Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

AlinafilipIlida felicitari!Bine ai venit bebe Tudor Andrei! 40+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

'neata!

Anaemi fff, draguta Anastasia...daca vrea o surioara...sa vezi de acum scrisorile pt Mos Craciun cum vor fi: cu rugaminti si promisiuni. ooof, colicii astia, incearca si alytceva poate isi face mai bine efectul. Noroc ca sunt plecati piticii, incearca sa dormi si tu cat doarme Petru sa recuperezi din oboseala

lulusor e frumos Eric, eu una, n-as pune nume sugerat de mama sau de soacra tocmai sa nu fac diferenta.Parerea mea

AlinaFilip LA MULTI ANI!!! Sa ai parte de tot ce e mai frumos.

Adra, da-mi accept pe fb ca scot biciul. Nasola faza facuta de mama soacra. Si ce ati facut??? In leagtrura cu numele, imi place si Costin

MihaelaV...wow, inca un pic si iti tii bble in brate.

Ireth Sa stii ca un medic bun, constient de situatia si pozitioanarea copilului il poate misca cum v rea el in timpul travaliului. Pozitia despre care vorbeste el exista, am o prietena care a nascut aici asa...fara mari probleme, natural. Tu vrei oricum sa nasti natural, ar trebui sa il intrebi. Gandeste-te ca aici nici macar nu iti face eco in ultimul trim daca nu e necesar, deci de mult ori nici nu se stie ca copilul a fost in aceasta pozitie.

roxiii eu la Ana i-am pus cercei la 1 sapt la pediatrul ei, care mi-a recomandat sa ii pun cat e mica ca sta locului si nu e ff constienta de durere

Laura eu nu stiu zau ce sa zic de icter. Mergi la medic sa te linistetsti. ce ma bucur de Dani ca l-a acceptat pe bb. Eu tare ma ingrijorez

sdcristian, te rog mult sa scrii ce faci cu Carol, cum ii explici. Pe mine ma ingrozeste asta, ca va fi geloasa si va plange si va vrea numai ea in brate.

morenna fff multa tochitura, mai ales pe vremeurile astea calduroase. Eu in ultima vreme mananc multe salate si fructe, culmea cu Ana nu am mancat atatea

mariaruxi pt ce are nevoie de eco??

cereline ne putem lua de mana, eu maine fac 40 de sapt si nimic nimic, doar pierd dop.

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mariaruxi, anaemi , multumesc pentru rasp cu iesitul afara. pana la urma vom iesi si noi astazi, mergem in copou, luam si carutul ... vedem cat vom sta, depinde de cat va fi de cald. acum sunt 35 de grade . o sa iesim mai pe la 7, poate se mai racoreste un pic.
ireth eu habar n-aveam ce e aia ... l-am vazut pe bb umflat deasupra buricului, in special cand plange. avea asa ... ca un al doilea buric ... nu stiu cum sa zic. si am cautat pe ent, am gasit poze cu hernia si seamana teribil. de aceea vreau sa vb cu pediatra.
mariaruxi nu merg la dc. de familie. a fost florin, a anuntat-o ca am nascut, am rugat-o sa vina acasa. trebuia sa vina ieri si mi-a tras teapa. so, am facut programare la pediatra lui dani, la cabinet, stiu ca tine copiii separat pana intra la consulatii, ca are lampa in fiecare cabinet si, eventual, daca e de asteptat mai stam pe afara. eu am AII si bb are O, in plus avem si incompatibilitate de RH . te intreb si pe cat ... cat de "evident" e icterul? ca mie toata familia imi spune ca-s dusa si ca nu e galben bb ...

fetele, bb nu doarme dar sta cuminte acum, ma duc si eu sa mananc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lissa, nu scoate biciul ca eram in pat. Soacra-mii i-am spus sa-si descurce singura incurcatura si fetita a fost botezata de prietena mea
Ruxiii, eu nu i-am pus fetei cercei, dar sigur te pot sfatui asistentele de care sa-i pui, altfel i-as pune din aliaj non-alergic pt inceput.
Laura, cred ca soarele, lumina ajuta la icter. Si Eva a avut icter pronuntat, din cauza incompatibilitatii de Rh, iar bubitele alea au trecut, ohoooo, cred ca dupa vreo 2-3 luni

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Abramburika , ai dreptate , stiu ca poet fi vina vasosuprinei ca nu mai nasc , am luat si f mult timp , mi-a fost prescrisa din februarie . Prostioara care am facut-o eu a fost ca , desi doctorita mi-a spus sa iau pana la 36 de saptamani , eu am luat pana la 37 , pt ca frica de nastere prematura era mare. Iar acum cred ca platesc consecintele .
Mutumesc de urare , si tie iti doresc o sarcinacat mai usora in continuare si o nastere si mai usoara

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Multumesc frumos.

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Offf...sunt atat de curioasa ce ascund in burtica, astept sa il vad pe bb, sa scap de burta si sa ma pot si eu misca cum trebuie.
Picioarele au inceput sa mi se umfle, oricum tarziu in comparatie de cum eram cu Ana cu care am fost umflata ultimele 3 luni.

