Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Suzeta stiam si eu ca nu e bine chiar din prima luna ...

KK nu e obligatoriu sa faca in fiecare zi, daca e alaptat exclusiv, pt ca se zice ca laptel matern e cel mai bine tolerat de stomacelul lui bb si ca urmare se digera integral, nu da "reziduuri" solide ... Cica un bb alaptat exclusiv poate sa faca kk si la 5 zile si nu se considera constipat decat daca il face greu si cu efort mare ... Sa nu exagerati cu stimularea mecanica (gen supozitor), mai ales cand bb e atat de mic, pt ca am inteles ca poate crea obisnuinta.

Icter am inteles ca este normal daca se mentine pana la 14 zile, daca depaseste aceasta varsta se poate vorbi de ceva problemute si trebuie supravegheat. Irina mea a fost galbena de tot, imi era si rusine s-o pozez, ca mi se parea tare urata plina de bubite albe pe nasuc si pe langa, galbena, cheliuta si slabuta Mama denaturata ce am fost si eu

Sdcristian de ce sta atat de mult in spital ? Parca a nascut luni, nu ? Doar din cauza icterului ? am vrut sa-i dau si eu un mesaj, dar nu i-am gasit numarul in lista de pe contul comun ...

Eu ma chinui sa-i aranjez dulapul Irinei, ca sa eliberez comoda pt bebe, dar ma misc in "doze homeopate", pt ca obosesc foarte usor ... cum fac doi pasi prin casa cum incep sa gafai ...

Dar chiar ca e slaba miscarea pe-aici, pe unde sunteti fetelor ?

Irina (2006) si 35+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara tuturor.

Vad ca e mare liniste pe aici.
In orice caz nici eu nu am prea avut cheful necesar pentru a intra. M-a luat presupun eu o raceala (ce coincidentza nu? ) si am o stare de rau bine de tot. De ce spun presupun pentru ca nu imi curge nasul sau ceva de genul, doar simptomele: oboseala crunta, dureri de cap, lipsa poftei de mancare. Acelasi lucru a avut si sotul meu, deci cred ca de la el am luat.

In rest despre noi mai nimic, doar contractii, vad ca deja de vreo 2 ore ma tot tin. Dar nu sunt dureroase, cel mult enervante. Plus cu starea de rau de la raceala ...o placere.

In rest sincer imi pare rau , dar azi chiar nu sunt deloc o persoana placuta si in stare sa ridic moralul la nimeni, asa ca ma retrag. Poate maine va fi mai bine.

si la toate fetele.

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cristina a zis ca din cauza icterului. Era f multumita, zicea ca asistentele si doctorii se poarta f frumos, fara sa fie vorba de spaga. M-a intrebat de Ramona, dar eu n-am mai vazut de vreo 2-3 zile vesti de la Ramona

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna mamici burtici si pitici

Felicitari noilor mamici si bun venit pe lume puiutilor, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.

Prea multe nu am de zis sunt si eu asa intr-o stare mai de butoi. Noroc, ca am citit un pic la 'Parintii spun lucruri trasnite ' si m-am mai inviorat.

Mi-au fixat inducerea pe 8 aug, sunt pe lista de asteptare, mai sunt 3 inaintea mea.

Krissy ce bine ca ai sezlong. Cred ca iti ofera Philip o vacanta sa te poti odihni inainte de eveniment. Cand ai urmatorul control?

Lissa, Cristel e grea asteptarea dar profitati cat mai puteti.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Am vorbit eu cu Ramona ieri. Nimic nou si spectaculos, i s-a mai redus doza de Mialgin dar e tot numai in perfuzii, in care i-au adaugat si niste vitamine de la care se simte rau... Per total spera sa mai reziste cat mai mult pt Iustin, dar din pacate nu era in tonusul cel mai cel... Dar e mai linistita si are familia f dedicata care o ajuta sa se mentina pe linia de plutire...

Felicia, multa sanatate, poate scapi repede de raceala...

Burtocika, sunt de acord ca practic nu exista constipatie la nou-nascut, caci nici nu e prea mult ce elimina daca sunt alaptati exclusiv la san. "Reziduurile" sunt putina cazeina nedigerata (porteina din lapte) si mucus din sistemul lor digestiv in formare. Daca sunt hraniti (si) cu lapte praf e insa alta poveste, ca functie de natura si compozitia laptelui, acesta e digerat mai mult sau mai putin bine, de aici si "surplusul" de eliminat. Dar e bine sa nu fie stimulat intr-adevar asa de mici, caci anusul e f contractat din nastere si ia putin timp si exercitiu natural sa invete sa-l relaxeze cand fac kk...

