FIV in Ungaria 134
Raspunsuri - Pagina 21
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cybele Cris, eu am avut schema cu menopur, si mi-am luat cu 3 doze in plus, sa fiu "acoperita" pt o zi, in caz ca in ziua 6 nu mai avem timp sa umblam dupa farmacii. Ce poti face e sa compari preturile- pe prima pag parca erau trecute toate preturile la medicamente la unguri-la ei nu fluctueaza asa mult, deci sunt destul de actuale- si sa vezi daca sunt diferente si daca nu cumva iesi mai bine luandu-le de aici. Tu dai startul cred la sesiunea de toamna- sa fie cu noroc! |
Mie mi-a zis sa iau Gonal-F de 300, care-mi ajunge 3 zile ... deci daca iau 2 bucati, sunt acoperita si pt ziua 6, cand merg la control... Preturile sunt foarte apropiate , doar Gonal F de 900 cred ca e putin mai ieftin, insa nu stiu daca merita sa ma risc cu cel de 900, care mi-ar ajunge teoretic pt aprox 9-9 zile.
otiliad spune:
Buna fetelor
Nu am mai reusit sa intru asa des stiti ca am probleme cu un polip dar acuma am fost la alt medic si mi-a dat ceva tratament si o sa imi coase colul peste 2 saptamani. Acum am o alta problema de fapt nu eu o prietena, vrea sa mearga la budapesta si ar avea nevoie de un nr de tel de la ceva translatoare de acolo. Daca ma poate ajuta cineva cu informatia.
Cris_25 spune:
Otilia, cred ca majoritatea fetelor comunica in engleza cu medicul. PK stie foarte bine engleza, iar daca prietena ta se descurca cat de cat, nu are nevoie de translator. Daca totusi nu se descurca, este undeva in apropierea clinicii o asistenta clujeanca... pe care o cheama PK atunci cand nu se poate intelege nicicum cu cuplul ... Numar de telefon de la translator eu nu am, pt ca nu am avut nevoie...
Multa bafta prietenei tale...