Mamici din Grecia (9)
Raspunsuri - Pagina 14
anouk3 spune:
Sunt prin zona, fetele, dar n-am energie sa raspund la fiecare.. M-a plimbat Nicolas azi noapte, mi-a plans, mi s-a zvarcolit.. Mama lor de dinti!
Si suntem invadati de niste clienti. Italieni si greci, combinatie letala! Azi, de exemplu, ne-a injurat un tatic de nu ne-am vazut..
Pup!
pozici Nicolas cel Mare
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!! Ce faceti? Noi suntem bine, nu avem net la mama acasa. Fanu e bne, i-a mai iesit un dinte... Va pupic ca nu pot sa stau prea mult.
Esthera2011 spune:
Poftiti la...
Se anunta o zi frumoasa...ceea ce inseamna ca mergem iar la mare!
V-am spus ca am invatat sa innot?...gecul mi-a fost profesor!
Cam tarziu...da uite c-am facut-o si pe-asta!
Distractie placuta Oana la malul Marii Negre si pupilici Fanulei!
Restul fetelor nu mai zicei nimic??...lasa ca vine iarna si misnunati toate pe-aici!
Stie careva dintre voi cand se marita Mamitza Alex???
Pupici si...valuri cat mai linistite!
anouk3 spune:
La multi ani tuturor Mariilor, Marianilor, Panagiotilor si Panagiotelor!!
O zi cat mai buna sa aveti!
asa creste Nica fara frica
Esthera2011 spune:
La multi ani draga noastra Oana!
...daca am retinut bine astazi e ziua ta de nastere...
Asa ca eu iti urez sa ai parte numai de bururii si fericire sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca Fanu si grecu si familia ta....
..oricum as scrie...din inima iti urez toate cele bune!
PS: vad ca si grecii ca si romanasii sarbatoresc astazi persoanele care poarta nume le Maria!...eu nu prea inteleg de ce!!!! Adica astazi sarbatorim Adormirea Maicii Domnului...si abia in septembrie Nasterea Maicii Domnului!
..ma rog...poate vad eu ciudat diferenta
Urez si eu sanatate tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui!
Ps:...eu si grecul meu mergem la plaja!...Yuppppppiiiiiii
lukasnicolas spune:
LA MULTI ANI OANA!!! Sa ne traiesti ,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de printesa ta frumoasa!!
La multi ani si celor ce sarbatoresc azi ziua de nume.
anouk3 spune:
La multi ani, Oana, sa fii mereu optimista si plina de viata alaturi de printesa ta!
anouk3 spune:
Vai, fetele, asa-s de data peste cap.. Doar ce am aflat ca ginecologul meu (cel care mi-a urmarit toata sarcina si dupa, si de care eram extrem de incantata) a murit. Om la 37 de ani, proaspat casatorit, cu sotie insarcinata in 7 luni. Cancer galopant, in 3 luni s-a dus.
Iar ieri am aflat despre o verisoara de-a mea primara care are o dulceata de fetita cam de varsta lui Nicolas ca a hotarat sa aiba o dieta vegetariana (fara carne, oua foarte rar..), desi e pirpirie tare. Buuun, sa zicem ca mai exista copii vegetarieni care o duc bine. A hotarat imbecila de mama (ca altfel nu o pot numi).. sa nu-i faca nici un vaccin!! Ca a citit ea pe internet ca fac rau toate . Cum o va inscrie la scoala este un mare mister ca stiu ca nu te primesc daca nu esti la zi cu vaccinele.
Si inca una.. vine ieri o prietena de-a noastra, femeie inteligenta (zic eu), cu o fetita de vreo 8-9 ani, si vine vorba ca inca il alaptez pe Nicolas. La care ea beleste ochii si-mi zice scurt: "intarca-l". Ca si ea dupa un an de alaptare a fost la doctor si i-a zis ca laptele de la san nu mai are valoare si s-o intarce. La care i-am raspuns frumos ca fiecare are parerea lui si eu n-am de gand sa-l intarc cand imi zice doctorul, ci atunci cand simt eu de cuviinta. Am simtit-o ca asa s-a ofuscat.
Este a n-spea persoana care ma condamna ca inca il mai alaptez. Ce se intampla cu lumea?! Parca sunt in zona crepusculara.. Si eu am pareri, dar nu mi le exprim cu atata vehementa si nici nu incerc sa impun nimic nimanui.
Ca cica trebuie sa se desparta o data si-o data copilul de mine. Pai si-l tin eu agatat de tzatza toata ziua?!! Dragul de el suge dimineata si seara si de cateva ori noaptea mai mult de alinare.
Hai ca nu va mai insir toate ale mele..
Esthera, am uitat: iti multumesc pentru urarile de la multi ani pt sotul meu!
Felicitari si tie ca ai invatat sa inoti! Cate stiluri stii acum?
Gata casa?
Oana, felicitari Fanoulei pentru dintisor! Distractie placuta in continuare.
Nu mai pot sta ca au venit retardatii, dar va pup cu drag si astept sa redeveniti vorbarete!
PS. Am pus cateva pozici la semnatura
theophillina spune:
Buna ziulica!
Ieri, am scris ditamai mesajul si am dat send si s-a dus pe campii, ca s-a stricat serverul si n-a mers forumul toata ziua. Asa, ca scriu din nou.
