Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)
Raspunsuri - Pagina 5
oxidoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Krissy
Oxidoni, sa stii ca ai pus punctul pe I cu inducerea - "experienta" depinde de dilatatie si progresia ei in timpul travaliului. La mine a fost destul de rau din cauza ca nu ma dilatam deloc, si mi-au tot marit doza de oxitocina pana mi-au indus contractii f violente. Dar faci epidurala, nu? Eu zic ca la inducere e cam musai, ideea e sa iti faca din timp, ca sa ia din partea cea mai grea a durerilor. Mie mi-au propus de la dilatatie 4, dar eu cica eram tare si am tot amanat ca am crezut ca pot fara . Dupa epidurala insa fluieram, puteau sa imi faca ce vroiau ca nu ma mai durea deloc, doar simteam presiune cu fiecare contractie... |
Krissy, eu in principiu ma gandesc ca poate ma descurc fara epidurala. I-am spus asta si doctorului, dar asta era inainte de-a se pune problema de-a se induce nasterea...daca trebuie indusa, nu m-am gandit...
Oricum, partea buna e ca exista truse in spital, nu trebuie sa cumpar eu, deci ma pot hotara atunci.
Vedem cum va fi, ca vad ca ne-am rugat multe sa ajungem la termen, si sunt fete la 40+ sapt, si bb-ii nu se grabesc. Eu sper sa nasc sapt viitoare spre sfarsit, adica fix inainte de-a implini 40 sapt.
pe toate!
38+ cu
Miruna-Maria
cristelle25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corry_28 Rammy, draga de tine! ![]() ![]() ![]() Bine ca ai scapat, si mai ai un pic si iti tii si puiutul in brate .Roberta, ne-ai pregatit vre-o surpriza?????!!! Cristelle, daca o strigam impreuna, poate raspunde : Irethhhhh P.S.Am vazut ca ai scris la odiseea vecina. Si am crezut ca ai gresit.Sa ma vezi ce am intrat eu repede, sa-ti zic sa "treci acasa, sa nu mai umblii prin vecini". ![]() ![]() Bine, dupa ce am citit ce ai scris...m-am potolit. ![]() ![]() 33+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Si eu care ma gandeam ca nu ma vede nimenea
Irethhhhhhhhhh!!!
Ramyy, ma bucur ca sunteti bine

40+ cu
Vlad Rafael
alexia_ada spune:
am venit si noi de la dr : avem aprox 2 kg, suntem o cracoasa, supla si cu stomacelul plin (mancacioasa) . Avem lichidul in cantitate normala, colul inchis, 3.9, placenta grad 1-2 si toate sunt in grafic. Ne-am hotarat pentru nasterea natura si avem de cumparat trusa ptr epidurala. Urmatoarea intalnire o avem pe 28 pentru a recolta culturile din col si streptococB .
Cam atat ...ma bag la loc in butoi 
33+
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
cristelle25 spune:
Wooow.. dar e chiar liniste!
Alexia, felicitari pentru cracoasa 

40+ cu
Vlad Rafael
lalic spune:
chiar e mare liniste nu mai am ce citi, ma bag si eu in seama sunt intrusa de pe alt forum, dar citesc tot![]()
![]()
![]()
de
Constantin Octavian 12 ani
de
Maria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
mariaruxi spune:
Adra, da, am nascut normal. Mi-au facut epidurala, dar i-a trecut efectul pana sa nasc si medicul nu a mai vrut sa-mi faca alta doza, motivand ca nu se mai poate 
Daca a facut suficinet pisu, la asta te referi ca suge suficient?
MIhaa sa nu va fie frica de nastere naturala, mie mi s-a rupt apa la 11 noaptea, fara nicio durere. M-am dus la spital, eram dilatata 2 si la 5 si 10 dimineata am nascut, fara oxitocina. M-am mirat si eu. La prima sarcina m-am dus cu dureri si m-am dilatat dupa 10 ore, cu tot cu epidurala si oxitocina. Daca iti faci anestezie nu simti nimic. Pe mine cred ca m-a ajutat, cred ca m-am dilatat mai repede. Curaj ca totul va fi bine. Eu, de felul meu sunt o fricoasa, mi-e frica de o simpla injectie dar iti da DD atata putere ca nici nu stii cand se va termina tot. Ma uit in urma si nu stiu cand au trecut toate schimbarile astea.
In legatura cu suzeta, mie medicul mi-a spus sa nu-i bag suzeta in prima luna pana se formeaza lactatia, care cica se va forma in functie de cat va suge bebe.
Matei a avut un icter mai intens, l-au tinut la lampa vreo 2 zile si 2 nopti (aprox.) si parca inca mai are ochii galbeni. O fi ok?
Laura ai 2 baieti superbi, sa fie sanatosi!
Sper sa apuc sa ma uit si pe celelalte poze de pe contul comun.
Noi ne imbracam sa iesim afara, va pup!
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariaruxi Daca a facut suficinet pisu, la asta te referi ca suge suficient? Maria (27 nov. 2007) si Matei (27 iunie) |
Da, eu dupa asta ma luam, aspectul general si cat pipi face. Numarul doi nu este un indicator serios la copiii alaptati. De cantarit mi-a zis neonatalogul sa nu-mi dea prin cap sa fac proba suptului. O cantaream lunar la medicul de familie
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Babylicious spune:
Salutare burtici si mamici frumoase!!

Ne-am intors si noi de la viitorii bunici! Aceeasi formula 2-in-1
si maine la control la dr!
Am citit din urma...da nu am retinut mare lucru!
Bine ati revenit acasa Mamutz!

Felicit si eu pe Rammy si aici!
Am dat de Ireth! A fost la cumparaturi de bebe ultimele 2 zile, e bine!
Va pup pe toate toate!!!!
Oana
38+ cu
Eliza Maria

. Dupa epidurala insa fluieram, puteau sa imi faca ce vroiau ca nu ma mai durea deloc, doar simteam presiune cu fiecare contractie...
.
"Mugurel" si