Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioannoula spune:
Buna fetelor, va scriu in graba, ca tre sa plecam la biserica sa facem blum. Ce-i tare, ca nu am stiut pana ieri ca vom primii numele azi. Sunt happy!!! Revin cu poze si detalii. Pupici!!!
anouk3 spune:
Ce tare, Oana! Botez surpriza! Ma bucur mult ca o botezati pana la urma, ca tare te-ai mai necajit cu botezul.
Sper sa nu planga prea tare pitica si.. asteptam poze.
Alex, cum e reacomodarea in Grecia?
Ai fost o mireasa superba, iar Bya cea mai frumoasa si mai cocheta domnisorica de onoare. Se vedea din poze ca ai avut la emotii..
Esthera, tu tot cu actele in sertar? Sau nu mai stii in care sertar le-ai pus? La proiectul 'bebe' ati mai facut ceva? Ca parca ziceai ca numai un FIV e solutia.
Eu, asa cum am mai zis, numar zilele. Vreau sa-mi manance nervii Nicolas toata ziua, asa, ca sunt masochista. in fiecare zi zice cate un cuvant nou (pocit rau, dar noi il intelegem) si-mi creste sufletul de bucurie. Are mama baiat mare! Acum a invatat 'io-io' (nero), go-go (avgo), 'mo' (moro), 'pa-pa' (papakia) si mai sunt cateva, dar nu-mi vin in minte. Oricum asta-i stilul de vorbire si imi vine sa-l mananc cand il aud.
Intre timp am inceput cautarile sa ne mutam in alta casa. Nu mai vreau cu curte asa mare ca innebunesc de cat pamant curat din casa. Sper sa gasim repejor cu putin noroc.
Sper sa reveniti si voi, fetele absente, sa se mai anime un pic atmosfera pe-aici.
O dupa amiaza super sa aveti si faceti bai in mare cat mai apucati!
asa creste Nica fara frica
anouk3 spune:
poftiti la.. Capitolul 10
Sper sa nu va suparati, dar am bagat si copiii pe lista sarbatoritilor ca sa gasim mai usor ziua lor.
asa creste Nica fara frica