Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
kraluca spune:
cam slaba activitatea astazi... se vede ca pleaca fetele in concediu! si noi ne-am programat concediul la sfarsitul lunii august, la munte. pana atunci poate se mai linisteste stomacul meu!!!
8+
My_Lady0091 spune:
eee...e sfarsit de saptamana,vremea se inzdraveneste...lumea e la iarba verde si gratarele
*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bubbles21 spune:
Va multumesc frumos de primireMarti sper sa ajung la medic sa vedem ce ne zice.Eu stari de rau nu am deloc,greturi sau alt ceva.Ma mai doare burta si cateodata ovarele dar in rest nimic.Nasul ma supara ca imi curge intruna si starea de somn Azi sunt in tura de noapte si m-am odihnit toata ziua.Asa repede trece timpul ca maine poimaine o sa apara buricosul.
bubbles21 spune:
Kraluk Si eu tot mama taur la un mic varsator voi fi.Dupa site DPN-ul e exact de ziua sotului asa ca am scapat de cumparat cadouri ca ii fac cel mai frumos cadou din viata lui....sau asa zic eu
anangel_lexi spune:
Kraluca, nu cred ca o sa-i schimbe gustul, daca nu pui rosiile. Poti incerca.
Uau, ce de tauroaice suntem, la odiseea cealalta am fost singura din zodia asta. Bubbles, ziua ta cand e?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Nicole1980 spune:
Buna burtici,
Noi nu prea avem nimic de declarat astazi. Imi pare rau ca nu am avut astazi timp sa ma programez la eco de 13 sapt, sper sa reusesc maine…
Sara - ma bucur ca ti-a iesit bine testul si ca bebe era activ. Va urez sanatate la amandoi !
Tebligia- ma inscriu si eu la insomnia alaturi de tine. Mie mi se intampla intre 5 si 7 dimi, apoi am un chef nebun de somn , incat abia ma trezesc la 8.30 sa plec la munca.
My Lady – super banc
in 8+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
alina_anto spune:
Hello fetele!!
Maine dimineata plecam la Breaza!!! Abia astept sa lenevesc in gradina tot weekendul Ne intoarcem duminica dupa pranz, ca merge sotul la concert. Oricum o sa ne cam mutam la Breaza pe perioada de vara. Deja e irespirabil in Buc si e pacat sa nu profitam de aer de munte.
Fetele cu insomnii: asa eram si la prima sarcina. Nu am dormit decat prin trim 2 mai bine. In rest nu apucam 2-3 ore dormite bine pe noapte. Acum sunt invers, dorm dusa noaptea si mai trag un pui de somn si la pranz, cu Sara. Si tot mi-e somn peste zi
Nicole Poate e fata!! La ce dr mergi? Tot la cel cu care ai nascut? Daca iti faci timp, scrie-le si fetelor de la Mladite&Mugurasi si spune-le de sarcina ta. Se vor bucura!! Daca nu le spui tu, o sa le spun eu!
Noapte buna burtici!
We placut!!
Alina 11+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alice_Elena spune:
bun venit noilor burtici, sarcina usoara!
am intrat sa va salut si sa va urez o noapte placuta
mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 13+
aly_k spune:
buna fetele
iaura,imi plac pastele,dar la mine ii mai greu ca daca fac paste doar eu mai mananc,deci tot trebuie sa fac 2 feluri de mancare.
lexi sa sti ca am sa incerc reteta ta sambata cand am sa reusesc sa iau branzica de vaci proaspata.Ii tare delicioasa,mersi.
catiushor mi-ai dat o idee buna cu orezul,as face un orez cu ciuperci,ca nu am mai mancat de mult.
multi
14+
puiutul meu
ursulet33 spune:
citeam aseara despre fetele cu insomnii si ma gandeam ce norocoasa sunt ca n-am problema asta... pana azi dimineata pe la 5 cand m-am trezit si n-am mai putut sa mai adorm