Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
Alice-Elena-felicitari pentru !!!1Tre' sa dai de baut!!!
si noi tot ficior ne dorim
eu voi face o singura morfo in 3D-4D,restul va monitoriza doc gineco,caci deh..nu-mi permit...si asa consultatia la ea e 100 lei..si tinand cont ca tre' sa merg lunar..
*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
iaura21 spune:
bun venit fetelor noi,sarcini usoare sa aveti
si eu sunt interesata de suplimente ,omega 3...eu iau in prezent elevit,am luat 2 kile de la inceput,dar niciunul in ultima luna...si nu as vrea sa pun mai mult de 19 kile pana la sfarsit ,acum om vedea, dar pana pot controla asa o sa fac,eu zic ca e nesimtire sa pui pe tine 45 kile ( vezi nicoleta luciu),dar va rog sa nu aruncati cu pietre...
alice_elena felicitari pt. baietel
minunea mea +14
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Annisia spune:
Eu cred ca e vrajeala cu Nicoleta Luciu. La inceput zicea ca s-a ingrasat 30 kg. Dupa ce a slabit miraculos, hop si na belea ca pusese 45 de fapt. Adicatelea ce vointa de vointa a avut si ce betoanca s-a facut. Am vazut ca acum arata bine, la tripleti. Nu se vede cum ca s-ar fi ingrasat exagerat. Bine, dupa ce va naste si va baga 10 operatii estetice, pun pariu ca la sarcina asta va spune ca a luat 65 pe putin. Nu ai cum sa slabesti 45 de kilograme intr-o luna si sa ai o piele perfecta si sanii belea...
Eu aratam impecabil (modestia nu e atuul meu) inainte de prima sarcina si dupa ce dadui 28 de kile jos, zici ca a trecut acceleratul peste mine...
ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (10+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
anangel_lexi spune:
Alice, felicitari pentru primul carucior din odiseea bulgarasilor! Uau, ce frumooos! Noi nu am cazut de acord ce ascunde bebe intre picioruse. Tati e convins ca e tot fetita, pe cand eu inclin spre baietel. Asteptam sa vedem care are dreptate.
Olishka, nu cred ca produsele pe care le iei tu se gasesc si aici dar poti sa-mi spui totusi despre ce e vorba, te rog. Eu nu iau complex de vitamine tocmai de teama sa nu ma ingras, iau doar acid folic, fier si azi mi-am cumparat Omega 3. In rest, mananc zilnic cat de multe fructe pot.
Marti merg la eco pentru masurarea pliului nucal si analiza de sange. Sper sa fie totul bine.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
lexi, zi-i si "intelijentei" de mine ce inseamna pliu nucal...si sange pentru ce iti ia?
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Nicole1980 spune:
Eu astazi am sunat si m-am programat pentru eco de 13 sapt pe 01 august. Vad ca a facut asistenta calculele in functie de prima zi a menstruatiei, nu de varsta ecografica….Mi-a spus ca e musai sa ma prezint si cu analizele de sange pt bitest. Maine merg sa fac analizele de sange, saptamana viitoare analizele pt bitest, apoi trebuie sa fac incompatibilitatea RH.
Am uitat aceasta perioada….imi este asa greu sa ma trezesc dis de dimineata pt toate aceste analize. Cine a zis ca aceasta este cea mai frumoasa perioada – sarcina – cred ca un barbat…..
Alina Anto – “v-am invidiat” intotdeauna pentru locatia de la Breaza… ma bucur ca veti avea un weekend in natura. Si noi ne-am mutat de aprox 2 ani la curte, undeva langa Bucuresti, unde se aud pasarelele dimineata, miroase a iarba si flori de camp, iar aerul este mult mai curat. Ne simtim mult mai odihniti decat cand locuiam la bloc.
Iti multumesc pentru sfatul de a scrie la M&M. Imi este foarte dor de fetele de acolo si am urmarit, atat cat am putut evolutia piticilor. Sincer, vazand ca multi pitici M&M au fratiori sau surioare mai mici, m-a determinat si pe mine sa ma gandesc la bebe. A fost o perioada remarcabila din sarcina alaturi de voi, si ulterior dupa nastere.
Nasterea va fi tot la Municipal, tot cu aceeasi dr. si sper ca tot naturala…
Anangel – eu am luat acid folic cu aprox 3 luni inainte de sarcina si voi continua pana in sapt 15 (asa a zis dr). nu stiam ca se ia si cand alaptezi.
Alice Elena- felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos !
My Lady – multumim pentru informatii despre eco
M-am lungit, nu ? sa nu ma penalizati
in 8+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
anangel_lexi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 lexi, zi-i si "intelijentei" de mine ce inseamna pliu nucal...si sange pentru ce iti ia? *Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
|
Pliul nucal e o cuta la ceafa care poate indica anumite anomalii genetice. Daca pliul nucal masoara mai mult de 2 mm, pot exista anomalii genetice, creste probabilitatea ca bebe sa sufere de sindrom Down, etc (rog fetele care stiu mai multe despre asta sa ma corecteze daca gresesc). Desigur, cu certitudine afli doar din amniocenteza, dar amniocenteza se face in general doar daca pliul asta nucal are peste 2 mm. Analiza de sange tot pentru asta mi-o face, sa determine daca exista risc de sindrom Down sau alte anomalii. Eu am vrut sa mi le fac, doctorul mi-a spus ca nu considera ca e necesar, caci bebe pare sanatos tun, insa eu vreau sa fiu 100% sigura.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
MyLady, uite mai exact aici: "De asemenea in acesta perioada a sarcinii medicul poate masura pliul nucal sau translucenta nucala ce reprezinta un pliu cutanat de la nivelul cefei, este un factor predictiv pentru unele malformatii fetale, cum este sindromul Down.Daca acesta este mai mare de 3 mm,se va recomanda amniocenteza,o examinare prin care se va preciza cu exactitate daca copilul se dezvolta normal." Sursa: doctorc.ro
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
lexi, multumesc...
Alice_Elena spune:
Nicole, bitestul sau triplul test nu sunt analize obligatorii in sarcina. Nu e musai sa il faci ca asa a zis asistenta. Dar daca tu vrei atunci spor
Eu nu voi face nici bt nici tt, doctorul a zis ca e alegerea mea el era obligat sa ma informeze de existenta lor
Iar in bucuresti, la synevo de exemplu, programul de recoltare sange e pana la ora 2. Nu trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap.
La ce analiza de incompatibilitate rh te referi? Cea de anticorpi anti Rh?
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+