Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)
Raspunsuri - Pagina 8
cristelle25 spune:
Felicia, dar ce s-a intamplat de te retragi??? Te-a suparat cineva?
Eu sper sa fie doar ceva trecator..

FELICITARI EDELWEISS!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL, SA FIE SANATOS SI SA CREASCA MARE!!!

Alinuff, tare emotionanta povestea ta ...pana la lacrimi..nici nu stiu ce o fi in sufletul tau ..te admir pentru curaj si te felicit inca o data pentru bebelina luptatoare!!
Azi scot motatele pt Mihaaa:

HAI MIHAAA!! CURAJ!!O SA FIE TOTUL BINE!!!

Babylicious si Krissy multumim de vesti 

Roxy multa sanatate tie si bebelinei 

Lulusor, bine ai revenit din concediu!!Ma bucur ca totul e bine cu voi!
Va pup fetelor sper sa auzim numai de bine!!
40+ cu
Vlad Rafael
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian Eu va multumesc pentru toata experienta aici pe forum, sincer sunteti toate niste fete minunate, insa eu ma voi retrage, cel putin pentru cateva saptamani. |
S-a intamplat ceva Felicia, te-a suparat totusi cineva, sau e pur si simplu o decizie personala de time-out? Sper ca e a doua varianta, si iti respect decizia, dar as vrea totusi sa ne mai spui cum va prezentati din cand in cand, bine
? Roxy, si tu esti cu veste-soc ca ai fost cu bebelina la spital? Wow, ce s-a intamplat, sunteti OK?! Abia astept sa poti sa intri din nou cu detalii. Pana atunci multa sanatate micuteti
, orice a fost sper ca s-a rezolvat!Ma duc si eu sa incerc sa dorm, daca nu-s obosita asta este , ma fatzai prin toata casa si pe tot Internetu' ca n-am somn
...Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
34+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
cristelle25 spune:
Imi mai aduc aminte cate ceva...Thaimeed felicitari pt zanica !!
Acum fug sa ma bag la bucatarie!!Azi vine sora mea 
Cred ca de asta se incapataneaza Vladut sa mai stea ..o asteapta pe matusi-sa![]()
Pupi la toata lumea !!
40+ cu
Vlad Rafael
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Roxy, dar ce s-a intamplat? ufff, tare greu e sa-i vezi bolnaviori, mai ales asa mici. Sanatate multa!
Felicia, sper ca nu esti suparata
. Sincer, si eu alunec in butoi, mi se pare ca nu sunt bagata in seama, ca nu mi se da importanta cuvenita si-l mai ciondanesc pe bietul sot. Nici cu fetita nu mai am asa rabdare, ma rastesc cam des la ea si apoi ma simt oribil
Am micul dejun pe foc, adica porumb la fiert, si eu, si Eva suntem mari mancatoare, nu ne mai trebuie nimic altceva
Va las ceva dragut de citit, o alta optica asupra alaptarii, intr-o alta cultura
http://www.naturalchild.org/guest/ruth_kamnitzer.html
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
Eu am pierdut sirul bebelusilor, dar felicit in masa pe toata lumea, fara nominalizari, sa nu sar pe cineva.
Nu stiu daca ati vazut filmul Babies, e un documentar foarte dragut, urmareste primul an din viata a patru copii crescuti in conditii si culturi diferite: un mongol, un african, o americanca si o japoneza.
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
fecian spune:
Prea brusc am pus punctul , asha ca o sa explic.
e pur si simplu o decizie personala. Nimeni nu m-a deranjat cu absolut nimic, pur si simplu nu vreau sa deranjez pe nimeni cu absolut nimic.
Sunt in cea mai proasta stare posibila si sincer nu mai am putere de nimic. Asha ca decat sa stau si sa proliferez plangeri inutile mai bine stau in banca mea pana or trece.
Cand o sa treaca totul si o sa ma simt in stare sa fiu utila si altora atunci o sa revin.
Atentie! Este vorba doar de mine, vorbesc in numele meu si nu fac nici un fel de aluzii la absolut nimeni (am mai patit faze de genul asta si vreau sa evit sa fiu inteleasa gresit)
Cum am zis sunteti toate minunate, sincer, chiar sunteti niste tipe extraordinare. M-am uitat zilele trecute la inceputurile odiseei.. si mi-a venit zambetul pe buze :)..are efect calmant,insa inca nu am puterea sa ma scot din butoiul cu pulbere...oriccum mi-e bine acolo, si deocamdata o sa ma complac in el.
V-am pupat pe fiecare in parte
Felicia,
de
(Gabriel) si
36+ cu bulina Anamaria
AMR 4 s!!!!
_
Where there is a WILL there is a WAY!
morenna spune:
buna dimineata ,in primul rand vreau sa felicit noua mamica si al ei puisor,

