Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi bun e wireless-ul asta ![]() ![]() alina06, mie imi vine super regulat cm si ff ok. nicicand in viata mea nu l-am avut asa la fix si ok. tot timpul am fost o "dereglata" ![]() ![]() deea, sunt si dimi ore de tennis dar nu avem noi cum sa ajungem cu ea. ![]() am fost si am discutat si clarificat toate nelamuririle pe care le mai aveam in legatura cu casa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MarApr2011
Prima dupa Stefyapost ![]() Da, sper sa imi iasa planul ... vom vedea cum ne descurcam. Prefer asa decat sa il las pe bebe la mama. In Bucuresti nu am pe nimeni care ar putea sta cu el desi clar va trebui sa gasim si o bona la un moment dat. Ma gandesc ca fiind in colectivitate se va inbolnavi din cand in cand. In plus, de la 1 ianuarie mamicile care au ales doar 1 an se vor intoarce la servici si nu stiu cum vom sta cu locurile in crese ... |
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Salut,
uff azi noapte am scris un mesaj luuung in stilul Strumphitzei si mi-a picat netu. Asa mi-e de ciuda cand mi se intampla din astea.
Am apucat acum sa citesc ultimele 2 pagini, o astept pe Ghighi sa se trezeasca sa-i dau papa. Nu mai mergem nicaieri ca trebuie sa spal sa o pregatesc pe Daria ca pleaca in cantonament in Ungaria, si mai am o tura de gem de pus in borcane.
Moulineta si Dyadya multa sanatate bebicilor vostri.
Cami pana astazi am crezut ca voi ajunge la mare. Aveam doua variante una la Techirghiol la manastire ( as fi mers cu mai o prietena si o bunicuta asa ca as fi avut ajutor si am fi mers si pe drum impreuna cu masinile) si alta la Neptun la ceva hotel ieftin(cu alta prietena dar nu conduce). Oricum mi-era cam groaza de drum sa conduc singura cu atata pruncalet dupa mine. Na ideea e ca sunt pe minus rau de tot cu banii si daca pana acum am sperat ca oi avea de unde sa rup un 3000 lei, acum mi-a dat sotul lovitura cand mi-a spus ca nu ne ajung banii pentru o gramada de chestii la casa.
Miki ma gandesc la voi.
Sper sa mai revin spre seara
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui Somleac Salut, uff azi noapte am scris un mesaj luuung in stilul Strumphitzei si mi-a picat netu ![]() Am apucat acum sa citesc ultimele 2 pagini, o astept pe Ghighi sa se trezeasca sa-i dau papa. Nu mai mergem nicaieri ca trebuie sa spal sa o pregatesc pe Daria ca pleaca in cantonament in Ungaria, si mai am o tura de gem de pus in borcane. Moulineta si Dyadya multa sanatate bebicilor vostri. ![]() Cami pana astazi am crezut ca voi ajunge la mare. Aveam doua variante una la Techirghiol la manastire ( as fi mers cu mai o prietena si o bunicuta asa ca as fi avut ajutor si am fi mers si pe drum impreuna cu masinile) si alta la Neptun la ceva hotel ieftin(cu alta prietena dar nu conduce). Oricum mi-era cam groaza de drum sa conduc singura cu atata pruncalet dupa mine. Na ideea e ca sunt pe minus rau de tot cu banii si daca pana acum am sperat ca oi avea de unde sa rup un 3000 lei, acum mi-a dat sotul lovitura cand mi-a spus ca nu ne ajung banii pentru o gramada de chestii la casa. Miki ma gandesc la voi. Sper sa mai revin spre seara Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
![](pupic.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
AllyLaur spune:
Mai am de dat jos 2 kg si parca nu vor sa se ”dezlipeasca” de burta si coapsele mele
!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui Somleac Salut, uff azi noapte am scris un mesaj luuung in stilul Strumphitzei si mi-a picat netu ![]() Am apucat acum sa citesc ultimele 2 pagini, o astept pe Ghighi sa se trezeasca sa-i dau papa. Nu mai mergem nicaieri ca trebuie sa spal sa o pregatesc pe Daria ca pleaca in cantonament in Ungaria, si mai am o tura de gem de pus in borcane. Moulineta si Dyadya multa sanatate bebicilor vostri. ![]() Cami pana astazi am crezut ca voi ajunge la mare. Aveam doua variante una la Techirghiol la manastire ( as fi mers cu mai o prietena si o bunicuta asa ca as fi avut ajutor si am fi mers si pe drum impreuna cu masinile) si alta la Neptun la ceva hotel ieftin(cu alta prietena dar nu conduce). Oricum mi-era cam groaza de drum sa conduc singura cu atata pruncalet dupa mine. Na ideea e ca sunt pe minus rau de tot cu banii si daca pana acum am sperat ca oi avea de unde sa rup un 3000 lei, acum mi-a dat sotul lovitura cand mi-a spus ca nu ne ajung banii pentru o gramada de chestii la casa. Miki ma gandesc la voi. Sper sa mai revin spre seara Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
nu veniti in camping ?
![](icon_smile_big.gif)
eu asa am de gand, tot din cauza ca banii s-au dus la casuta..
am inteles ca sunt campinguri la iesire din mamaia spre navodari cu super conditii ( in sensul ca exista si casute si bungalouri si camere la un fel de moteluri chiar si apartamente au )..
abia astept, sunt convinsa ca vlad va fi f f incantat..chiar daca vom lua o casuta, am de gand sa pun si un cort langa..asa pt placerea lui..
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ralukab spune:
M-am razgandit ... am facut public folderul diversificare ca sa il poata accesa si mamicile care nu au parola de la userul comun.
Deci, avem Resurse diversificare - linkul este si pe prima pagina. Ca sa puteti edita sau adauga documente trebuie totusi sa fiti logate
ralukab spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AllyLaur
![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
not anymore
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
ralukab spune:
Strumphitza, ce mai face piscotica?
Vino sa ne spui si noua cum recomanda medicii in UK inceperea diversificarii