FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

floryma: La Szeged la Zadori ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Buna Gretta,

Da la Zadori am fost. Eu personal nu am ce sa ii reprosez atat ca medica cat si ca om.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floryma

Buna Gretta,

Da la Zadori am fost. Eu personal nu am ce sa ii reprosez atat ca medica cat si ca om.

Flory

Cate zile ai avut stimularea? La cate zile ai avut punctia? Din a cata zi de ciclu incepe stimularea? Dupa embriotransfer cate zile ar fi bine sa stai la pat? Cam 2 ajung? Cam multe intrebari?

Mergi la inceput

Buna Monilaza,

Eu am perioada de ovulatie mai scurta decat ziua 13 sau 14 asa cum se spune in literatura de specialitate, am inceput tratamentul in ziua 2 de CM si a durat 8 zile apoi in a 11 zi am avut punctia. Eu nu am ajuns insa la embriotransfer din pacate. Poate am mai multe sanse in septembrie.

O zi minunata.

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

floryma: cat ai platit la prima consultatie? Cand te-ai dus la prima consultatie ai avut toate analizele din lista trimisa de el? Mie imi raspunde foarte greu la mesaje. Acum ma tot lupt sa imi faca o programare.

Mergi la inceput

Costul primei consultatii a fost de 21000 forinti (ecografie si consult). Eu am venit cu toate analizele din Romania, stiu ca le poti face si acolo. Insista cu email este f ocupat, dar iti va raspunde intr-un final, acum depinde cat de tare te grabesti tu.Poti incerca sa dai un tel la clinica si sa ceri cu el si sa stabiliti prima consultatie.

Flory

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floryma

Buna Monilaza,

Eu am perioada de ovulatie mai scurta decat ziua 13 sau 14 asa cum se spune in literatura de specialitate, am inceput tratamentul in ziua 2 de CM si a durat 8 zile apoi in a 11 zi am avut punctia. Eu nu am ajuns insa la embriotransfer din pacate. Poate am mai multe sanse in septembrie.

O zi minunata.

Flory

Si eu am ovulatia in ziua 11-12. Sper sa nu am tratamentul lung.
Mersi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gretta

floryma: cat ai platit la prima consultatie? Cand te-ai dus la prima consultatie ai avut toate analizele din lista trimisa de el? Mie imi raspunde foarte greu la mesaje. Acum ma tot lupt sa imi faca o programare.

In 6 iulie am fost la prima consultatie. Am avut toate analizele facute. Am platit 21.000 forinti(eco+discutii).
Da, raspunde foarte greu la mail. Noi l-am sunat dupa ce am asteptat o saptamana sa primesc raspuns. La telefon rezolvi mai repede. Bafta.

Mergi la inceput

Costul primei consultatii a fost de 21000 forinti (ecografie si consult). Eu am venit cu toate analizele din Romania, stiu ca le poti face si acolo. Insista cu email este f ocupat, dar iti va raspunde intr-un final, acum depinde cat de tare te grabesti tu.Poti incerca sa dai un tel la clinica si sa ceri cu el si sa stabiliti prima consultatie.

Flory

Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap. 135

Mergi la inceput