LMA Victor- Delfinasi in sarbatoare (156)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Crispro, bine ati revenit si bine ca nu ati patit nimic! Se mai intampla, bine ca sunteti ok.
Alice, felicitari pentru surioru lu Mara(asa ii zicea Teo lui Berti inainte sa se nasca, o sa am un surior) si sarcina usoara! Esti o fericita.
Fetele, de unde comandati voi din afara, ma gandesc ca daca la noi tot sunt mari preturile sa comand si eu haine si jucarii online din afara. Nu am facut-o pana acum, asa ca daca puteti ajutati-ma cu ceva detalii. Multumesc.
Noi tot nu avem voie la locurile de joaca si in magazine, cred ca o sa o iau razna inca o saptamana de izolare. Sper ca maine sa vina sora mea sa stea cu Berti si sa ies eu cu Teo.
Si tot maine imi iau si lentilele de contact, ca am umblat pe orbecaite de cand am rupt ochelarii.
Ce de soti Raci avem, al meu a fost ieri, n-am apucat sa ne bucuram prea tare ca a aflat ieri dimineata ca i-a murit un var apropiat care era cam de aceeasi varsta cu el si a fost cam trist.
Dar tot l-am scos pe seara la terasa si am baut o bere.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
am culcat copilul- merg sa intind hainele, ca is inca in masina. Am avut musafiri, prietena mea din Canada cu fetele, plus inca 2 prietene ce nu le-am vazut demult (stau la Cluj).
Crissteo, LMA cu intarziere sotului!
Roxana, LMA pt maine sotului! ( la cat is de habauca, uit...)
Roxana, ma bucur ca nu e cazul de orteze (cel putin deocamdata si speram definitiv). Imi pare rau ca iar e bolnvior puiutul scump.
Rodi, azi nu se vedea mare lucru la genunchi, decat beliti. Dar acum is si vanata. SI afara e cald, de e musai sa umblu in gaci scurti... deci mi se vor vedea in voie semnele de buna purtare.
Bumblebee, bafta multa pe maine!
Crissteo, nu ai reusit sa lipesti cumva ochelarii la loc? si de atunci tot fara ai ramas?
Confirm si eu pt MI. greu mi-am dat seama ce inseamna.
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
MA DUC si eu la nani.
azi am fost la dunare, la padure, ca a fost f cald.stefan mi s-a blocat in baie-ca au un clantus la usa si vreo juma de ora ne-am invartit pe lg usa..pana am sunat-o pe mama- mi-a zis ca au chei-cauta-le..ioi..
am fost dupa-amiaza cu ei in parc..apoi au impartit frateste o...paine :):)
trebuie neaparat sa ajung(em) la un psiholog eu si stefan ca efectiv nu se mai poate. am ajuns intr-un asemenea hal de nu imi mai suport propriul copil.
copilu asta nu stie decat sa zbiere toata ziulica, din absolut orice motiv, cat de minor ar fi el. s-au ingrozit si mama si bunica..pe cuvant de nu=mi vine sa plec vreo juma de an asa si sa nu mai stiu nimic de el.
si ma gandesc ca unul din noi sau amandoi avem o problema la tartacuta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Palomina, bine ai revenit! Ce concediu lung ati avut.
Bee, tinem pumnii. Multa bafta!
Roxana, multa sanatate lui Theo. Poate scapati de orteze
.
![](mamica.gif)
crispro spune:
Desi e un pic mai devreme, va invit de pe acum sa intram pe linkul de mai jos, sa ii uram "La multi ani!"
lui Victor, sarbatoritul zilei de 9 iulie:
9 iulie-LMA Victor, delfinas de Ilinca79
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena ah, am uitat sa va zic ce era mai important. 90% flacau ![]() mara Mami de ![]() (20.08.2010) si ![]() |
felicitari Alice, sa fie sanatos! Acum trebuie sa te gandesti la nume, ce perioada frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Victo, poate-si revine Stefan cand ajungeti acasa. Poate nu se simte bine in deplasare... ziceai ca ati ajuns sa va intelegeti bine inainte de concediu.
![](mamica.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
crissteo spune:
Victo, tre sa-ti fie greu, dar e sigur o perioada. O fi ceva dificil si pentru el sau ceva ce nu-i convine, cine stie ce se petrece in creierasul lui.
Teo azi la pranz, de exemplu, s-a trezit plangand si imi spune, mami ce bine ce te-am gasit, adica el a venit din dormitor si eu gateam cu Berti in bucatarie si zice- mi-era asa de dor de tine, mi-au iesit si 2 lacrimi pe obraz, fara sa vreau, cred ca asa a vrut creierasul meu. Si ne-am iubit vreo juma de ora, dupa care eu ziceam sa faca ceva si el imi raspundea- imposibil- si tot asa a tinut-o pana seara.
Stiu ca uenori poate fi greu, dar stii si tu ca trece. Deh, daca avem baieti destepti, tre sa se manifeste cumva.
Eu dupa perioada asta de spitalizare cu Berti vad altfel lucrurile, mi se pare minunat sa pot sta cu ei amandoi, asa de dor mi-a fost de Teo cat am stat la spital si lui de mine, cand vorbeam la telefon imi zicea de multe ori te iubesc si il intrebam si ce ai mai facut si el tot -te iubesc.
Dar cand suntem acasa din imposibil si nu nu nu, nu ma scoate, uneori e drept, alteori e cel mai ascultattor copil din lume. Cred ca au si ei zile ca si noi, mai bune, mai proaste.