Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

MULT CURAJ MIHAA

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA in 37 s+ cu ISABELLA CHRISTIANA
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Vesti de la Mihaa:

Nu a internat-o ca nu au locuri in spital. Daca nu naste pana luni dimineata o interneaza atunci. Dar i-a zis ca se poate intampla oricand deoarece colul este foarte pregatit!

si legat de regimul de mancare...asta e la ceza...la nasteri normale cum e? ca eu sunt rea de foame

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

ce bebelusi frumosi am vazut pe ziua de azi bebe de sdcristian care e un dragalas refacere rapida iti doresc draga mamica,si bebe de Anaemy care apropo parca a mai crescut intre timp strumfuletii si mamicile lor....offff parca sunt invidioasa pe voi cand va vad cu puiuti in brate vreau si eu nu mai am rabdare

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la normala mananci ce vrei ca nu risti occluzie intestinala

acasa

cateva minute carol s-a uitat la bebe miiiiiic miiiiiic, i-a facut si un pic de draga, a incercat sa-i dea sa manance zmeura!!!!! si o motocicleta
apoi a primit cadoul de la pat - o masina mare rosie

si peste 5 min cand a venit tati si l-a intrebat cum e bebe a spus MACINA E MAAAAAARE, MAINA ROCIE A CAIOL

acuma dorm amandoi si e liniste, tine-le doamne naravul!

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Aici suntem , tot 2 in 1.
Imi cer scuze ca nu am semnat condica de cateva zile dar umblu hai-hui la plaja. dupa cum v-am spus , sotul e in concediu si profit de el la maxim .Nu am citit inca tot din urma ca azi am un sac de treaba , s-au adunat si de calcat si curatenie de facut si de toate , Dar in ciuda a toata zbenguiala mea , bebe sta bine mersi in burtica desi noptile am dureri din ce in ce mai urate de burta..acu , dupa ce m-a tinut in stres de la 5 luni ca vine prea repede , acu se lasa asteptat.
Fecian. Roxy , sper ca e bine bebelusa . Mihaa , cristele , Cereline , lissa , si toate celelalte fete care sunteti in asteptare dintr/un moment in altul va pup si sa dea DD sa vine bebeii sanatosi. Si bineinteles e valabil pt toate burticile
Si mamicile noastre dragi. despre beeblusi ce sa mai spun , sunt fara cuvinte , niste frumosi tooooti si baietei si fetite, nu ma mai satur sa ma uit la pozele lor.
haideti ca ma duc sa-mi termin treaba si ma mai bag mai tarziu sa termin de citit din urma, daca nasc fac tot posibilul sa va anunt cat mai repede , nu va las in asteptare

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

am uitat sa zic ca a trebuit sa cumpar firele pt operatie - toate ni le-am cumparat

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

sdcristian, bun venit acasa! Wow...multe informatii despre ceza...eu nici nu stiam ca nu poti manca nici inainte nici dupa.
La nasterea naturala, mananci orice...ca si eu sunt o fomista

inca tot 2 in 1 ca si restul fetelor, pana cand?!? Nu stim, vom vedea, daca nu nasc pana miercuri face programare pt inducere.

fecian, sper din tot sufeltul sa iesi din "buda" cat mai repede. Suntem alaturi de tine

Adra, cred ca toate suferim de sindromul nebagarii in seama indiferent ca e vorba de familie sau internet.
tin minte ca dupa ce am nascut eu eram pachet de nervi, nimic...dar nimic nu imi convenea. nu suportam deloc mirosul de alune si o simteam pe mama care era in bucatarie cum mananca.

O sa fim bine, suntem aici sa ne sustinem

Ireth, cred ca e normal cu depresiile la soti. Al meu e f relaxat, zice doar ca nu il mai bag in seama de cand cu Ana...si are fff mare dreptate, e pe locul 2

va pup ca ma pun la masa...dupa cum am zis sunt o fomista si sa vad poze de bbi

Mama de Ana si 39+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

foarte frumoase pozele
faza cu firele... la inceput am ramas socata, dar apoi mi0aduc aminte ca asa e in toata tara, cica n-au bani nici de manusi.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Aici suntem , tot 2 in 1.
Dar in ciuda a toata zbenguiala mea , bebe sta bine mersi in burtica desi noptile am dureri din ce in ce mai urate de burta..acu , dupa ce m-a tinut in stres de la 5 luni ca vine prea repede , acu se lasa asteptat.

Vasosuprina luata pe termen lung poate sa prelungeasca (intarzie) declansarea travaliului. Nu spun ca ai facut rau ca ai luat-o, pt ca, presupun, a fost la recomandarea vreunui medic. Dar, ca sa stii ca asta poate fi unul din motivele pt. care ti se pare ca nu mai nasti o data . Mie asa mi s-a explicat.
Nastere usoara oricum, oricand va fi sa fie!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput