Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)
Raspunsuri - Pagina 3
adra_bell spune:
Carmen, ai nascut natural?
Poti bea un amestec de ceai de chimen cu anason, eu le cumparam ca atare si puneam doua lingurite de anason cu una de chimen. Iti dai seama ca suge suficient daca uda scutecul corespunzator.
Imi pare rau sa aud ca nici in spitalele particulare nu se incurajeaza alaptarea. Eu am nascut la Giulesti, s-a mers pe sistemul clasic, bebelusii in salonul lor, indopati cu lapte praf, ore de alaptare, macar nu le dadeau chiar inainte sa venim cu biberonul. Noroc pe mine cat casa, laptele a venit la 24 de ore dupa operatie, copilul a fost foarte mancacios
Acum sper sa am bebelusul langa mine si sa am acelasi noroc de lapte venit repede si de copil
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
madybulancea spune:
Buna dimineatza....FELICITARI NOILOR MAMICI!SA VA TRAIASCA PUII SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
Felicitari celor care au fost la doc,si au venit cu vesti bune!
Ireth,mama,tu pe unde esti????
La noi la maternitate habar nu am cum se da...la Razvi pt ca am avut cezariana prima zi si a doua mi l-au adus,la terapie intensiva, la 3 ore dar el se chinuia si incerca sa suga,nu stiu daca si reusea,dar statea cu sanu in gura si tragea,nu mi-l aducea noaptea,nu mi-a zis nimeni ce le dadea...apoi in a treia zi cand m-au dus la salon l-au adus si pe Razvi,am stat cu el in camera si nu i-am dat decat san...si ii ajungea,caci nu plangea prea des,mai mult plangea acasa...dar am vazut ca la copii care plangeau f mult,si mamele erau disperate veneau asistentele si le dadeau ceva cu seringa,eu zic ca era glucoza ceva,dar nu zic ca e sigur,sa nu vorbesc prostii...
Gata va las...o zi frumoasa!!!!
Mami de Razvan (09.05.2007) si
32+
crisspy spune:
'Neata,
Bun venit pe lume noilor strumfi ai odiseei. Feliciatri, Dya, ALy, Rammy!!! Refacere rapida, mult laptic si bbi cuminti
Mamutz bine ati revenit acasa.
Krissy daca dr zice atunci take it easy...hai ca nu mai e asa mult oricum si cred ca iti prinde bine un pic de odihna.
Ruxiiii sper sa nu mai treci niciodata prin spaime din astea.
Lissa ti-am zis eu ca o sa ne tii ca la Anna cu sufletul la gura cateva sapatamani.
al3xutza_81 felicitari pentru parametri bebelinei...chiar ca e o grasunica.
Ieri am vorbit si cu Cristi (Sdcristian) si imi spunea ca daca are noroc ii externeaza sambata, daca nu abia luni. Era OK, cu dureri bineinteles, astepta sa vina lapticul si se minuna de cat de mic e Patrick.
Diseara ma duc si eu la echo sa vad bebelina...l-as lua si pe sot ca e si el curios dar nu avem cu cine sa-l lasam pe Razvi si decat sa merg cu el la echo mai bine ma lipsesc ...este de o nervozitate ceva de speriat .
fetele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
32 sapt
Andra - Maria
al3xutza_81 spune:
Buna dimineatza!
Semnam si noi condica pe ziua de azi, odata cu implinirea celor 37 de saptamani
!
Sa aveti o zi frumoasa fara evenimente neplacute sau neprevazute
!
toata gasca!
Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
MihaelaV spune:
Buna dimineata!
Am vorbit cu Ramyy si se simte mai bine dupa operatie si incet incet isi revine. Bebe Gabriel Constantin este si el bine, este mai mare decat isi imagina mamica
Va multumesc ca m-ati linistit cu pierderea dopului
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Burtocika Apropo de streptococul B - fina mea a nascut natural si a avut acest "balaur", motiv pt care a luat antibiotic DUPA nastere, si ea, si bebe si au stat cateva zile in plus in spital. Nu mai stiu daca a luat si inainte, ideea e ca se poate naste si natural cu el, iar bb este foarte bine ! Mamutz - de asta ma temeam si eu, am citit pe la topicul cu nasterea la Medlife si am inteles ca majoritatea mamicilor care nasc acolo au probleme cu alaptatul, ori nu li se aduce bebe, ori nu au lapte suficient (pt ca nu li se aduce bb ) ... Eu sunt tare sensibila la subiectul asta, pt ca la Irina nu mi-a fost deloc usor si acum vreau neaparat ca macar cat am alaptat-o pe Irina sa pot alapta si bb2 ...Dar ... nu inteleg, pe bebe nu ti-l aduce in salon imediat ce iesi de la terapie intensiva ? Ca eu asa intelesesem ... Trebuie sa fiu atenta si sa le spun si sa le repet asistentelor + doctoritei neonatolog ca EU NU VREAU Sa-I DEA LAPTE PRAF !!! Sa scrie in toate fisele, ca le fac scandal ! Asta ar fi culmea, la cati bani le dau, sa nu faca cum le spun eu ![]() ![]() Daca o sa fie nevoie, ii dau eu acasa, dar macar in maternitate sa mi-o lase exclusiv la san ... ***************************** Irina (2006) si 34+ cu ![]() www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Ba ti-l dau in salon, dar eu l-am vrut inclusiv la terapie si nu le convenea ca trebuiau sa mi-l puna ele la san ca singura, operata nu ai nicio sansa. Si nici in salon nu puteam sa ma ridic cu bebe in brate cand terminam si sunam mereu dupa ele sa ma ajute. Iti imaginezi ca nu mai puteau de drag. La terapie am facut scandal pt ca am venit la privat avand niste asteptari si mai platesc si o gramada de bani. Le-am zis direct tot ce am gandit. SI mai e f nasol ca au un aer conditionat la terapie de iti zboara parul din cap, iar pt un nou nascut e f nasol, dar il bagi sub paturi.
Eu am avut colostru mult, ziceau si ele ca am pt doi, dar tot vroiau sa il indoape cu lapte praf, ca e mai comod.
Pana la urma a fost f bine, slava Domnului ca am mult laptic si imi doresc sa tina cat mai mult. Si cred ca e si hranitor, ca suge 30 min si doarme trei. Asta cand nu sta cate o ora doua treaz (mai nou), dar nu plange.
Si or sa il ia la acvariu mereu de la tine din salon pt ca e vizita, contravizita, analize si ce ii mai tot fac ei acolo. Iar noaptea eu il dadeam si mi-l aduceau la 3 ore la alaptat. Nu e deloc usor proaspat operata, mai ales ca dupa ce pleci de la terapie nu iti mai fac calmante puternice. E mai bine sa nu ceri cceva mai tare si sa mergi cat de mult poti. Eu de cand am venit acasa nu am luat absolut nimic de dureri. Acum eu am si nimerit o perioada fff aglomerata, am stat la terapie cateva ore in plus pt ca nu mai aveau saloane libere.
Si jumate din mamele de pe culoarul meu au nascut pe 30 si pe 1 cu dr meu
Am vazut pozele cu noii bebeluti

