FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta draga citeste la fiv cu albinosu', c-am fost aseara la el, sa ne mai conversam si-am vorbit de anestezia de la histero si m-a pus pe ganduri

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Am avut ieri consultatia la PK ... mi-a palcut mult dr. cu ochi albastri ... e documentat, stie ce vorbeste, foarte calm si explica asa bine in engleza
Ieri am inceput AC (Marvelon) ... iar pe 18 august incep Gonal F 112,5. Nu am gasit Gonal F la farmacia recomandata de PK in Budapesta, dar sper sa gasesc aici ... Deocamdata trebuie sa cumpar 2 de 300 , care imi ajung in primele 6 zile. Stiu ca s-a mai discutat asta pe forum, dar nu gasesc nicicum. Unde ziceati ca se gaseste Gonal F? La Sensiblu?

Pe 23 august am urmatoarea inatlnire cu PK ...

Sper sa fie cu noroc de data asta!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,citesc...dar eu tot generala aleg...ca-s cu capu'...si desi ma consider o persoana civilizata,evoluata in general...cand sunt la ginecologie ma cobor la stadiu de isterica...si acum vorbesc la modul cel mai serios...tip,ma vaicaresc,incep si vorbesc tampenii...incep sa-mi fiarba creierii cand aud clinchetul instrumentelor,cand vad/aud lumina si medicii imbracati pe langa mine si stiu ca se umbla prin mine...incep si ma zmucesc din toate alea.
nu o singura data m-am facut de basme in fata medicilor de-mi era rusine sa mai dau ochii cu ei dupa aia si nu mai stiam cum sa-mi cer scuze.

daca vrea cu anestezie bine...daca nu vrea gasesc pe altcineva care sa vrea....Bolintineanca mi-a facut cu anestezie generala cand era la Medlife.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

aristica, samira, hai ca trec dintr-o extrema intr-alta citindu-va; mai intai am fost super incantata de ideea de a face la MEDLIFE histero , gandindu-ma ca daca e ceva de taiat /extirpat pe acolo sa nu platesc de trei ori costul procedurii cum e la regina maria. acum cand vorbiti de anestezie, m-am sucit iara, ca eu sunt ca samira, nu vreau frate sa ma traumatizeze nimeni, in primul rand psihic....uf greu, o sa vb cu gineco a mea si sa vad poate ma indruma si ea pe vreundeva, va tin la curent...

cris- bafta multa! ce schema de stimulare ai?

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cybele nu te speria, fetita, ca eu m-am mai conversat cu samiruta pe subiectul asta si nu sti toata povestea. Doamneeee, samirutoooo speriem lumea aiurea, soro!

Hai sa-ti zic toata povestea: eu suport durerea bine-bine de tot, dar exact cum spune samira mai sus, e vorba de o bariera psihologica foarte greu de depasit cand vine vorba de umblat in interiorul meu. Mai ales ca in interior se ajunge prin dodoasca. Eu nu vreau sa ma uit pe niciun monitor sa-mi vad interiorul, ca-s multumita de exterior. nu vreau sa cunosc mai mult. Si discutam despre histeroscopie cu anestezie generala, tocmai sa evit intalnirea asta cu interiorul. Asa c-am vorbit cu Dr. Albu, care mi-a explicat ca el prefera anestezia locala, deoarece riscul anesteziei generale depaseste riscul interventiei. Am detaliat discutia la "FIV cu Dr. Albu Dragos". Si el are argumente. Dar omul a spus foarte clar ca "prefera" anestezia locala, NU ca nu face si anestezie generala. A avut cazuri in care pacientele au cerut generala si au primit-o. Deci se poate face orice tip de anestezie.

Iar eu ii spuneam samirei sa se uite pe celalalt topic ca o completare a unei discutii pe care am avut-o mai demult pe baza acestui subiect.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cybele

cris- bafta multa! ce schema de stimulare ai?

Pai ... cum am scris mai sus, deocamdata iau Marvelon... 18 zile ... apoi 4 zile pauza ... apoi incep cu Gonal F 112,5 UI ... si-n ziua 6 de stimulare merg la control (si probabil raman acolo pana la sf)...

Fetelor, voi cate zile de cazare v-ati rezervat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

medic ginecolog generalist????

...toti sunt la baza medici ginecologi insa au specializari/supraspecializari/competente in diverse domenii:ecografie,reproducere umana asistata etc etc.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

generalist...impropriu spus...formulare nefericita
am vrut sa spun ca daca au supraspecializare pe FIV nu se mai ocupa si de alte probleme ginecologice....cum fac ai nostri- ginecologie de la a la z.

cred ca de data asta am fost clara

anchusa

Mergi la inceput

cybele,hai mai fata draga,nu te speria.
daca insisti...iese cum vrei tu.`

astia de la Medlife vad ca nu mai au contract cu CASMB.
pana anul trecut erau multe investigatii care se faceau gratuit daca veneai cu adeverinta de venit...insa mi-a spus o doamna de la ei ca Medlife a intrerupt contractul cu Casa asa ca orice interventie se plateste integral acum,chiar daca medicul se afla in relatie contractuala cu CASMB.
pai anul trecut am internat-o pe mama la Medicala si a stat internata de Luni pana Luni si i-au facut analizele din cap pana in picioare...fetelor da tot ce se poate face ...a plecat de acolo cu un brat de rezultate...au dus-o la toate specialitatile.
am dus adeverinta de venit si trimitere de la medicul de familie si am platit doar cazarea...toate analizele au fost gratuite.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

ancusha,din pacate la noi asta e practica..toata lumea face de toate in loc sa-si faca fiecare treaba de pe bucatica lui si gata...tocmai de asta rezultatele sunt si cele care sunt.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

hai ca m-ati facut sa rad, eu deja cu temerea mea ca nu fac astia decat cu anestezie locala ma aveam deja niste scene in minte, deja mi se derula toata procedura pe fast forward inaintea ochilor, cu mine in culmea panicii ca nu-mi prinde anestezia.

Eu sunt norocoasa rau la de-astea locale, niciodata nu mi-a "prins" locala din prima, la stomatolog deja nici nu mai e cazul sa anunt , imi baga 2 shot-uri. Insa am avut la dermatologie o faza de pomina, ca aveam de cauterizat o chestiutza micutza, si a naibii treaba ca locala nu mi-a prins deloc, asa ca a fost live toata procedura, de parca eram pe vremea lui Stefan cel Mare si cu arsul ranilor in foc.

Stau mult mai linistita acum din punctul asta de vedere. Samira, pai era bine inseamna la Medlife cat aveau contrat cu CAS, astia la regina Maria au, dar ce folos ca preturile -s mai mari decat la astilalti care n-au. Eu pt chiuretaj am "decartat" rapid 3.600 de ron- 1600 procedura, 6oo vaccinul Rogham, ca am RH-, si 1400 analizele genetice. Nu stiu cum o fi in alte parti-si nici nu mai vreau sa aflu vreodata, insa ce vreau sa subliniez e ca pretul pe care il platesti pt a avea niste conditii decente este f mare, asta in conditiile unor operatiuni efectiv de rutina, cum sunt un chiuretaj sau un histero.

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput