Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Da, roxy, incep serviciul pe la jumatatea lui septembrie daca este totul ok si bebe se acomodeaza la cresa. Planul este sa il dau la cresa la 6 luni, cateva ore pe zi initial si sa vedem cum merge. Tocmai de aceea eu o sa incep diversificarea la 5 luni, sa inceapa si el sa manance cate ceva inainte de cresa.

Stefy, cum este cu lapticul dupa reintoarcerea la servici? A mai scazut productia sau este la fel? Tu folosesti pompa si la servici? Eu as vrea sa alptez in continuare, macar dimineata si seara daca nu se poate sa ii las lapticul meu la cresa. Trebuie sa intreb asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

scrish, pt mine e ok marti, mai ales daca ne vedem dimineata, pe seara tb sa ajung la mama.

roxy, iti dau cu cea mai mare placere 5 kg, sa ramana pt mine mai putin de dat jos Problema mai e si ca eu nu le am cu miscarea au cam inceput sa atarne pieile pe mine ..mai ales pe brate si fund

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada fara strand zilele astea....stii tu...perioada aceea sa spui ce tentatii ai la papa ca eu te trag de urechi dc e cazul si eu mai am putina-putina burtik...dar doar sportul ma poate ajuta...cred ca si 1 kg dc mai slabesc se vede urat

heelloo

noi nu am mai prea avut asa timp de intrat...plimbarici...papici...somn...joaca...fata la tenis...cumparaturi..parc.. ,etc etc

roxy pai cate kg ai acum??

ally da mai merg la aerobic. ce face edisor?

scumpicul meu azi dimi se tot chinuia sa o prinda pe buni de nas

merg sa imi pun porumbul la fiert b apoi tre sa vina tati sa mergem sa vb cu cei cu casa...apoi la tenis...si seara vrem sa iesim in oras putin. deci ne mai auzim vreo ora..

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

moulineta dar nu-i silueta deloc la 4 luni 6 kg, este bine. mai ales ca a plecat de la 2800gr. a crescut bine, zic eu.

alexina ce scumpa este bebelinaaa, o dulcica numai atatea poze ai pus? sunteti frumosi toti 3 si bebelina seamana cu tati parca, nu?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

irinuca nu stiu ce sa zic cu alaptatul si imunitatea... posibil sa fie mai scazuta ca este totusi un efort pentru organism sa produca laptic mereu. ia vitamine, omega 3 sa mai ajuti organismul.

Mergi la inceput

somleac ai facut gem?? buuun.
am zis ca ma apuc si eu de gateli din astea: gem, prajituri... cand o fi bebelina mai mare si o cere..... acum n-am cui sa fac, sotul nu mananca, eu nu (daca este facut mananc dar daca nu, nu)

Mergi la inceput

miki cum se simte nepotica??

Mergi la inceput

duminica in TM sunt 39 grade la umbra si noaptea 27 de garde!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

duminica in TM sunt 39 grade la umbra si noaptea 27 de garde!!!!!!!!

groaznic. azi nu ies din casa si cristi e deja agitat, tipa vorbeste tare..Cata nu poate sub nici o forma sa adoarma

Aveti grija la tenis sa nu se incinga prea mult iasmi.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

mada ai mei sunt obisnuiti si cu caldura mare si cu frig......
la tenis mergem la 18...nu mai e chiar asa...dar oricum , de ex si cand mergem la strand/piscina mergem de dimi si stam pana spre seara. si doar in apa sta matza mea

Mergi la inceput