FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

adc...te inteleg perfect insa nu te panica...eu am sangerat de cand avea sarcina 26 de zile pana la 16 saptamani sau cam asa ceva.....nu sangeram mereu dar era asa on and off si vb ta cand imi era lumea mai draga atunci se intampla. fetele care te sfatuiesc sa reducu programul au dreptate...eu nu am mers la munca de cand am aflat k sunt insarcinata...am stat pe medical si apoi de la 3 luni pe concediu de risc maternal. Odihneste-te, ia utrogestanu' si cat mai putin stres k nu e bun deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Imi spuneti va rog, pensiunea lui Gyongyi este aproape de clinica Kaali?
Cam in cat timp ajungi de la pensiune la clinica?

cu masina, ajungi in maxim 10 minute;
pe jos, ajungi in 20-25 minute;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Imi spuneti va rog, pensiunea lui Gyongyi este aproape de clinica Kaali?
Cam in cat timp ajungi de la pensiune la clinica?

cu masina, ajungi in maxim 10 minute;
pe jos, ajungi in 20-25 minute;

Stii cumva adresa pt GPS?

Mergi la inceput

care adresa, monilaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dinara31 spune:

Mersi din suflet samira33. Speram sa fie cu noroc. Deja nu mai am rabdare cu asteptatul, dar medicul mi-a zis ca trebuie sa treaca 2 menstruatii normale si apoi sa ne vedem in ziua 21.

Mergi la inceput

Citat:

care adresa, monilaza?

Adresa pensiunii lui Gyongyi. Cand venim de la Arad vrem sa mergem direct la ea si apoi la clinica. Deci, numele strazii si nr. O sa o sun totusi si o s-o intreb.

Mergi la inceput

monilaza, ai pm cu adresa ei;

Mergi la inceput

Citat:

monilaza, ai pm cu adresa ei;

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA33 spune:

BUNA. AS AVEA NEVOIE DE O INFORMATIE .LA CAT AR AJUNGE FIV IN UNGARIA ( CU ANALIZE, TRATAMENT, RECOLTARE ,TRANSFER ..., CAZARE, TRANSPORT)?
INCEP SA-MI FAC CALCULELE PENTRU LA ANUL.
DACA NU REUSESTE FIV, AL DOILEA SE PLATESTE IN INTREGIME?
VA URMARESC PE FORUM,MA BUCUR PENTRU REUSITE SI SPER ALATURI DE CELE CARE ASTEAPTA REZULTATUL.
SA DEA DOMNUL SA AUZIM NUMAI DE BINE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Buna Dana,

FIV fara ICSI ajunge in jur de 1400Euro-include partea de monitorizare, punctia si embriotransferul), tratamentul pe care il cumperi (atat de stimulare cat si de sustinere)de la farmacii aproximativ 500Euro (depinde de schema propusa), cazarea eu am gasit ceva mai ieftin (acum depinde care sunt conditiile pe care le soliciti) m-a costat 14 zile 280Euro 2 persoane, iar mancareau la fel depinde unde anume mananci (pe noi in cele 2 saptamani am mancat de la cantine, supermarket si ne-am mai rasfatat si cu o iesire la o pizzerie) ne-a ajuns cam 110Euro.
Cazarea si partea de mancare depinde de la persoana la persoana, insa pot spune ca chiar dc alegi sa te cazezi la un hotel sau gasesti un ap preturile nu sunt asa mari si in ceea ce priveste mancarea la fel (mai ales dk te cazezi la un ap de ex te poti gospadarii si singura).
Eu am fost acolo in luna iulie la inceput.
Orice alte detalii care doresti sa le cunosti ma potiintreba si poate iti voi fi de un real folos.
O zi minunata,
PS Eu am fost in Szeged.

Flory

Mergi la inceput