Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

Buna burticilor..am reusit sa pun si eu 2 poze noi cu Antonia..e ff schimbata fata de cele facute in spital poate si pt faptul ca a luat vreo 200gr care fac vizibil diferenta..

Uitasem sa va spun ca de la dexametazona luata am ajuns in fata salii de operatie cu plus 23 de kg..iar acu mai am plus 10 insa faptul ca am scazut atat de mult in greutate sau poate ca era burtica intinsa si nu vedeam au aparut multe vergeturi pe burta vinetii..eu sper sa treaca sa se retraga intr-un fel sau altul..insa se vede ca sarcina si-a pus amprenta pe corpul meu...

Felicitari noilor mamici..ce repede vin bebelasii in odiseea noastra..e ff emotionant sa vezi ca fiecare zi se mai adauga un ingeras la listuta..

Roxybarbu sper ca bebelasa ta e ok si nu e nimic grav..cunosc prea bine care e situatia in spital si mai ales cand bebe tau e pacient..nu doresc la nimeni..si stiti ce e bine ca sunt micuti si nu pot spune ce ii dor nu striga mama ajuta-ma sau fa ceva..si tu esti inutila..asa macar micutii plang, dorm, manaca ii alini in brate sau cu o vb si trece..

Eu nu sunt in top cu tehnologia si imi e ff greu sa stau sa caut toate emoticonurile..insa virtual doresc mult curaj viitoartelor mamici..nastere cat mai usoara si refacere rapida..

Pupici fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Abramburika , ai dreptate , stiu ca poet fi vina vasosuprinei ca nu mai nasc , am luat si f mult timp , mi-a fost prescrisa din februarie . Prostioara care am facut-o eu a fost ca , desi doctorita mi-a spus sa iau pana la 36 de saptamani , eu am luat pana la 37 , pt ca frica de nastere prematura era mare. Iar acum cred ca platesc consecintele .
Mutumesc de urare , si tie iti doresc o sarcinacat mai usora in continuare si o nastere si mai usoara

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ffff frumoase pozele cu bbii. Ma relaxeaza!

Ireth, parca tu intrebai ce se va intampla cu odiseea dupa ce nastem. Ei...ne vom muta la primele 365 de zile din viata noastra si dupa primul an la Clubul scutecele

Offf...sunt atat de curioasa ce ascund in burtica, astept sa il vad pe bb, sa scap de burta si sa ma pot si eu misca cum trebuie.
Picioarele au inceput sa mi se umfle, oricum tarziu in comparatie de cum eram cu Ana cu care am fost umflata ultimele 3 luni.

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Offf...sunt atat de curioasa ce ascund in burtica, astept sa il vad pe bb, sa scap de burta si sa ma pot si eu misca cum trebuie.

Mama de Ana si 39+

Fashion

stiu si te cred

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Buna!
Babylicious ms mult pt mesaj,ca le-ai transmis fetelor.
Asa cum a zis si oana nu am ramas la spital ca nu erau locuri libere,iar eu nu am contractii inca...asteptam..colul este f pregatit pt nascut..se poate intampla oricand...asa ca azi m-am plimbat un pik,poate ajut cu ceva..si scap de inducere..

Felicitari Edelweiss, recuperare rapida si bb sanatos!

toate fetele ms mult pt incurajari,ca sunteti alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Aici suntem , tot 2 in 1.
Imi cer scuze ca nu am semnat condica de cateva zile dar umblu hai-hui la plaja.

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Ia uite, noi ne facem griji pentru ea, si cand colo, ea sta cu bortzoiul la soare.
Parca stabilisem o regula cu prezenta

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Bine ai venit acasa, Cristina
Refacere rapida si pupici multi multi pentru bebelusul frumos.

Alinuff, apropo de vergeturi.
Am citit pe net, ca ar fi bune cremele antiriduri.
Eu o sa incerc mai mult ca sigur, dupa nastere, ca mi se pare interesanta ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Ia uite, noi ne facem griji pentru ea, si cand colo, ea sta cu bortzoiul la soare.
Parca stabilisem o regula cu prezenta

Chiar nu ma pot abtine

Tu, Corry ti-ai asumat rolul de budigard la odisee

Eu ma simt ceva mai bine, poate pentru ca am reusit si eu sa dorm 3 ore fara nici o durere...si am si mancat.

Am nevoie sa imi iau cateva zile de odihna si apoi o sa revin eu pe baricade...dar deocamdata nu acum.

Va fetele mele dragi! Aaaa si am scos pozele din album sa fac loc pentru cele cu bb-lul cand va fi (daca ma mai tin mult valurile astea de dureri nu cred ca va fi mult)

Si tin sa va multumesc pentru intelegere Chiar imi arata ca sunteti deosebite (d-aia e asa de greu sa stau departe de voi)

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicia, ! Decizia de a revenit o respect mai tare decat pe ailalta!
Roberta...treaba ai cu s...parca sex zicea Corry ca ii zice...ai incercat?
Alinuff, bebelina ta e frumoasa tare de tot...o sa se bata toti cavalerii astia pe ea.

Mihaa, iti doresc sa nasti cat mai curand...incearca si tu treaba aia cu s...

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

daca imi aduc aminte corect...Windy girl parca intra in concediu la 1!! Cred ca ne lipseste efervescenta ei...

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput