FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carita spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Fetelor, HELP!
Din 21-22 trebuie sa iau anticonceptionale LINDYNETTE. Problema este ca nu le gasesc nici unde. Cu se sa le inlocuiesc? Daca ii scriu mail doctorului poate nu imi raspunde repede si trece timpul.

monilaza
,cu ce doctor urmeaza sa faci fiv-ul -dr Zadori , cumva ?daca da ,poti sa ii trimiti un e-mail cu mesaj "under treatment" -mie de regula imi raspundea destul de repede la astfel de e-mailuri ( chiar de pe o zi pe alta ) : sau poti sa il suni direct.
Stiu si eu ca in tara nu se gaseste din pacate LINDYNETTE......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

monilaza, ti-a raspuns dr. la mail ?

ai rezolvat prb. cu AC ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Da, am rezolvat cu AC in sensul ca am gasit un inlocuitor cu aceleasi ingrediente: KARISSA(am primit un pont de la o fata de pe DC careia ii multumesc).
Viotimis, bafta pe 18.
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Fetele am o problema, dupa cum stiti in 25 mai am facut inseminare si azi am fost pt prima data la dr in romania si mi-a spus ca am un polip pe care trebuie sa il operez acuma pana e sarcina mica dar ca e cu risc si e cu risc si daca il las. Voi ce parere aveti sa il operez sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliad

Fetele am o problema, dupa cum stiti in 25 mai am facut inseminare si azi am fost pt prima data la dr in romania si mi-a spus ca am un polip pe care trebuie sa il operez acuma pana e sarcina mica dar ca e cu risc si e cu risc si daca il las. Voi ce parere aveti sa il operez sau nu?

O decizie foarte grea. De ce nu mai incerci o alta parere de la alt doctor? La Szeged nu l-a vazut?
Nici eu nu stiu ce as face. Trebuie cantarite bine riscurile si apoi luata o decizie. Off, greu.

Mergi la inceput

salut fetelor,

vineri am fost din nou la dr si in sfarsit la ecograful acesta s-au vazut "bobita " si bataile inimii
a fost foarte emotionant ...
dr mi-a zis ca urmatorul eco trebuie sa il fac la 12 saptamani ( adica cam peste 6 saptamani ) - mi se pare o vesnicie pana atunci ...
Voua nu vi s-au dat analize de facut in primul trimestru ? eu nu am primit nimic , decat 1 No-spa/zi in plus fata de tratamentul de sustinere dat de nenea Zadori ( asta pentru ca i-am zis dr-lui ca mai am dureri -pulsatii )

Va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

monilaza, daca vrei, eu maine merg la szeged la clinica, pot sa iti cumpar eu AC-ul daca nu ti-ai luat inlocuitorul. Da-mi PM si stabilim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Fetelor e deschisa clinica acuma? nu sunt in concediu medicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

carita felicitari! sarcina usoara si fara probleme!

eu primele analize de sange le-am facut tot prin S12 ca la inceputul sarcinii le-am avut "available" pe cele de la FIV. In S13 am facut si eco morfofetala de prim trimestru si in aceeasi zi am facut si dry testul (bi testul).
SI eu am facut eco confirmare sarcina in a 6 sapt de la ult menstruatie, si apoi am mai facut una la 9 sapt sa vad daca sunt sau nu doi bebei, ca nu se vazuse la prima eco, ca altfel nu o mai faceam.

apoi am mai facut o eco confirmare sex la 17S (desi dr. mi-a zis de la eco 13S ca e baiat 90%)

si acum urm eco o sa o am la 23S pentru a face morfofetala de trim 2.

daca mai ai intrebari, pune-le fara ezitari!

20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

carita felicitari! sarcina usoara si fara probleme!

eu primele analize de sange le-am facut tot prin S12 ca la inceputul sarcinii le-am avut "available" pe cele de la FIV. In S13 am facut si eco morfofetala de prim trimestru si in aceeasi zi am facut si dry testul (bi testul).
SI eu am facut eco confirmare sarcina in a 6 sapt de la ult menstruatie, si apoi am mai facut una la 9 sapt sa vad daca sunt sau nu doi bebei, ca nu se vazuse la prima eco, ca altfel nu o mai faceam.

apoi am mai facut o eco confirmare sex la 17S (desi dr. mi-a zis de la eco 13S ca e baiat 90%)

si acum urm eco o sa o am la 23S pentru a face morfofetala de trim 2.

daca mai ai intrebari, pune-le fara ezitari!

20+

alinuknuknuk , multumesc foarte mult
pup

Mergi la inceput