In primul rand LA MULTI ANI (cu intarziere):
Aris de Aldebaran
Si la multi ani fericiti pentru ieri:
Maria de nibi_niki
Ioannoula
Maria-Bianca de Mamitza_alex
Eleni Maria de Almy
Mario Gabriel de Porumbita80
Apostolis (sotul lui Anouk)
Anouk, ma intrebai ce ii dau lui Stelios sa manance. Pai, de toate, exceptand mierea si cu multa grija la sare, zahar, prajeli, mancaruri grele etc. Ce gatim pentru noi, mananca si el. Preferatele lui insa raman mancarurile cu kima (dovlecei umpluti, perisoare, etc.) si supele cu avgolemono ii plac rau de tot. I-am dat si ospria, adica linte si rebithia si ii plac mult. Fasole nu i-am dat inca. Ce mai, sunt o fericita, mananca de toate. Hai, mai, ca sapunul de casa era facut de buni a mea si mirosea asa frumos, ca punea in el pelin, frunze de nuc, busuioc, levantica, d’astea frumos mirositoare. Bey, cum adica v-a injurat taticul??? Ce natie era? Hai, mai, condoleante ptr dr tau, ce necaz, eu ma cutremur cand aud de morti asa la varste tinere. Verisoara ta a facut copilul vegetarian??? Mda, si eu am mai auzit treaba cu vaccinurile, e un trend acum sa nu facem vaccinuri, sa la dam de mancare raw vegan, daca se poate, sa fim cat mai bio, bla, bla, bla. Nici eu nu prea sunt de acord cu atatea vacinuri, fi-miu de la 2 luni tot baga virusi in el in fiecare luna, nu mi se pare prea ok, noroc ca n-a avut nici o reactie adversa niciodata, insa nici nu pot hotari eu ca-s mai desteapta decat doctorii si sa nu-l vaccinez. Insa, ba da, se poate sa-l dea la scoala si fara sa fie vaccinat, din cate stiu eu, semnezi niste hartii si gata. Cu alaptatul nu te mai necaji, nici nu le mai spune daca nu e nevoie sa-l alaptezi pe Nick in prezenta lor. Stii, fiecare mama (parinte) crede ca face ce e mai bine pt copilul propriu si nu cred ca reuseste cineva din afara sa convinga de contrariu. Uite, nici eu nu sunt de acord cum il creste cumnata mea pe bebe mic, insa n-am sa ma duc sa-i spun niciodata nimic. A, daca imi cere parerea despre ceva, of course. Uite, de ex, alaltaieri, socra-mea si cumnata-sa (care se presupune ca au crescut fiecare 3, respectiv 2 copii) cica vad ele ca fi-miu se tot trage de pampers si ca sigur are ceva la putza si ca daca il spal acolo si trag de ea, sa-l decalotez etc. Zic, ca eu nu ma bag acolo, il spala doar taica-su si doar atat cat se desface, nu trage de ea. Nu vrei sa stii ce mi-au auzit urechile, mai ca nu ne-au facut parinti denaturati.
Esthera, ce frumos tre’ sa fie la voi acolo. Din ce povestesti imi place rau ce aud. Si cu gatitul m-ai dat gata, ce mai! Sotul meu nu gateste nimic, stie sa faca doar macaroane. Cu innotul, bravo tie! Citeam ca si Dana Nalbaru a invatat sa innoate la 35 de ani. Eu cand eram mica innotam f bine, toate stilurile, mai putin fluture. Insa am avut 2 incidente destul de neplacute si de-atunci mi-e cam frica de apa. Adica, mi-e frica sa nu simt nimic sub picioare si sa ma duc la apa adanca si cred ca am si uitat sa innot. Acum se chinuie sotul meu cu mine sa ma faca sa innot iara. Poate acum cu performantele voastre, m-oi incuraja si eu sa innot. Cu sarbatoritul Sf. Marii, eu stiu ca in Ro in Oltenia se sarbatoreste in septembrie, in rest pe 15 aug. Si vad ca si la greci e tot asta cu 15 aug.
Moro_K, mersi de pontul cu cupoanele, i-am trimis link-ul sotului meu sa arunce un ochi ca eu nu le am cu astea. Adica eu nu ma prind deloc (nici n-am rabdare) daca site-urile sunt tepe sau nu. Cupoane pentru pampersi nu aveau?
Ioannoula, bine ca ai intrat macar asa scurt, sa stim de voi ca ati ajuns si sunteti bine. Pupici si distractie placuta in Ro.
Hai ca m-am intins rau de tot si parca tot n-am spus cat aveam de spus, dar daca-mi mai amintesc, revin.
Pupici.
Edit:
Esthera, Mamitza_alex are nunta sambata viitoare, pe 20 august.
Anouk, ce tare e Nick, un scump si sa stii ca mi se pare ca incepe sa-ti semene.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
anouk3 spune:
Multumesc, Theo, de urari!
Ziceai de decalotare.. Nici eu nu o fac, desi inclusiv pediatrul mi-a zis sa trag mai tare acolo. Trag usor cat se poate si incerc sa-l tin cat mai curat acolo (mai ales dupa episodul de fimoza sunt extrem de atenta), adica la plaja mereu pampers, iar cand il mai tin prin casa fara pampers, ii pun un chilotel (chiar daca-l pisha).
Si Nicolas se trage de putza si cred ca toti baieteii o fac. Si fetitele isi pun mainile la pasarica. Este pur si simplu explorarea propriului corp.
Revin cand mai am timp.