Mamici din Grecia (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Fetele, va pup pe toate!! Sunt intr-o alregatura continua, la hotel e multa treaba, dar cum se linistesc apele revin in forta.
Vroiam doar sa ma laud ca a inceput Nicolas sa repete cuvinte dupa noi! O gramada! Si ne intelegem de minune acum. Ador cand stiu ce vrea! Inteleg cand vrea sa doarma, cand vrea sa plecam de undeva, cand vrea sa facem ceva..

Pup!!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
asa creste Nica fara frica

Off Doamne scumpic Nikolas al tau!!! A crescut...acum e barbat!!! Asa e, e bine cand ii intelegem..dar e greu cand ne dam seama ca nu mai depind de noi...ei cresc, noi imbatranim...Va pupic duulce si va stept fetele..ca tare-i pustiu pe-aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua si kalo mina! Sau mai bine zis.. kalo xeimona ca si-asa parca simt cum a venit toamna..

Iaca mai rasuflu si eu putin ca a fost agitatie mare pe la hotel, puradei multi si zgomotosi plus puradelul din dotare care se baga peste tot.

Oana, mai zi de Fanoula ca tot zici ca e nebunica. Detaliaza.. Chiar ma gandeam la voi cand a trebuit sa facem mai multi km (vreo 20 nu chiar multi ) intr-o zi si Nicolas tare se mai zdrobea in scaunul de masina. Ba manca una, ba alta, ba-i dadeam apa, ba o jucarie, ba trebuia sa-i cantam. Si ma gandeam la pitica ta care sta cumintica ore-n sir..
Au plecat parintii tai? Scuze daca ai mai zis, dar chiar nu retin.

Esthera, tu cu ce te mai lauzi? Grecul cu ce te mai incanta/surprinde? Ati terminat cu redecoratul prin casa? Gradina ce zice?

Andreea, ce nasol cu toata zapaceala aia in Salonic. Bine ca v-ati rezolvat treaba si nu mai trebuie sa mergeti iar. Se mai aude ceva de concediul ala fantastic al tau? Sa mi-l pupi cu foc pe Luka cel voinic!

Theo, felicitari pentru cuvintelele lui Stelios! Sunt destule, chiar daca nu zice 'mama'.
Iti doresc mult succes daca te hotarasti sa-ti faci un business. Mai ales ca Stelios e marisor acum si in curand chiar o sa poti sa-l dai la gradinita.
O sa incep si eu aerobicul de prin octombrie ca, desi sunt slaba moarta, ma simt tare ruginita.

Eu sunt un pic cam trista ca termin munca exact pe 30 septembrie si sora-mea o sa plece imediat dup-aia, deci n-o sa apucam nici macar o zi sa stam impreuna sa ne facem de cap. In general ma apuca tristetea cand vad ca pleaca lumea.. Noroc ca am un oaresce baietel care nu ma lasa sa ma plictisesc. Asa mi-e de drag de el! Face o multime de grimase, se prosteste ca sa ne faca sa radem, danseaza, 'vorbeste' cu noi, ne explica in limba lui si cu gesturi ce vrea de la noi, zice 'nani' cand i-e somn, ce mai! e ditamai baietelul!

Va pupic si pe cele mai putin prezente, Moro, Carmaw, Alex!

Mergi la inceput

Asa-i Anuk este un scump baietelul tau. Sa-ti creasca maaare si sa iti aduca numai bucurii. Azi sunt un pic data peste cap, ca sa nu spun ca sunt plina de nervi. Nu stiu daca sa fiu suparata pe nasul meu, pe sotul meu sau pe mine... Stii ca nasu ne amageste din mai sa botezam fata. De o luna ne tine mereu cu saptamana viitoare. Alaltaieri l-a intrebat sotul meu, daca o botezam pe 10-11 luna asta. A zis ca da, sa vorbeasca cu nevasta-sa sa faca cumparaturile, si noi sa luam dulciurile pt biserica, si o botezam. Azi sotul meu l-a sunat pe preot sa vada daca poate pe 10 sau pe 11, dupa care l-a sunat pe nasu sa ii zica, la care nasu a inceput sa urle ca disperatul ca ne batem joc de el, ca pe el nu-l intrebam, ca el nu are decat 20 de euro in buzunar...si d-astea. Simt ca turbez. Sotul meu nu vrea sa schimbam nasul ca e cel mai bun prieten al lui. Parintii mei saracii au asteptat, ca ne-a zis nasul ca botezam fata cum ne intoarcem in Grecia, dar a disparut...si oamenii ce sa faca..au plecat dezamagiti. fata mea, nu mai sta linistita nici o secunda. Nici in masina nici in casa..nici la magazin.Am pus-o in scaunul de la masina ieri, pentru 2 minute, si s-a ridicat in picioare pe canapeaua din spate. Azi am lasat-o dormind in patul nostru, si m-am dus sa-i fac de mancare. Cand m-am intors, fata mea era agatata de spatarul patului...Se da jos, si pleaca tinandu-se de mobila... Si nu mai sta de nici o culoare in carut. Plange cand o pun...parca-i dai cu jar. Cam atat de noi. Va pupam muuult si duulce!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioannoula

Asa-i Anuk este un scump baietelul tau. Sa-ti creasca maaare si sa iti aduca numai bucurii.

Oana,

Referitor la botez, nu stiu ce sa zic.. Si tu vrei ca prietenul sotului tau sa fie nas? Se poarta frumos cu Fanoula? Crezi ca vor avea o relatie frumoasa pe viitor? Daca ti se pare un om de treaba (in ciuda neseriozitatii cu data botezului ), eu zic ca merita sa discutati impreuna o data si s-o bateti in cuie sa va puteti si voi pregati cum se cuvine.
Nu te nelinisti cu botezul ca ai tot timpul sa-l faci.

Mergi la inceput

Asa e, ce sa zic? e nasul nostru de cununie, si a zis de la nunta ca primul copil il boteaza el. De purtat se poarta frumos cu piticul meu, ii ia cadouri...cat de relatii...ce sa zic? el e de seama sotului meu, dar sigur se va intlege bine cu baiatul lui care e mai mare cu cateva luni. Vor merge impreuna la scoala. Stiu ca e timp pentru botez, dar as fi vrut sa o botez acum pana in an. Pe urma incep copiii scoala, el are 2 fete si un baiat (nasul) o sa zica, ca incep ta frondistiria, si ca are de facut cumparaturi pt sc...pe urma or sa zica, ca e iarna si raceste copilul...si asa o sa vina iar vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna dragelor
Va citesc si doar atit ca nu prea am timp.
Ieri la o emisiune economica sa spus pe posturile romanesti ca reprezentantiibancii monetare internationale au plecat inervati de la masa discutiilor pt ca grecii'nu prea se conformeaza'..ca tot stau pe banii nemtilor
Nu stiu ce inseamna asta am vazut doar ca grecii ca de obicei au infirmat acest lucru
Daca Grecia va fi aruncata afara din spatiul asta protejat cum credeti ca va fi viata noastra printre ei?
Iar de RO in ce hal este nici nu mai zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

eatza fetelor,ce mai faceti voi?nu v-am citit din urma,ma documentez mai tarziu si revin cu impresii.noi ne-am intors,sambata seara am ajuns pe la 11.acum zici ca-s picata de pe marte,n-am chef de nimic.nunta a fost frumoasa,fimea a facut 3 ani deja.am pus catev apoze pe facebook.am sa mai pun si altele.pupici la mamaici si la bebei!!!

Mergi la inceput

Bune venit, Alex, si te rog frumos sa-mi dai o palma peste ochi cand ma vezi.. Cu intarziere mare..

LA MULTI ANI, BYA!!! Sa fii mereu fericita, norocoasa si sa aduci bucurii parintilor tai!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex
nunta a fost frumoasa,fimea a facut 3 ani deja.

Maria-Bianca.3.09.2008

La multi ani Bia!!! si casa de piatra mamy!!!! Ma duc fuga pe facebook sa vad pozele:X:X:X:X

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai mai dat pe la noi, Carmaw. Sper ca esti bine si sanatoasa.
Referitor la chestiile astea economice.. sincer nici nu-mi bat capul ca imi fac numai sange rau si nu rezolv nimic. Si in Romania si in Grecia e aceeasi varza colosala ca peste tot in lume de altfel. Asa ca prefer sa-mi vad de munca mea si ce-o fi o fi. Eu personal nu stau pe banii nimanui (nici ai nemtilor, nici ai francezilor).

Alex, foarte frumoase pozele de la nunta. Ai avut o rochie de printesa, iar Bya a fost absolut delicioasa! Deci toate au iesit cum trebuie pana la urma.
Re-acomodare placuta in Grecia!

Mergi la inceput