Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
maria_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap eu am cont pe fb dar nu dau pe-acolo. nu mi se pare prea prietenos, nu inteleg niciodata cine cu cine si despre ce vorbeste |
hihi, eu tocmai m-am lansat pe fb - nu se mai putea fara, dom'le .
acolo ca acolo, dar pe twitter chiar nu pricep NIMIC ! (ref la cine cu cine despre ce vb)
si acum astept "closure". |
closure??? tot nu s-a rezolvat? (n-am dubii ca in favoarea ta)
Noki_Lara spune:
Multumim de aprecieri!
Twitter e SF pentru mine. Ala mi-ar mai lipsi. Idem blog.DAR se lanseaza acum Google Plus, varianta google-ului de FB. Cu privacy riguros, cica. Sa vedem.
Roxi, aia cu 15 ani cred ca se refera la mintea mea
Dap, ambele educatoare cu care a fost bufnita in tabara sunt slabute, subtirele si tinere. Una dintre ele, cea pe care au avut-o in ultimii 2 ani si pe care (sper) o vor avea si la anu' zici ca e pustoaica.
roxisialexia spune:
sunt complet "mesmerizata" vorba andei, de pozele sarahei.wow!!!
Mi-a placut la maxim cat de pregatita,organizata si bine dotata a fost tabara.
Mi-a placut ca sarah tot timpul avea o prietena de manuta .
Iar aventura din copaci imi pare ca a cam speriat-o un pic, asa-i noki?
Oricum clar iti calca pe urme , noki.
O sa ma mobilizez si eu sa pun ceva poze de prin vacanta.
Noki_Lara spune:
As fi vrut io sa fiu in poza de la avatar, dar (din pacate pentru mine si din fericire penntru ea) e clona mea cu 26 de ani mai mica, aka bufnita.
Roooxi, cum s-o sperie copaceala??? No way, din contra, nu vroia sa se mai dea jos de-acolo.
catutza spune:
gasca vesela
eu mai am maine si intru in concediu o saptamana, apoi vin o saptamana la munca si apoi iar concediu 3 saptamani
abia astept sa plecam la mare si la mama la tara (aici abia astept sa dorm, sa-mi revin cu somnul!)
meems spune:
Catutza, oare si pe tine te ratez cand voi fi in Bucuresti? Vei fi in concediu saptamana aia, deci nu stiu daca esti pe-acasa...
catutza spune:
Meems , mii de scuze dar nu stiu cand ajungeti voi in Bucuresti, eu imi doresc mult de tot sa ne vedem
meems spune:
citat din mesajul lui catutza Meems , mii de scuze dar nu stiu cand ajungeti voi in Bucuresti, eu imi doresc mult de tot sa ne vedem Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala Bricolam |
Catutza draga, stai linistita, nu e cazul de scuze. Probabil nu ai citit in zilele cand am scris eu de venitul la Bucuresti... Voi fi acolo pe 15 si 16 august.