34+super fericita cu un
oxidoni spune:
Neatza si de la noi.
Roxy - multa sanatate tie si fetitei, si sa dea Domnul ca dupa aceste controale, sa nu mai calcati prea devreme prin spital.
Lulushor - sa iti fie de bine concediul, si ma bucur ca te simti bine, si chiar emani o stare de bine ![]()
Alinuff - felicitari pentru taria si seninatatea ta. Ai stiut sa te mobilizezi si sa te concentrezi pe ce trebuie, nelasand loc depresiei. Multa sanatate si voua!
Edelweiss - ce pot sa zic decat FELICITARI!!! BUN-VENIT BB!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa petreceti impreuna numai momente minunate!!
Thaimeed - felicitari pentru bb marisoara! Suntem de-o varsta cu sarcina, dar zana ta e mai marisoara decat a noastra
. Sa va fie bine in continuare!
Fecian - zile frumoase si linistite!
Babylicious - am vazut si eu cerceii pe care i-ai ales pentru Eliza, si sunt f f frumusei. Eu inca nu m-am hotarat daca sa-i pun din spital...nu va fi prea micuta, cu urechi prea micute pentru cercei?

MIHAA 

Acum, despre noi...eu inca nu mi-am revenit cu raceala asa cum am sperat, iar azi sunt chiar mai rau decat ieri. Cred ca am in gat o infectie de toata frumusetea, ma ustura gatul, si mi-e infundat tot capul. Mai stiti ceva remedii bune pentru raceala in afara de lamaie si miere?Aseara am luat si un paracetamol, dar am stat mult in dubii pana sa-l iau.
Va
pe toate si sa avem o zi minunata!
38+ cu
Miruna-Maria
cristelle25 spune:
Off fetele ..O sa ramana odiseea goala ,goluta 
Felicia , eu iti respect decizia, stiu ca e greu uneori..sper sa iti repede...
Adra foarte interesant articolul ..
40+ cu
Vlad Rafael
crisspy spune:
'Neata,
Felicitari vn_edelweiss si bine ai venit Matei Alexandre 
.
Alinuff esti o mamica tare puternica, stie Dzeu de ce esti tocmai mamica Antoniei
.
Babyblue
si multa putere.
Roxybarbu sper ca nu e nimic grav cu voi
.
Cristelle cu siguranta Vlad o asteapta pe matusica
.
Felicia eu te inteleg si sper sa-ti revii cat de repede
. Oboseala de pe ultima suta de metri plus copilul nazdravan din dotare se simt al naibii.
La morfologica de aseara, bebelina apare in parametri, dr mi-a spus ca din punct de vedere echografic este OK. Are 1,900gr +/- 270 gr. Nu stiu de ce dar ma asteptam sa fie mai grasunica la ce valuri imi face prin burta.
Eu ma simt tare, tare obosita...diseara vine mami si o sa o pun la treaba saraca...nu mai am resurse aproape deloc, as dormi vreo 3 zile intr-una sa-mi revin.
fetele, o zi usoara
Crisspy,
fericita de
Razvi si
32 sapt
Andra - Maria

Victoria iese invingatoare!!!