Flavia, nu e sezlong, e swing, de l-am tradus eu balansoar, de pot sa stau perfect la orizontala, uite-l aici, in asta imi petrec eu repaosul la pat. Da, cred ca am un baietel f sufletist, manca-l-ar mama, care mi-a dat concediu; vorba americanilor everything happens for a reason. La control merg acuma saptamanal, sau mai des la nevoie, dar sper s anu fie cazul. Bravo pt fixarea inducerii, te stii intr-o parte!

Chiar ca a fost liniste azi, dar o fi linistea dinaintea furtunii, maine va ploua cu vesti si bebei!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Dragele mele eu azi am trabaluit ca doar mi-a zis dr. ieri ca stau bine cu colul deci azi am recuperat :) calcat hainute, prosoape si diverse alte treburi prin camera bebelinei...mai am putin si termin cu totul...si astept cu nerabdare controlul de luni...si as vrea sa ma programez la cezariana totusi saptamana viitoare...nu prea mai am rabdare dar vedem si parerea medicului...

Krrisy ff bine ca te odihnesti...o sa-ti prinda ff bine...saptamanile astea 2 cat am stat in pat mai mult m-am relaxat, m-am desumflat, m-am documentat :) !! Savureaza momentele astea!

Burtocika multumim pt tipsuri!!

Rammy o sa fie totul bine,!!!

Ma bucur sa aud de Ramona ca e ok si ii urez multa putere si de acum inainte!!

Oare eu pot fi la fel de ferma cu alaptatul si in elias??? Eu imi doresc fff mult sa alaptez, o sa fac tot ce imi sta in putinta, sunt in dilema momentan cu nasterea doar pt aspectul laptelui( ma gandesc ca vine mai repede laptele la nasterea naturala), si ma gandesc cu groaza cu asistentele o sa-i dea lapte praf in spital si eu nu voi putea sa fac prea mare galagie :(

In alte ordine de idei pt mamicile care au fetite gaurile din spital se dau cu cercei din aceia medicinali sau ii pune direct cerceii mei??

Va puuup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

buna tuturor mamicilor si burticilor..nu am intrat de cateva zile si m-au umplut emotiile cand am vazut cate mamici sunt in odiseea noastra..felicitari si sanatate multa bebelusilor..

Noi suntem bine..nu prea pot intra ca am probleme cu netul si vin la o vecina cand antonia doarme si are mama timp sa stea cu ea..antonia e atat de cuminte ca nu am cuvinte sa exprim papa ff bine la san..colici nu a facut..sa speram ca am scapat de ele..somnul e ff bun noaptea si cate 4 ore..in greutate nu a laut ff mult insa se vad progrese..se contureaza o frumusete de fetita..pe zi ce trece simt cum ma indragostesc de ea..ma minunez cat e de dragalasa si ce bucurie imi poate aduce in suflet.. nu am crezutt vreodata ca ma poate implini atat de mult un botz de carne..o pitica..

