Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

ce fac fetele si bebeii?

noi ne pregatim intens cu bagaje, inca nu le-am facut dar pregatesc liste si spal,calc etc. ma tot gandesc cum o sa se acomodeze bebelina mea in alta casa. va fi super bine zic eu ca suntem la curte cu mult spatiu si multi copaci si ei ii place super mult afara.

azi am iesit doar de dim pana pe la 14, am stat la umbra in parc iar cand m-am intors acasa eram terminata din cauza soarelui. oricum merg 5 min pana acasa dar chiar si asa a fost fff cald.

deea- nu ma supar mamai ca e adevarat :) pana in sept nu mai bantui parcul :( sper dupa sa fac la fel daca permite vremea
rozy- am incarcat ieri cateva poze in ideea sa continui azi. multumesc de complimente

Teea nu doarme daca suntem in casa mai deloc. daca e obo doarme 30 min si gata azi a adormit la 19 si s-a trezit la 21 moarta de foame ( trecusera 5 ore) ...nu va imaginati cat scandal mi-a facut pana i-am dat laptic. a ras bibe

strumph- la apeeeel! vezi ca de cate ori am fost strigata am raspunz asa ca sa faci si tu la fel
raluca- multumim pt initiativa

ma duc s mai incarc poze de la botez, sunt f mari si tb sa le dau resize si e

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Salutare!

Ce mai faceti?
Iar am lipsit ceva vreme, de data asta motivat. Am facut si noi botezul, bebe a plans mult, din cauza caldurii, cred. Luni am facut si noi primul vaccin si acolo a plans si a fost morocanos inca doua zile dupa, dar acum e vesel din nou. N-am reusit sa citesc tot din urma, dar am vazut ca unele fete scriu despre kilograme la care au ajuns dupa nastere si care pentru mine nu mai sunt decat un vis. Toata viata am fost o slabatura de 45-50 de kg iar acum nu mai reusesc sa scad sub 60. Reusisem la un moment dat sa ajung la 58, dar acum am iar 60. Dar gata, nu ma mai plang, dupa ce voi termina cu alaptatul am sa iau masuri.
Viss, ti-am vazut pozele, toti 4 sunteti minunati iar tu arati de parca nu ai fost insarcinata niciodata. Nu stiu daca tu iti mai amintesti de mine, am locuit in acelasi camin in studentie, ma bucur sa te regasesc, chiar nu mai stiam nimic de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi pe acas'...rupte de oboseala.....am 5 min sa "rad" un porumb fiert si un cu gheata pana scot buburuza din vana...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetele
off am ramas in urma cu cateva pagini din capitolul trecut si nu stiu de ce e suparata strunfi. tre sa merg sa citesc. dar oricare ar fi motivul strunfi stiu ca ne citesti te rog sa revii ca tare draga ne esti la toate.si pe tine si pe bebelina sa va treaca supararea.
cami ms de sfaturi
deea azi nu i-am dat nici un fel de ceai. azi am fost doar cu tztzi. la somnul de la amiaza asa s-a mai foit offf am stat mai mult cu el pe picioare si cum se foia il leganam si dadea pzrtzuri si maraia. pe la 15 juma m-am gandit sa ii schimb pampersu si exact dupa ce i-am inchis capsele de la bady surprizaaaa. a umlut pamparsu de kk. asa fericita mai eram. si in seara asta a fost atat de linistit si a adormit asa frumos si usor...
azi puiul meu a ras in hohote... un ras colorat. imi pare rau ca nu l-am filmat.
maine mergem la un botez.
somleac
nb mamici si bebeici

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

aaa voiam sa va intreb ce parere aveti de ceaiul de tei dat la baietei??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Am petrecuut o seara minunata! dupa toata caldura seara s-a racorit si am fost in parc de la 19 pina la 21.30 gaza face nani deja de 2 ore iar acum se pregateste si mami ei de somnic
Noapte buna la toata lumea!

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

ooofff iaca de la ce v-ati gasit sa va certati.in loc sa ne impartasim bucuriile si nelinistile legate de bebelusi vb despre facebook. te rog si eu strunfi nu mai baga in seama orice. mai lasa si tu de la tine ca ai de castigat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Am petrecuut o seara minunata! dupa toata caldura seara s-a racorit si am fost in parc de la 19 pina la 21.30 gaza face nani deja de 2 ore iar acum se pregateste si mami ei de somnic
Noapte buna la toata lumea!

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dyadya , am auzit si eu ca nu ar fi bun ceaiul de tei la baieti. Dar eu cred ca trebuie sa bea cantitati industriale ca sa aiba asemenea efect. Eu le-am dat la ai mei (care au baut ceai). Este adevarat ca exista mamici care dau copiilor lor cate 1-2 litri de ceai de tei /zi ca sa doarma mult, in asemenea situatii nu m-as mira sa aiba efecte adverse.

Miki, care sunt preturile acolo. Ce sa fac eu singura cu 5 copii la kamping. Nu cred ca m-as descurca. Sotul meu trebuie sa ramana acasa sa supravegheze lucrarile.

BB yasmi mi-ai facut pofta de porumb. Dimineata iau si eu si fierb.

Maine trebuie sa merg cu Daria la cumparaturi. De luni ma tot rog de ea sa -si aleaga hainele pentru cantonament sa vada daca-i lipseste ceva sa nu ma duc la cumparaturi pe ultima suta de metri.Azi abia s-a apucat cand am amenintat ca nu o mai las.

Ma bag la nani. Ma doare iar genunchiul.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete

Sunt la calculatorul mamei, al meu face probleme, sper sa le dau de cap.
Am intrat sa va spun ca suntem ok, dar nu ma lasa nebunul de calculator sa postez
Deea, ieri am fost in parc, am stat pana la 10 ca mi se parea ff cald si astia 2erau transpirati. Speram sa ne vedem ca voiam sa-ti dau ceva..dar poate sapt care vine ne vedem
Fete, ma bucur ca va intalniti, eu nu cred ca reusesc sa mai vin, oricum luni si marti e sis la mine si vom sta impreuna.
Sanatate tuturor bebelusilor, capsoarelor, ochisorilor de pui.
Raluk, multumim pentru link
Va pup, ca scartiie.
Ally, zici de 2 kg, dar de 5 ce zici?
Dar ma voi apuca serios d eregim, si eu ca Madutza, dar in 2-3 sapt...sa ince3p diversificarea la pui/
pup fetele

Mergi la inceput