FIV in Ungaria 134
Raspunsuri - Pagina 15
Miha3 spune:
dinara31 - analize pentru depistarea trombofiliei ai facut? intra si citeste pe Trombofilia 60 pe prima pagina.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 cris, se poate merge cu masina la clinica; exista parcare; pk are cabinetul la parter; vei merge la receptie unde vei anunta ca ai sosit si o asistenta te va conduce, la ora stabilita, la pk in cabinet; bafta! |
Multumesc!
otiliad spune:
Fetelor imi poate spune si mie careva ce specializare au medicii de la Szeged? Mi s-a spus ca trebuie sa merg la un medic ginecolog fiindca ei nu au competenta si nu mai inteleg nimic eu stiam ca si ei sunt ginecologi
monilaza spune:
HELP! Am o problema
Cand am facut analizele in luna aprilie la cele hormonale au iesit urm valori:
TSH - 2,66(0,4-4)
FSH- 7,227(1-9)
LH - 5,44(1-12)
PROLACTINA - 614,558(106-644)
A zis Zadorica ca prolactina este cam marita si se le mai refac in ziua 2 de la ciclul din iulie.
Acum am fost dupa rezultate si m-am socat. Toate sunt la jumatate.
TSH - 1,14(0,4-4)
FSH- 3,961(1-9)
LH - 2,42(1-12)
PROLACTINA - 364,979(106-644)
Cum e posibil asa ceva?
Tin sa precizez ca am baut vreo 2 saptamani(08.07.-21.07) ceai din frunze de zmeur pt fibromul care mi l-a gasit. Analizele sunt facute in 22.07. Se poate sa fie de la ceai?
La Szeged, cand se incepe tratamentul pentru FIV se mai fac aceste analize?
Ma gandesc sa nu cumva sa ridice semne de intrebare doctorului si sa nu mai facem FIV in august.
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui otiliad Fetelor imi poate spune si mie careva ce specializare au medicii de la Szeged? Mi s-a spus ca trebuie sa merg la un medic ginecolog fiindca ei nu au competenta si nu mai inteleg nimic eu stiam ca si ei sunt ginecologi |
e ilogic ce ti s-a spus; sunt medici obstretica-ginecologie (altfel cum ar stii sa faca un consult gineco si o eco?)
despre zadori, citeste aici:
http://www.denovo.hu/biography
anchusa spune:
citat din mesajul lui otiliad Fetelor imi poate spune si mie careva ce specializare au medicii de la Szeged? Mi s-a spus ca trebuie sa merg la un medic ginecolog fiindca ei nu au competenta si nu mai inteleg nimic eu stiam ca si ei sunt ginecologi |
ma bag si eu cu o parere medicii ginecologi de la clinica au stict specializare pe FIV , pentru alte probleme se recomada un medic ginecolog obisnuit(generalist).
anchusa
cybele spune:
Samira, multumesc mult, stiam eu ca ma pot baza pe tine
Da, cu anestezia generala la histero e exact asa cum descrii tu, coctailul ala edo-analgezic. Pe tine cat te costa interventia asta la medlife , ca pe mine m-a ametit site-ul lor? La regina maria histero exploratorie e 1.100 ROn -asta cu tot cu coplata de la Casa de asigurari ca altfel e peste 3.000.... si daca iti bexcizeaza vreun polip sau corecteaza pe acolo ceva- ceea ce inteleg ca se poate inampla, ca o histero de diagnostic sa se transforme intr-una operatorie- distractia sare de 3.000 de ron cu coplata cu tot. Deci incep sa ma gandesc la alternative- eu la astia m-am dus pana acum ca aici e dr mea, dar nici nu vreau sa dau pe o operatiune banala cat nu face.
scuze ca tot o dau cu histeroscopia inainte, fetelor, insa ma gandesc ca pentru fetele care fac FIV2, 3... e unul din lucrurile de "bifat" inainte de a va apuca de treaba
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
samira33 spune:
cybele,la Medlife ma costa 750 de lei histeroscopia...la care se mai adauga 150 de lei anestezia si daca gaseste vreun polip,balarie,sinechie de extirpat mai platesc o diferenta de vreo 2-300 de lei.
eu am fost multumita de histero de la Medlife,n-am simtit,n-am sangerat...nu am sa le reprosez ceva din punctul asta de vedere.
din anestezie m-am trezit imediat si dupa inca jumatate de ora am plecat acasa.
si o sa fac investigatia cu dr.Albu...ca el imi cunoaste pasa mai bine ca oricine
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
carita spune:
Doctorii de la Szeged ( deci si dr Zadori ) sunt ginecologi la baza - altfel nu ar putea face consultatii ginecologice , logic nu ...si parerea mea ca sunt destul de buni ( la mine Zadori a vazut unele chestii care in tara nu s-au descoperit ) .
Apoi au specializare in fertilizare in vitro.
samira33 spune:
medic ginecolog generalist????
...toti sunt la baza medici ginecologi insa au specializari/supraspecializari/competente in diverse domenii:ecografie,reproducere umana asistata etc etc.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna