Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)
Raspunsuri - Pagina 9
lulusor77 spune:
'neata burtici si mamici!

Hai Mihaaa, nastere usoara!!!!!

Alinuff, te admir pentru puterea ta de a lupta si pentru optimismul tau! 
thaimeed, felicitari pentru zanica!
roxy, sper ca nu e grav cu fetita. Va doresc multa sanatate la amandoua! 
fecian, 

oxidoni, eu cand am fost racita am facut si inhalatii cu ceai de musetel si m-au ajutat. Sanatate iti doresc!
adra_bell, eu mi-am cumparat DVD cu filmul Babies, dar inca n-am apucat sa-l vad. Tot imi spun ca o sa am timp cand o sa raman acasa (nu stiu cand o sa fie si asta, cred ca merg de la firma direct la spital)
Sper sa reusesc sa mai ntru azi si sa recuperez incet-incet ce-ati mai scris/facut cat am fost plecata.
toate fetele si va doresc o zi cu multa sanatate si vesti bune!
lulusor77
35+ 
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vn_edelweiss Totodata anunt ca pe 6 iulie s-a nascut matei Alexandre 3300 si 54 cm . Revenim cu detalii si poze daca doriti sa ne cunoasteti pe toata lumeaMami de Emma Alessia si + 39 ![]() |
Ce veste minunata.

Felicitari, mamica scumpa!!!

Bine ai venit pe lume, bebelus Matei Alexandre!

De abia astept sa te cunosc!

33+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
cristelle25 spune:
Crisppy, cred ca de la cata gimnastica face ,e supla![]()
Eu m-am convins ca sunt perioade in care cresc si apoi stagneaza..la 28 de sapt cand Vlad avea 1500 de grame m-am speriat am zis ca o sa fie urias ..si uite ca nu avem doar 3,100 si aia cu aproximatie cine stie cat o avea de fapt..Dar...las sa fie sanatos ca il facem noi mare![]()
Morenna, asa ma gandeam si eu ca noi care abia intram inainte recuperam acum..
Eu am terminat ciorba si acus fac musacaua , nu de alta da matusa lui Vlad e o slabanoaga si trebuie sa o punem la ingrasat ![]()
Si inca data pt Mihaa:

HAI MIHAAA!!

40+ cu
Vlad Rafael
Babylicious spune:
Neata burtici si mamici!
In primul rand, unde umbla mamicile Florina_G si GheVeronica?? Mai scrieti un rand cand aveti 1 minut, sa stim si noi de voi....

Roxy, sper ca sunteti bine acum amandoua! Multa sanatate va urez si eu!

Oxidoni, cerceii pe care i-am luat sunt special de bebelusi si sunt foarte mici si usori! Au magazin in cocor la parter, si ii poti vedea! Au unii si mai mici si frumosi foc!
Theodora, ma bucur ca sunteti bine, si felicitari pentru zana frumoasa! Mai stai cu noi, ca acu pe final e prezenta obligatorie!

Lulushor, ai grija si tu cu munca! Las-o mai ushor! Sa iti fie de bine concediu...
Felicia, mie imi placea tare sa te citesc, dar iti respect decizia! Sper totusi sa ne mai tii la curent, eu shtiu ca un cuvant bun cateodata inseamna mult, eu sunt alaturi de tine(virtual cel putin
)
Crisspy, felicitari pentru rezultatele la eco!
Oricum rezultatele astea sunt relative, si fetele sunt mai siluetiste![]()
Eu am fost pana la spital, dar dr meu nu a venit azi dimineata, asha ca luni la control! si maine la nunta

Va pup pe toate!!

Oana
38+ cu
Eliza Maria
anaemi spune:

fetele!
Felicitari Edel pt bebe ! Bine ai venit bebe Matei!
Felicia
si abia astept sa-ti revii si sa revii ! 
Roxi multa sanatate bebitei! 
Pup
Corry, Cristelle,Crisspy,Babylicious,Adra, Burtocica,Morenna,Lisa, Roberta, Teodora,Squirrel,Gogosica,lulusor,Krissy,Mamutz...si toate toate fetele, fara nici o exceptie !
Noi suntem dupa o zi de trebaluiala si o noapte de nesomn !
E posibil oare ca tati sa faca un pui depresie postpartum si mami colici ? 

De vreo cateva zile sotul, este cam nervos, iar apoi pica asaaaa intr-o sare apatica... iar eu am avut azi noapte niste crampe la stomac, de mi s-a facut rau de durere. Apoi mi-au trecut mie si l-au luat pe bebe...si n-am mancat nimic in plus fata de ce am mancat pana acum 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Am pus si eu cateva pozici proaspete! ![]()
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Ireth spune:
Buna dimineata si de la mine
multumesc de grija fetelor
aici sunt, n-am nascut, nu sunt in spital, nu am dezertat.... am avut foarte, foarte multa treaba, multe drumuri, cumparaturi, analize, etc.
Inainte sa incep cu mine, vreau sa felicit toate mamicile (nu mai stiu pe cine am felicitat si pe cine nu, asa ca va bag pe toate in aceeasi oala
): felicitari mamicilor, sa aveti parte de bebei sanatosi, mancaciosi, necolicosi! 