, ce frumuseti de copii, nu te mai saturi sa ii privesti.Eu pe 30 m-am dus la control si acolo a costat ca intr-o zi doua maxim nasc. Cand m-a pus la eco au inceput contractiile dureroase, dese asa ca m-a expediat direct la spital. M-au controlat la camera de garda, apoi direct in sala la preoperator, pe monitor, m-au pregatit pana a ajuns dr meu. Apoi anestezie si pe masa...
A tipat cum i-au ridicat caputul din burtica si nu s-a oprit pana nu au terminat de curatat si ce i-au mai facut acolo, apoi mi l-au pus pe piept
cat a terminat dr ce mai avea de lucru la mine. Avea ochiuti lipiti asa de o mazga alba si cand mi-a auzit vocea i-a deschis. Apoi cand m-au dat jos de pe targa dr astepta cu el in brate si l-a pus la san. Oricum plansul ala a fost cel mai frumoas sunet din lume, nimic nu il egaleaza. Mai scriu ca acum nu mai pot pupp.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie
mihaaa spune:
Neata fetele
Noi tot nu am nascut,asa ca maine dim ne internam pt inducere,imi e cam frica dar nu am ce face.sa imi tineti pumnii si va anunt ce se intampla.
A mai auzit cineva ceva despre provocarea nasterii,cum se procedeaza,eu stiu ca se poate si prin perfuzii sau pastile,dar si manual,cik s-ar practica la spital unde nasc eu,ceea ce ma inspaimanta,mi se pare destul de invechit...o sa vad eu maine...
Sa imi tineti pumnii,va rog ca mi-e frik...
Va
pe toate si nastere usoara .
39+ 
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaaa Neata fetele Noi tot nu am nascut,asa ca maine dim ne internam pt inducere,imi e cam frica dar nu am ce face.sa imi tineti pumnii si va anunt ce se intampla. A mai auzit cineva ceva despre provocarea nasterii,cum se procedeaza,eu stiu ca se poate si prin perfuzii sau pastile,dar si manual,cik s-ar practica la spital unde nasc eu,ceea ce ma inspaimanta,mi se pare destul de invechit...o sa vad eu maine... Sa imi tineti pumnii,va rog ca mi-e frik... Va pe toate si nastere usoara . 39+ ![]() |
Mihaa, mie, intr-un fel mi-a provocat nasterea. Adica eu aveam dilatatie 3, dar contractii cam ciu ciu (erau, dar erau neregulate si nu f intense).
Mi-e mi-au pus o perfuzie in care au bagat oxitocina si doctorul mi-a rupt membranele cu mana...nu a fost chiar asa de dureros (nu m-a durut cand mi-a rupt membranele, m-a durut un pic procesul in sine...
nu stiu daca m-am facut inteleasa).Acum, sincer, nu mi s-a parut asa de groaznic pe cum am auzit, procesul asta de inducere...probabil a fost si din cauza ca eram deja dilatata...nu stiu.
Nastere usoara !

si cand te gandesti ca azi aveam si eu dpn
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mihaaa spune:
Anaemi ms mult pt raspuns,sper sa nu fie prea dureros nici la mine,eu am dureri de burta si mijlok de ieri de la controlul la masa ,dar sunt dureri constante k la menstruatie,nu contractii.As fii vrut sa vina singure contractiile,dar daca nu vrea bebelina mea ink sa iasa..ce sa fac...
va multumesc fetele ca sunteti alaturi de mine,chiar am nevoie acum de ceva incurajari....
Va povestesc ce sa int imediat ce am sa pot.

) ... Eu sunt tare sensibila la subiectul asta, pt ca la Irina nu mi-a fost deloc usor si acum vreau neaparat ca macar cat am alaptat-o pe Irina sa pot alapta si bb2 ...