Woooww, adica ai rezistat atat fara sa stii ce e? Alegere personala sau nu s-a aratat bb pana acum? Daca e prima varianta, felicitari, eu is curiozitatea in pers. .
Nastere usoara si tie si bb sanatos!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

abramburika...alegere personala

adra

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

abramburika...alegere personala

adra

Mama de Ana si 39+

Fashion

Ce frumos (eu n-as fi in stare )!! Felicitari inca o data! Si la primul copil la fel a fost, surpriza pana in ultima clipa? Iote, vezi cat de curioasa sunt, te-am bombardat cu intrebari .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

nuuuu, la Ana am vrut sa stie eu, sotul nu...dar a aflat pana la urma si a fost dezamagit ca i s-a stricat surpriza
Acum la fel, nu a vrut sa afle sotul si am ales ca nu aflu nici eu, ca de aflam...dadeam sfoara in tara si clar ii stricam iar surpriza

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit in weekend, doamnelor!

La Multi Ani ALINAFILIP!. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara! Si mai hai pe la noi cu vesti, sa stim ca esti/sunteti bine!

Laura, ce bine ca Dani e intelegator si nu e gelos deocamdata, tare mai sunt si eu stresata de aspectul asta, dar sper sa trecem cu bine si intelepciune din partea noastra proba. Sa stii ca nu ma simt chiar bine, azi noapte chiar a fost cam nasol, de aia mi-e teama ca tot m-apuca nascutul luna asta... Normal ca nu e vitala chestia cu soacra/cumnatul, focusul meu e sa stea bebe cat mai mult in cuptoras... dar se vede ca am mult timp liber dintr-o data, de mi le invart in cap.

Lulusor, bine ai venit din concediu, ma bucur pt tine ca te-ai odihnit! Cat despre numele sugerat de soacra: 1. Sotul ce zice, e de acord cu "impunerea"? Nu poate vorbi el cu mama sa-i explice ca e totalmente alegerea voastra? Asa si mama ta poate vrea Vasile, si nu le suna lor bine. 2. Wilhelm nu e chiar asa rau, primul meu sef in Ro era un sas cu numele asta, ii spuneau toti Willy... Mi-era teama ca zic Helmut sau altele mai nasoale. Oricum nu asta e problema -de gustibus non est disputandum, principiul e deranjant caci parintii sunt singurii care trebuiesc sa hotarasca numele copilului lor, fara sugestii din afara. Ca un haz de necaz pe tema asta, si bunica-mea, soacra mamei mele, le-a zis alor mei cand s-a nascut fratele meu ca sa-i puna numele Petrisor, ca a avut ea un copil cu numele asta care a murit de mic...

Cereline, bine ca esti bine, se va intampla curand... Ceva "incercari" cu sotul pt stimulare?! Go for it daca si el vrea. Mihaa, la fel si pt tine, ati incercat varianta asta, poate scapi de inducere?

Michelle chiar a disparut in ceata, mai stie cineva de ea? Cristelle nu cred ca a nascut, ca a zis ca-mi da mesaj si vad ca nimica, o fi doar ocupata cu surioara. De Roberta nu stiu ce sa zic, dar o fi iar la plaja, nu la maternitate. Succes fetelor!

Dya te mai asteptam cu vesti cand ai vreme! Cum va simtiti? L-am vazut pe scumpul de Ianis pe fb, e tare dragalas, sa va traiasca!

Ireth, eu zic ca nu neaparat bebe va venit asa cu capul, cand se declansaza travaliul bebe se misca f mult, ideea e sa nu se "angajeze" pe canal asa, ceea ce nu poti stii de acum. Multa bafta, o sa fie bine. Ti-ai terminat cumparaturile?

Cam asta imi amintesc, mai scriu poate mai tarziu, mai ales daca naste careva intre timp. Pupici,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 34+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Multumesc pt sfaturile legate de cercelusi!

Felicitari Ilida!!! Refacere rapida si bebe sanatos si miscacios!!!

Am apucat sa citesc in fuga asa ca nu sunt sigura daca am retinut tot...
Lissa deci maine nu vrei sigur motatele?! :)

Corry si eu m-am intrebat ce fel de mobila ai luat pt gemeni :)

Cu numele cred ca e bine sa alegeti voi...dar daca totusi e un soi de traditie (atatea generatii ai enumerat ) poate faci un mic compromis...nu o sa-l strigi asa si baniesc ca si numele de familie e nemtesc...mie imi place ideea de traditie la prenume...poate tocmai pt ca la mine in familie nu exista asa ceva..

Babyblue o sa mai reziste sigur inca 2saptamani sunt convinsa!!!

Eu ieri am facut diverse prin casa, apoi am fost la cosmetica si coafor...azi am fost un pic la curte la socrii si acum ma pregatesc de o petrecere...nu am stare...vreau sa profit de aceste zile...poate ma opreste luni direct la spital :)
Sunt ff nerabdatoare sa imi tin puiul in brate.

In alta ordine de idei am alte 2 nelamuriri :)
Pt mamicile din romania..cum se procedeaza cu medicul de familie...o sa o inscriu la medicul meu de familie sau la medic pediatru?? Care e procedura?? Am auzit mai multe variante...

Pt fetele din alte tari..ce vaccinuri faceti voi obligatoriu? Si ce alte vaccinurii va sunt recomandate de medicii de acolo???

Pup toate fetele

Mergi la inceput