Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

va citesc si retraiesc momentele de anul trecut
nasa mea in schimb trebuie sa nasca saptamana viitoare...o sa scriu aici
Ildia si Edelweiss felicitari si recuperare rapida

babylicios ce faci? mai ai putin, am vazut poze cu burtica pe fb...astept sa o vad pe Eliza
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna seara dragele mele!
Ildia si Edelweiss , felicitari !!!Recuperare rapida si bebei cat mai sanatosi va doresc
Krissy ai dreptate , iar am fost la plaja azi. Cu caldurile astea nu poti face altceva decat sa fugi la mare!
as mai scrie cate ceva dar fug ca mi-e o foame de lup! Va pup pe toate !

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ruxiii bb trebui inscris la doctor de familie. ma rog, si ala e pediatru, dar poti avea norocul de a gasi unul mai bun sau ... nu. doctorita lui Dani (care va fi si a lui bb) mi-a recomandat suc de portocale la 2 luni . so, noi mergem la doctor pediatru, la cabinet particular, platim de fiecare data. dar, am incredere ca, daca Doamne fereste copilul e bolnav, mi-l face sanatos. doctorita de familie ii face vaccinurile obligatorii si, fff rar, mai imi da cate o reteta compensata. asta e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

na ca m-au sunat de la cabinet si pe mine sa vada nasc sau nu weekendul asta.
Daca nu nasc, merg luni la control iar...sper sa nasc ca zau ca ma doare controlul ala pe masa

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

tot 3 treziri, plus la 4 un control sa vada ca mai exista titi - a supt cam un minut

ieri am fost in plimbare la mall (voi stiti ca eu pana luni ar fi trebuit sa stau in spital) cu toata gasca, mi-am luat fusta si bluza si 2 bermude

atata m-am rugat sa nu ma intalnesc cumva cu dl doctor

da tot terapie e si asta, nu??????

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

na ca m-au sunat de la cabinet si pe mine sa vada nasc sau nu weekendul asta.
Daca nu nasc, merg luni la control iar...sper sa nasc ca zau ca ma doare controlul ala pe masa

Mama de Ana si 39+

Fashion
hai bebe de lissa vino la mami mai repede uite le am scos si pe dansele pt tine ...hai nu te mai lasa asa rugat de mami

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

tot 3 treziri, plus la 4 un control sa vada ca mai exista titi - a supt cam un minut

ieri am fost in plimbare la mall (voi stiti ca eu pana luni ar fi trebuit sa stau in spital) cu toata gasca, mi-am luat fusta si bluza si 2 bermude

atata m-am rugat sa nu ma intalnesc cumva cu dl doctor

da tot terapie e si asta, nu??????

blog

foarte bn daca asta te a relaxat si te ai simtit bn de ce nu?imi place ca ne dai atatea detalii despre viata alaturi de bebe

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

apropo MIHAHEGARTI pe unde o umbla de nu mai da nici un semn sper ca e bn

pup toate fetele

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pai pot da detalii ca bebe doarme dus mai tot timpul, carol are galerie de bunici... io ce sa fac?

asa ma bucur ca nu am ramas in spital - acolo recuperarea e mai lenta ca nu ai unde sa faci miscare si nici motivatie. evident in mall din 10 in 10 metri stateam un minut pe banca, dar rezultatul e ca azi aproape nu simt operatia.

ieri am vazut prima data un kk in jet - il tineam sa-l stergla fund de alt kk, si cand a tras o explozie asa, cu bolta....

azi primul pipi all around

plus ca ieri s-a intors de pe spate pe burta - nu stiu cum ca nu eram pe faza, dar m-am soat rau de tot

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

capitol nou acusica

Mergi la inceput