreau la mare nu mai am rabdare inca 1luna pana plecam...offf...intotdeauna mergeam in iunie in vacanta si mai faceam una in august-sept...anul asta ramanem doar cu asta din august
ce mai gatiti pt delfinasi ? ieri i-am dat peste cu mamaliguta ia placut...azi nu stiu ce sa-i dau...pt noi fac mazare cu pui dar lui nu-i pot da
ramonavlas spune:
Bamboletta, de ce nu ii poti da mazare cu pui? Eu ii dau mazare.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
puiutz_mic spune:
mai fete din ce citesc eu www.vaccinuri.ro/scheme_vaccinare.html" target="_blank">aici vad ca RoR-ul este optional la 1 an. este obligatoriu la 7 ani, inainte de inceperea scolii.
Voi ce informatii mai aveti?
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Alice_Elena spune:
bambo si eu i-am dat mazare, si i-a placut. atat de tare ca 3 zile numai mazare a mancat, refuza alta mancare :))
gagici, vin de la doctor, am facut morfologia de trim 1. copilul e bine, miscaret, fugea de doctor nu reusea sa il prinda la masuratori e mai micut cu 3-4 zile, deci maine intru in sapt 14. recupereaza el pe parcurs.
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
Alice_Elena spune:
ah, am uitat sa va zic ce era mai important. 90% flacau
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+
bumblebee spune:
Alice, ce fain! Ai pereche!
Eu voi merge cu V la pediatru pt vizita de un an probabil in 2 saptamani. O voi intreba atunci.. eu stiu ca ei studiaza si asta la scoala.. Mi-e greu sa cred ca toti pediatrii sunt batuti in cap si vor raul copiilor nostri.
Pana atunci, ma distrez cu piticul, nu e afebril, dar 37,7 e ok.. Mi se pare putin rosu gatutul. Dar incerc sa tin lucrurile asa sub control, fara tratament suplimentar. Oare gresesc?
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 27 aug - 7
paula_m spune:
Salutare
Alice, felicitari pt vestile bune de la dr!!! Si pt puta!! Bag seama ca e la fel de nelinistit ca si Mara...o sa-ti faca mult par alb!!! Lasa ca esti tanara si le faci tu fata!
Cand mergem la controlul de 1 an, o sa intreb pediatra ce parere are de vaccin. Pana acum tind sa nu-l facem, dar hotaram dupa aceea.
Nici eu nu i-am dat inca mazare lui Raul, dar ar tb sa incerc.
Bumblebee, cum e Victor? A mai facut febra?
Edit: Intre timp mi-ai raspuns . Raul niciodata nu a facut febra de la rosu in gat. Eu i-am dat nurofen si Tantum verde spray pt rosu in gat.
LA MULTI ANI MATEI!!
LA MULTI ANI YANIS!!!!
LA MULTI ANI MARA!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare
puiutz_mic spune:
Alice, ce frumos, Mara o sa aiba un fratior!!!!! Felicitari! Ma bucur ca si cum as fi in locul tau Sper si eu sa ne facem curaj pt. bebe 2
Bumble, dupa cum vezi nu toti pediatrii vor raul copiilor nostri - pediatra lui Andrei al lui Racusor. Sunt curioasa ce o sa-mi spuna si a mea dupa ce i-am trimis articolul de la Eladea. Ca pediatra dinaintea ei era mare fan vaccinuri...
Cat despre febra lui Victoras...poate ar fi bine sa suni totusi pediatrul, sa-i povestesti simptomele si el va decide daca e necesar sa-l vada sau nu. A mea sigur m-ar chema sa-l vada.
Sanatate multa lui Victoras!
Later edit: febra mica de obicei e asociata infectiei urinare parca
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010