Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Bine ai venit acasa, Cristina
Refacere rapida si pupici multi multi pentru bebelusul frumos.

Alinuff, apropo de vergeturi.
Am citit pe net, ca ar fi bune cremele antiriduri.
Eu o sa incerc mai mult ca sigur, dupa nastere, ca mi se pare interesanta ideea

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mie la prima sarcina mi-au aparut multe vergeturi pe picioare si solduri. Am folosit mult timp o crema antivergeturi de la Vichy si unele nu se mai vad deloc, iar altele sunt foarte putin vizibile. A fost foarte buna !! La sarcina asta nu mi-a aparut niciuna. Dar acum am folosit toata gama Cocoa Butter de la Body Shop. Imi pare rau ca nu am folosit-o si la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Bine ai venit acasa, Cristina
Refacere rapida si pupici multi multi pentru bebelusul frumos.

Mie la prima sarcina mi-au aparut multe vergeturi pe picioare si solduri. Am folosit mult timp o crema antivergeturi de la Vichy si unele nu se mai vad deloc, iar altele sunt foarte putin vizibile. A fost foarte buna !! La sarcina asta nu mi-a aparut niciuna. Dar acum am folosit toata gama Cocoa Butter de la Body Shop. Imi pare rau ca nu am folosit-o si la prima sarcina.

Asta este

http://www.amazon.com/Vichy-Anti-Stretch-Mark-Cream/dp/B0028AWRPQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Miki de Saara Maria 7.01.2008 si 33+

[/quote]

Miki, nici eu nu am, deocamdata.
Dar imi este frica sa nu apara dupa ce se retrage burta.
Ma gandesc ca acum este intinsa, si d-asta nu se vad...
Mai vorbim dupa nastere, sa vedem ce este de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Babylicious , am incercat pana si treaba aia cu s..., parca eram virgina din nou dupa atatea luni de lipsa, dar nimic . Sotul a zis ca daca stia nu ma ierta atatea luni.
corry, promit ca nu mai fac , dar sa stii ca tare m-au mai relaxat iesirile astea.
Eu vergeturi vad ca am vre-o doua pe sani , ca inainte aveam numai locu , , iar acu ca mi-au crescut si mie , hop si vergeturile , si inca vre-o doua pe fund care a explodat odata cu sarcina. dar burtica e curata ...pana acum.

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Sdcristian bine ai revenit! Patrick este taaare scump si frumos...iar de Carol, nu mai zic cat m-a amuzat faza cu masinuta ...Foarte simpatic!

Corry, la mine s-au vazut vergeturile inca de cand era burta mare (asta la Anastasia, ca numai la ea am facut o gramada). Acum am facut doar una pe burta si se vede mov (am vazut-o de dinainte sa nasc).

Alinuff, Antonia este superba si se vede ca a crescut...e schimbata

Mihaa, iar era ingramadeala la nascut. Cand am nascut eu era tot asa...nu mai aveau unde sa puna gravidele in travaliu. Zicea sotul ca a fost urata toamna si nu a iesit lumea din case

Apropo de dormit la soti dupa ce vin bebeii...zicea cineva ca sotul a dormit o perioada in debara ca sa se poata odihni ca bebe era prea plangacios si aveau doar o singura camera.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

I-am trimis pe pitici iar in "excursie" cateva zile pe la bunici ... v-am spus ca eu ca mi-e ca ma invat?

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

I-am trimis pe pitici iar in "excursie" cateva zile pe la bunici ... v-am spus ca eu ca mi-e ca ma invat?

Lasa mamico, iti prinde si tie bine sa te mai odihnesti! Si sotului...imi pare rau ca sufera...

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

lasa Anaemi, e spre binele tau... si al sotului. mai recuperati si voi din somn

pus si eu doua poze cu burtoiul de 35 de sapt. mie mi se pare imens!

35+

Mergi la inceput

Aaaa! Nu v-am spus !
Mi-au vazut astia mici burta, care, logic, nu s-a retras complet si sunt super incantati, mai ales Anastasia, ca ,zic ei, mai este o fetita in burta ... si asteapta sa creasca mare sa o scoata d.nul doctor

Eu le-am spus ca nu mai este nici un bebe, dar Anastasia insista ca mai este o fetita ...i-am zis ca data viitoare

edit: Ireth, este suuuuper burtoiul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

anaemi, mortala anastasia ta

35+

Mergi la inceput