nu am avut timp sa va povestesc nimic din experienta mea..pe scurt e ceva de genu..de pe 8 iunie pana pe 19 am fo internata in spital zi de zi monitorizari gen eco trasee pe burta analize..in fiecare zi plecam acasa cu bilet de voie..a fost perioada de acomodare cu spitalul si cu toata situatia..pe 19 ma opereaza cu anestezie rahie..totul a decurs ff bine si rapid..am vazut si fetita..sentimentul a fost atat de ciudat ma uitam la ea si nu stiam ce sa simt sa zambesc sa plang..era ceva de nedescris..pana ce mi-au dat-o sa o sarut..apoi noaptea a trecut ff usor cred ca vroiau sa doarma si mi-au admisnitrat calmante incat nu am simtit nimic..dimineata la 6 m-am trezit si m-a ridicat o infirmiera pana la usa..apoi in cateva ore mi-a zis ca daca ma misc imi scot sonda..pe la pranz luni misunam in tot spitalul..pe antonia am vazut- abia luni seara era la terapie intensiva..nu am putit sa o iau in brate decat miercuri,..pana atunci ma uitam la ea ca la un bibelou..laptele a venit ff greu..mergeam la pompele din spital si ma chinuiam de muream..in cele din urma mi-au pus fata la san si totul a fost bine..joi au zis ca ne dau drumul si mergem acasa nu inainte de a face o vizita la spitalul de copii sa ii mai faca o ecografie..fericita ca plecam acasa primesc vestea fulger ca ne face transfer de urgenta la spitalul de copii la chirurgie ca fata are rinichiul drept gigant si ca explodeaza si il pierde daca mai sta cateva zile..ajungem acolo insa nu era nici o sala klibera si asteptam pana a doua zi dimineata..ce sa spun noaptea de joi spre vineri a fost testul vietii mele..nu stiam sa schimb un pampers nu eran pregatita in nici un fel,..a fost ff greu dar in cateva zile am invatat sa fiu o mama ff responsabila si sa am grija de un bebe cu anumite probleme si ingrijiri speciale..vineri de dim au bagato in operatie si fiind atat de mica doar 5 zile era ff slabita perduse 300 gr..nu reusea sa intre pe respiratia ei..era ora 5 si ceva si nimic..deja toata lumea se alarma ca nu mai intra fata pe respiratia ei era ca in coma sustinuta de tubul de oxigen.,..am crezut ca mor..nu eram in stare de nimic..ma gandeam ca o pierd..nu puteam nici sa plang nici sa ma rog nimic eram ca stana de piatra..in final au fortat nota si nu stiu ce i-au facut ca m-au scos afara dar au reusit sa o aduc la o linie de plutire..apoi zilele care au urmat au fost ff grele..ea incepea sa isi revina usor usor..sa manance..sa doarma..miercuri ne-au dat drumul acasa deoarece mediul de spital nu era favorabil pt evolutia ei..acu anto are un stent in spate care evacueaza urina din rinichiul drept..e intr-o stare ff buna dimensiunea si-a revenit ff mult la normal insa tre s amai stam cu stentul in spate o vreme pana putem face urmatoarea investoigatie si anume o urografie care se face dupa cel putin 3 luni de viata fiind ff toxica pt micuta..acu tre sa ne ferim de infectii drept pt care ii dau antibiotic zilnic si alte medicamente..dar sper sa fie bine sa tolereze corpul strain si sa scpam de toate greutaile astea..despre mine va spun ca sunt ff puternica in fiecare zi imi adun forte noi , ma incurajez ca tre sa fiu puternica, ca asta a fost voia lui Dumnezeu si nu pot schimba cu nimic..am momente cand intru in depresie pt cateva ore insa o simt cum se agita si atunci imediat imi revin...ce pot sa va mai spun decat ca toate se trec si numic se comapara cu dragostea si bucuria care ti-o aduc in suflet beblusii..sper ca nu v-am plictisit sau intristat cu povestea mea..atunci cand beblusul tau are o problema uiti de toate durere, suparare si alte nemultumiri si te cinentrezu 100% pe bebelas..

Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag

Nu nominalizez insa va multumesc tuturor pt toata sustinerea si mesajele voastre!!

sarcini si nasteri cat mai usoare va doresc la toate!!

37+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

actualizam si noi semnatura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Alinufffelicitari, esti o mamica extraordinara! Antonia e norocoasa sa aiba o mama ca tine. Sa auzim numai si numai de bine. Sanatate multa in continuare si sa va ajute Dumnezeu

andra multumim de vesti

Krissy odihneste-te si stai linistita...stiu un spirit liber ca tine nu prea poate dar...sa stai in pat

squirell sa inteleg ca ai vrut sa iti programezi inducerea? Atunci e bine ca stii cam la ce sa te astepti. Esti mai relaxata.

Vad ca totusi contractiile nu ma lasa deloc.deja sunt mai bine de 4 ore. Iar durerile de creier sunt mai insuportabile decat contractiile

Eu deja imi faceam planuri pentru ce se va intampla la 41-42 de saptamani...dar daca o sa continuam mult cu terapia asta "contractionala" nu cred ca ajungem la 42 de saptamani.

Acum cum as putea sa le opresc ? Ca am luat si no-spa, am stat numai pe o parte..nu vor sa treaca si gata.
Cam cat poata sa dureze falsul travaliu(pentru ca sunt sigura 100% ca nu e nimic altceva)? Nu de alta dar am si altele pe cap si durerea de cap chiar e chinuitoare.

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Buna seara scriu de pe un telefon ; felicit noile mamici si tin pumnii celor ce urmeaza. Totodata anunt ca pe 6 iulie s-a nascut matei Alexandre 3300 si 54 cm . Revenim cu detalii si poze daca doriti sa ne cunoasteti pe toata lumea

Mami de Emma Alessia si + 39

Mergi la inceput