FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Chris, Gonal F n-am avut in schema decat cand am ajuns la Budapesta mi-a adaugat 75 u.i pe zi, asa ca la Bucu n-am avut ocazia sa caut. Ai putea suna la Farmacia Tei, sunt f bine aprovizionati, nu stiu daca in RO gasesti pen sau numai fiole. La sensiblu, la dona - poti verifica stocul si online.

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ai dreptate cybele...si mie mi se par exagerate preturile la Regina Maria...si acum,fie vorba intre noi...am avut ocazia sa testez camere si de la Regina Maria si de la Euroclinic si de la Medlife...si pe cuvant daca nu Medlife-u e pe primu' loc.
rezervele de la RM mi se par chiar meschine ca si spatiu.

pe 31 August am consultatie prelungita la medicul de familie-abia m-am inscris la ea si imi place tipa...am dus-o deja pe mama si mi-a placut cum a puricat-o,e bataioasa si asa cum imi place mie.
sa vedem ce-mi zice si...poate imi face vreo recomandare ca m-a trimis cu mama la un medic cardiolog beton si ma gandesc ca poate are si pe parte de pasa vreo cunostinta in care sa ma pot increde.
testem...vedem!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

fetele lui PK- intrebare intrebatoare. Exista printre voi fete care si-au transferat mai mult de 2 embrioni sau blastocisti. Si daca da, cum l-ati convins?

Sa va spun de ce intreb. Eu am avut 3 ovo-din care au rezultat 3 embrioni. In ziua 3 toti trei erau de calitate A, doi aveau 8 celule, unul 4. Dr atunci ne-a recomandat sa ii punem doar pe cei 2 cu 8 celule. Noi n-am mai insistat atunci pt al treilea pt ca atata ne-a vorbit de riscurile unei sarcini gemelare, ca am lasat-o balta. Acum insa mi-e din ce in ce mai ciuda ca nu i-am transferat pe toti, ma rog, oarecum firesc daca ma gandesc ca am avut 3, am transferat 2, s-a prins unul si-am ramas fara nici unul...

E acum am intors-o atat de tare pe toate partile ca am ajuns la concluzia ca vreau sa transfer mai multi, cu riscul unei sarcini gemelare, de fapt nu mi se mai pare nici un risc, deja acum vad ca devin fatalista , ma gandesc ca daca e sa se intample ceva se intampla si cu unul si cu doi, daca e sa mearga bine, merge si cu 6 Acum ca m-ati trimis- samira si aristica - sa mai vizionez si alte topicuri- am vazut ca pan alte parti-adica pe aici, la ML, se poarta trasnfer cu 3-4 in mod obisnuit (era o fata care zicea ca dr a insistat sa ii puna 4, iar alta ca i s-a spus sa transfere 5-6 daca obtine atatia)

E, eu nici nu visez inca sa transfer 4, ca nu stiu daca produc atatia , dar parca as insista pt 3. asa ca ma intereseaza cine a trasnferat la PK mai mult de 2 cum a negociat cu dr

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

cybele,dap la clinicile din Ro se transfera 4-5 embrioni pentru ca...si aici e strict o parere personala pe care consider ca am dreptu sa mi-o exprim...deci,se transfera 4-5 embrioni pentru se face transfer la 48 de ore...mediile de cultura nu sunt cele mai cu motz si se merge pe principiu ca "bagam multi ca oricum nu stim cati sunt cu adevarat viabili-asta se vede la 72 de ore...si speram sa se prinda macar unu-doi"...deh...gandire balcanica de genu...las' ca merge si asa!!!

eu stiu fete care au transferat 3 embrioni la PK.stiu ca el tine foarte mult insa la varsta...daca ai peste 35 de ani ai sanse sa-ti transfere 3....4 never ever, cred.
intentionez si eu sa-l momesc sa-mi bage 3 in toamna...ca data trecuta mi-a zis no way...ai sub 35 de ani...multumeste-te cu 2 blastocisti...da in toamna o sa am 35 de ani si cateva luni.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

aaaa...si poti avea surpriza sa se prinda toti embrionii...o fata care a facut FIV cu maretul Tutunaru a pus 5 embrioni si s-au prins 4.
aristica stie despre cine e vorba...si nu mi se pare ca fata in cauza se afla in cea mai fericita perioada din viata ei cu toate riscurile prin care trece acum.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da samiruto ea ne citeste.
tu o cunosti c-a venit la intalnirea aia de la Unirii. e tipa ianlta, blonda, slaba si cu ochii aia frumosi rau, de se apropie d-ai tai la culoare. iti dai seama ca avea cam 53 de kg la inaltimea ei? Acum cocheteaza cu ideea embrioreductiei. poate citeste ca scriem de ea si vine cu completari. Eu tot sper ca la ea va fi bine pana la capat, exact asa cum e "cel mai bine", ca sa "fie bine"...mi-e greu sa zic mai mult.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

mi-o amintesc foarte bine aristico...si i-am urmarit povestea acolo unde posteaza.
ce pot sa spun este ca ii doresc s-o aibe DD in paza lui si sa decida pentru ea.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

uh, habar nu aveam ca se face transfer la 48 de ore la ML.

da, eu aveam fix 35 , la Budapesta i-am implinit , iar acum parca vad ca ajung la Buda tot de ziua mea, de Sf arhangheli. Bun, deci ma pregatesc de negociere la sange cu PK, acu vreau 3, desi uite ca ce imi povestiti voi cu emrioreductia e....tare-tare-tare greu. Multa putere fetei despre care vorbiti!

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput

e posibil ca noi sa serbam 6 ani de casnicie in Octombrie ,la Buda

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cybele

Chris, Gonal F n-am avut in schema decat cand am ajuns la Budapesta mi-a adaugat 75 u.i pe zi, asa ca la Bucu n-am avut ocazia sa caut. Ai putea suna la Farmacia Tei, sunt f bine aprovizionati, nu stiu daca in RO gasesti pen sau numai fiole. La sensiblu, la dona - poti verifica stocul si online.

Am gasit la Sensiblu... nu au pe stoc, dar aduc in maxim 2 zile. Oare sa cumpar mai mult? Sau doar cat mi-a prescris pana in Z6 cand merg la consultatie?

Mergi la inceput