Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g ruxi, imi pare bine de vesti bune. si sotu si-a descoperit acum 3 ani parca un papilom......doamne, tragedie....gata, are cancer.....(tocmai murise tata si sotu era inca foarte impresionat...asa s-a si lasat de fumat)....total neimpresionant pt medicii de la facultatea de stomatologie, acolo a ajuns....oricum, si-a scos o masea de minte cu ocazia asta.....probabil papilomul era de mult acolo, doar ca atunci il observase el..... bon, mica iris merge la mare...distractie placuta!!! si cat mai putine fitze, cum ziceau si fetele, alergatura pe nisip plus aerul de mare o sa o faca s apriveasca mancarea cu alti ochi _ mama lui Stefan, pui scump |
da, m-am agitat si eu si mi-a trecut prin cap mii de intrebari idioate, cum ar fi de unde il am??? daca e acelasi cu papilomul genital, aka condiloamele, mi s-a explicat ca e diferit de cel genital (mi-am facut recent papa nicolau si testul a fost negativ), si ca e viral... si ca la o muscatura mai aspra de ex. o coaja de paine, s-ar putea duce singur (ca e cu implant minor in tesut)... doctorita mi-a zis ca daca ea ar avea asa ceva, nu s-ar deranja sa excizeze nimic...
ma gandeam si eu sa-mi scot maselele de minte cu aceeasi ocazie, dar n-aveam banii necesari (la cabinet o extractie e 1 mln 500, la ei e 80 de lei), 4 masele e o caruta de bani totusi... dar mi-a fost frica... sa-mi extrag o masea!
am mai ramas cu o intrebare pe neuronul stingher... dar il aflu cu prima ocazie, daca pot imbolnavi pe careva de HPV...???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ana_g bon, mica iris merge la mare...distractie placuta!!! si cat mai putine fitze, cum ziceau si fetele, alergatura pe nisip plus aerul de mare o sa o faca s apriveasca mancarea cu alti ochi |
Cu sterilizatul bibe, suzete si linguritze...nush, cred ca asa m-am obisnuit, si in plus, imi este comod, le tin acolo, in sterilizator...
A, si mai este o treaba, cu bibele astea dr. brown...au cam multe tzevi, duze...samd, in care laptele poate face...."purici" ...
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Cu sterilizatul bibe, suzete si linguritze...nush, cred ca asa m-am obisnuit, si in plus, imi este comod, le tin acolo, in sterilizator... A, si mai este o treaba, cu bibele astea dr. brown...au cam multe tzevi, duze...samd, in care laptele poate face...."purici" ... Sorina, mami de Diana si Iris |
Si eu sterlizez biberoanele (doar + suzi). Imi e mai comod sa le tin acolo. Pls ca eu am o apa cam calcaroasa si lasa urme la uscare.
LA dr Brown am renuntat
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca Si eu sterlizez biberoanele (doar + suzi). Imi e mai comod sa le tin acolo. Pls ca eu am o apa cam calcaroasa si lasa urme la uscare. LA dr Brown am renuntat |
Si apa e aiurea, asa e si la bz. Linguritza cu care papa ea e de silicon, asa ca o iau la categoria suzi si tetine de bibe.
Am incercat si eu cu avent, mi se pare o poezie spalatul unui avent, fata de dr. brown, dar princesita se uita la el ca la ozn-uri, nu doreste sa pape cu el, o fascineaza bulele de aer care se ridica....
tomaca spune:
Si apa e aiurea, asa e si la bz. Linguritza cu care papa ea e de silicon, asa ca o iau la categoria suzi si tetine de bibe. Am incercat si eu cu avent, mi se pare o poezie spalatul unui avent, fata de dr. brown, dar princesita se uita la el ca la ozn-uri, nu doreste sa pape cu el, o fascineaza bulele de aer care se ridica.... Sorina, mami de Diana si Iris |
Aaah! E si la cinema in timp ce papa, deci
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca Aaah! E si la cinema in timp ce papa, deci |
Daaa, la papa e tot un cinema, de colo-colo.
Loredana71 spune:
Ma bag si eu ca musca undeva...Chestia este ca,cu cat sterilizati si dezinfectati in jurul copiilor care cresc,cu atat intarzie ei sa isi construiasca si intareasca sistemele proprii de aparare,sistemul lor imunitar...
Sorina,o sa zic acum ceva pentru care sigur o sa-mi iau niste rosii in cap,dar mi le asumCred ca ar trebui sa incerci sa rezolvi situatia cu mica ta,nu prea e ok,pentru ca ea se dezvolta,creste,intelege si avand mereu practica asta din partea ta,poate ajunge sa considere ca asa e normal si ca asa i se cuvine si ca mami trebuie sa faca drepti culcat ca sa ia printesa o gura de mancare...Eu stiu ca sunt copii care mananca bine si altii care nu chiar,insa la ea mi se pare multa alintare,ceea ce,dupa parerea mea,nu e ok...Stiu ca nu sunt eu in posesia adevarului absolut si ca fiecare mami stie mai bine pentru puiul ei,spun doar cum vad eu,cu ochii mei,problema....Poate tie ti se pare dragalas,si,da,e simpatica chestia,asa,la suprafata,insa cred ca ii poate crea probleme pentru mai tarziu...
Sa nu te superi pe mine,iti las si floricele
Ruxita,ma bucur enorm ca e bine!Si eu m-am speriat cu papanicolaul meu 3,insa mi-a spus doctorul ca de ce ma sperii,in loc sa ma bucur ca avem acum atatea modalitati de preventie ale problemelor serioase,si asta e ceea ce conteaza...Si i-am dat dreptate...
Si-apoi daca ti-a spus ca e benign,nu vad de ce te-ai mai fi speriat!Ma bucur pentru tine!
Zi buna tuturor!
miremia spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Am adaugat si eu cateva fotografii Lara |
Tare draguta micuta ta!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
Saru-mana de o mie de ori......n-am indraznit sa intreb ... Luam blenderul, sterilizatorul, incalzitoare de bibe si papa pt masina si camera, biberoane, suzete, castronelele, linguritza(numai cu una singura doreste sa pape), periile speciale pentru biberoane, detergetul si buretii ei de vase, cerealele, formula de lapte, borcanele pt pranz si dupa-amiaza ...ea papa oricum numai borcanele, chiar si acasa, nu-i pb...are 8 dinti si 4 masele, mananca floricele de porumb, panite de orez expandat, struguri, rosii...etc...din manutza proprie, dar ce vine cu linguritza...scuipa daca nu e blenduit ff fin... Problema cu ea e ca nu papa decat in scaunul de masa...in alta parte nu deschide gura...neam. Nu sta locului o secunda, nici macar in brate, s-o tin la masa...se zvarcoleste... Acum...ne gandeam sa achizitionam un portbagaj pentru pus deasupra masinii, sa-i luam scaunul de masa. Alta varianta de scaun pliant...solicita sa ai ori o masa solida, ori un scaun cu spatar, sa-l poti ancora si nu stiu daca avem asa ceva in camera...si pentru cateva zile...nu cred ca se justifica investitia...nici nu stiu ce sa mai zic... Ca si medicatie...o sa iau numai ce nu gasesc in farmaciile din ro. (chestii homeopate luate de pe net, din afara, pt dentitie, pentru calmare...) Dar zic si eu ca tine...poate aerul curat si alergatul pe nisip sa-i faca o pofta maaare de mancare, sa uite de figuri... Marti plecam, pe 12. Sorina, mami de Diana si Iris |
multe hoteluri au patutzuri si scaune de masa pt copii...incearca sa dai un tel
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...