Si bun venit acasa lui Mamutz, chiar ma intrebam cand o sa ajunga acasa, mi se parea ca a trecut ceva vreme.
Roxybarbu, sper ca nu e nimic grav cu bebe.... asteptam detalii! tinem pumnii!
Alinuff, asa cum au zis si fetele, esti o mama extraordinara. Si sa stii ca orice ai spune tu, nu toata lumea poate sa faca fata la un asemenea diagnostic, la o asemenea problema. Unii pur si simplu... clacheaza. Ma bucur din suflet ca Antonia are o mama asa de devotata! Felicitari si abia astept sa citesc ca bebe Antonia e bine! 
(azi sunt o pupacioasa
)
Felicia, imi pare rau ca te retragi. Mi-a placut intotdeauna cum ai scris, povestile despre cel mic (si acum imi aduc aminte o poveste cu nenorocita aia de balena
am ras cu lacrimi!). Dar iti inteleg starea, si... ne conformam. Sper insa sa nu dureze mult si sa ne molipsesti cat de curand cu povestile despre cel mic 
N-am mai apucat sa vorbesc nici cu Ramona, ma bucur ca vad ca e bine. Sa stea bebe acolo cat mai mult, daca asa e dorinta mamei si a medicilor.
Noi am reusit in ultimele doua zile sa facem cam toate cumparaturile pentru bebe.... creme, cremute, termometre, cadita, hainute, carucior... va dati seama ca am avut ceva de alergat. L-am cam chinuit pe bebe, saracul, am avut ieri niste contractii de la atata mers pe jos... (cam 12 ore am fost plecata de acasa). N-am avut insa ce face, nu pot sa-l las pe Alex sa cumpere ce trebuie, ca habar n-are. Pot sa il trimit cu lista gata facuta, ca el tot nu se descurca. Ca fapt divers, el se uita ieri la hainuite de peste un an, un an jumate. Credea ca sunt pentru bebei ![]()
Am primit si eu intr-un final rezultatul la analize: urocultura negativa, streptococ negativ (de fapt zice ceva de genul: cultura in conditii aerobe: nu s-au dezvoltat colonii bacteriene la 48 ore. cultura fungi - negativ; ceea ce eu cred ca e de bine, nu?).
Am fost ieri si la eco, ca vroiam sa vad care e treaba cu cordonul, cu asezarea lui bebe.... practic am facut inca o eco morfologica.
Bebe e bine, e grasun, 2.800 grame cu aproximatie, sta in prezentatie craniana, dar restul corpului il are in x-y-z
, nu are circulara de cordon, mi-a aratat chiar o portiune a gatului cu vertebre, nu se vedea nimic rosu/albastru (semn ca pe acolo trece sange, deci nu e niciun cordon). Are insa cordonul langa barbie, si daca nu prinzi pozitie buna la eco, te pacaleste si ai impresia ca e dupa gat.
INSA, cum nu puteau fi toate bune si frumoase
mi-a zis ca totusi, in momentul de fata, nu poate fi vorba de nastere naturala, pentru ca bebe nu sta cu barbia in piept, ci o are ridicata (ca si cum te uiti in sus) si in conditiile astea - nu prea am inteles de ce - nu se poate nastere naturala, deci iar ne intoarcem la varianta cezariana. Vedem cum va fi pana la urma...
Ca si masuratori mi-a zis ca e cu 3 zile mai mare decat calculez eu (asta fiind media masuratorilor). Data nasterii... 5 august. Vad ca difera de la ecograf la ecograf, si de la doctor la doctor, probabil si in functie de cat de priceputi sunt.
Parca nu mai am rabdare si vreau sa-l vad pe bebe
mai ales cand ma uit la pozele voastre cu bebeii 
Cine mai naste astazi? uite niste majorete si de la mine 

Am vrut sa spun mult mai multe, dar... am uitat 
Eu cred ca Roberta a nascut, ca prea nu a intrat nici ea de ceva vreme. Si-asa se plangea ea ca nu mai naste ![]()
Haideti, haideti, mai cu foc la vorba acum ![]()
Va pup pe toate!
o zi excelenta!
35+ 
oxidoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Am pus si eu cateva pozici proaspete! Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
Ce frumoase sun pozele. Bb Petru e minunat...asa frumusel...
Si ce bine il tii in sling. Mi-am luat si eu sling, si imi fac ceva griji daca o sa ma pricep sa-l folosesc cum trebuie...

38+ cu
Miruna-Maria
Ireth spune:
foarte frumoase pozele, anaemi
eu vreau wrap (cred....)
tu de ce ai ales sling? parca pentru nou nascuti e mai confortabil wrap-ul, sau ma insel eu?
35+ 
corry_28 spune:
Irethhhh, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata
Si eu cred ca Roberta a nascut![]()
Alinuff, imi place cum povestesti si, mai ales, cum gandesti.
Pitica o sa fie bine, ca am impresia ca este la fel de puternica ca si mamica ei.
Roxy, sper ca sunteti bine.De abia astept sa intri sa ne spui ca a trecut si ca sunteti bine, amandoua.
Anaemi, ai un copil atat de frumossss
Cred ca ti-am mai zis de 1 mil de ori 
(si tu mamico, arati ff bine
)
Pufisor, nu mai dai niciun semn?
Fecian, nu stabilisem in capitolele anterioare ca tocmai pentru asta suntem aici: sa ne sustinem si sa fim aproape si la bine , si la rau???????
Renunta la idee, te rog!
Alexia, Florina,Arianna, cum se simt fetele?
Am primit si noi mobila de la Bebedesign, ieri.
Montaj patut:3.5h, 2 persoane ![]()
Sper ca realizati ca nu a fost totul perfect nici la noi, deoarece imi lipsea o piesa din lenjerie (voalul ptr baldachin)
Ufff, de abia astept sa-mi vad strumfii, nu mai am rabdare
33+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"